Twitter

Min helg

Hej!

Har inte skrivit nu på hela helgen för att jag har knappt varit hemma något alls förutom idag och en kortis igår.
Skriver bara en kort sammanfattning av helgen.


I Fredags hade jag prov i samhällskunskap och det gick bättre än förväntat trots att jag inte svarade på allt. Minns vilken panik jag hade kvällen innan då jag skulle sova, kändes som att jag knappt kunde någonting:S Räddningen blev att vi gick igenom det vi skulle kunna på lunchrasten innan provet och först då gick saker in i huvudet utan att försvinna en sekund senare. Vill inte veta hur det hade gått på provet annars. Efters skolan gick jag och E på stan en liten stund och åt även på ett café. Jag tog en favorit sedan tidgare - En specialgjord räkmacka :) Mumma :D Vid middagstid begav jag mig sen till mormor och stannade där över natten.



Igår hade jag först tänkt att fara hem tidigt men det blev ändrade planer och det blev en sväng på stan idag med! Herregud, jag är verkligen besatt av att gå på stan, tur att jag inte shoppar varje gång :) Men idag köpte jag iallafall en foundationborste på kicks i hopp om att den ska vara bättre än den jag köpte på MUS för några veckor sedan. Ångrar att jag köpte den från MUS. Redan vi första appliceringen lossnade det en massa strån från den:S Funderar på att gå och klaga, de som ska ha så bra kvalité på deras produkter. Vid 5 tiden åkte jag hem en snabbis för att sedan bege mig vidare till min kompis är jag också skulle sova över. Såg på melodifestivalen och efter det Titanic. Var jättemånga år sedan jag såg den filmen så jag minns inte så mycket. Det är verkligen en stark och känslosam film, svårt att hålla tårarna inne i slutet :(


Idag var jag och E kreativa och räknade matte! Vi har prov på onsdag så det är lika bra att börja i tid. Annars har jag väl inte gjort något speciellt. Gick till Rusta och Maxi för att köpa lite saker. Fanns knappt någon mat i kylen så jag köpte hem lövbiff, potatiskroketter och sås som också blev dagens middag :)


Sara

Seriöst...ÄTARN! :D
Tur att allt onyttigt inte fastnar på oss! ;)

2008-02-10 @ 22:15:33
URL: http://saaramarklund.blogg.se
Tobias

svar: jag vet, de får vi hoppas ;)

2008-02-10 @ 22:24:46
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
altemyr

otroligt gullig blogg!

2008-02-10 @ 22:44:20
URL: http://altemyr.blogg.se
Ida

Vilken grym design du har, as tuff:D

2008-02-10 @ 23:02:45
URL: http://ijansson.blogg.se
Evelina

låter som en mysig helg =)

2008-02-11 @ 04:35:15
URL: http://grrevelina.blogg.se
Julia

Snygg blogg!

2008-02-11 @ 22:46:00
URL: http://metrobloggen.se/jmadsen
Julia

svar: nej vad roligt !!!:)

2008-02-12 @ 17:08:11
URL: http://julialundqvist.blogg.se
Julia

svar: haha samma här!

2008-02-12 @ 17:53:58
URL: http://julialundqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback