Twitter

12 Februari

Vaknade av mig själv redan vid 20 över 5 idag fastän jag skulle upp 7, fråga mig inte varför utan jag vet knappt själv varför jag ibland vaknar så tidigt :S Hade som vanligt ljudmedier hela förmiddagen och vi har bytt uppgifter, jag ska vara programledare nu under de 2 kommande sändningarna. Känns lite nervöst redan och tänk då hur nervös jag kommer vara nästa Tisdag då vi ska sända :S Har testat på att vara programledare en gång när jag gick i 1an, men det vara inte alls samma sak. Då jobbade man inte i någon redaktion och fick därför göra allt själv, fick tillockmed sköta tekniken samtidigt som man sände vilket var väldigt stressigt och jobbigt. Jag borde igentligen vara glad att vi bara behöver sitta och prata nu med det var inte lika seriöst i 1an då kursen bara gick ut på att man skulle få testa hur allt fungerade och vi sände bara ut till klassrummet. Nu sänder vi över hela skolan och då blir det helt annars. Jag och min kompis har skrivit ganska mycket på manuset nu men är inte helt klara, därför ska vi skriva klart i helgen så vi kan koncentrera oss på att öva i början av nästa lektion.

Har inte så mycket mer att skriva om dagen... blir nog ganska tråkigt att läsa om alla lektioner jag haft så jag skippar det :)

Matteprov imorgon och jag måste plugga nu, tur att jag pluggade lite i Söndags! Har bara några uppgifter kvar att göra, sedan är det bara att läsa och begrunda :)

Ciao!

Tobias

svar: ingen aning, ngt sånt kanske!? :P

2008-02-12 @ 19:26:59
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Tobias

svar: yes krispigt ;)

2008-02-12 @ 19:36:27
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Julia

svar: min klass:) ahha

2008-02-12 @ 22:22:10
URL: http://julialundqvist.blogg.se
Julia

Svar: nä det finns typ ingen i min klass. vi är bara 4 tjejor, och ja ingen har som samma smak som jag!

nja, alltå zara är ju ett msåte, men det är ju som en vanlig affär. Sen vet jag inte, dudå?

2008-02-12 @ 22:49:20
URL: http://julialundqvist.blogg.se
Julia

svar: exakt, förr var inte jag heller lika shoppinggalen och jag har inte varit till stockholm på jätte länge. har bara varit i göteborg på senaste tiden eftersom det var gothia där ifjol, sen har jag en kompis där osv:)

Jo topshop har sjukt snygga kläder men som du säger, det är inte såå billigt....

2008-02-13 @ 07:26:02
URL: http://julialundqvist.blogg.se
Julia

Svar: I göteborg? Det är underbart där.Om jag fick välja att flytta till göteborg eller stockholm skulle jag lätt ta göteborg. allt är så fint, det är växter och människorna är så fruktansvärt trevliga.
Det är ett ställe jag verkligen rekomenderar!

2008-02-13 @ 15:21:00
URL: http://julialundqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback