Twitter

1 Januari - 2008

Från en högtid till en annan. Den 24:e december publicerade jag mitt sista inlägg för år 2007. Jag skapade min blogg den 22 augusti 2007 och skrev sammanlagt 87 inlägg. Var väldigt aktiv i början men sedan tappade jag motivationen och bloggen kunde stå i flera dagar utan en ny uppdatering. Men nu är det ett nytt år och jag ska försöka skriva så ofta jag bara kan, kanske inte varje dag då jag inte alltid har något speciellt att skriva om, nog för att det mesta jag skriver inte är så speciellt ^^

Gårdagen blev mer lyckad än vad jag trodde vilket gjorde att jag faktiskt fick ett bra avslut av år 2007 :) Gick till min kompis vid femtiden. Jag och hon åt middag och efterrätt, sedan kom folk dit, vi blev 9 personer vilket är lagomt :)
Vi åt frukt, marsmallows och bröd som vi doppade i smält choklad sedan såg vi film och spelade spel. När klockan började närma sig tolv begav vi oss ut för att gå till ett berg där vi skulle vara vid 12-slaget. Dock så fick vi ont om tid för att när vi hade gått halvvägs var min kompis tvungen att vända tillbaka för att släppa in katten. Vi väntade på henne sedan fick vi nästan springa resten av vägen för att hinna upp på berget innan klockan slog tolv. Det fanns ingen stig upp till toppen av berget så fick fick klättra över hala, snötäckta klippor vilket var ganska läskigt. Men vi hann upp exakt i tid till tolv-slaget :) Det var riktigt vackert eftersom man såg ut över hela stan och längre. Tyvärr så hade jag inte med mig min kamera så jag filmade mest med mobilen, min kompis hade däremot med sig sin kamera :) På tillbakavägen var vi tvugna att åka rutchkana nedför klipporna eftersom det var nästan omöjligt att gå ner utan att halka. När vi kommit in igen satt vi på en film och åt mackor med varm choklad :) Tiden bara rusade iväg och helt plötsligt var klockan fem då jag skulle hem, somnade inte förrän efter halv 6.

Har lite nyårslöften jag ska försöka hålla år 2008:

- Träna minst 1 gång/vecka
- Ta en promenad/vara ute någon gång varje dag
- Umgås med A minst 4 gånger/månad
(vi har på senare tid knappt träffats 1 gång per månad)
- Gå upp i vikt
- Sitta mindre vid datorn


Hoppas jag kan hålla åtminstone någon av dem :) Vad har ni för nyårslöften?

Idag har jag nog mest gjort nödvändiga saker för en gångs skull :) Vaknade vid 13-tiden. Efter frukosten bestämde jag mig för att ta en promenad istället för att sätta mig vid datorn som jag vanligtvis brukar göra. Sedan städade jag lite överallt i huset tills jag åt middag. Nu har jag suttit här i ca 1 och en halvtimma, ska ta en paus nu:)

Ciaooo!

operfekt

Jag har en konica minolta dynax 5d, de blev dock inköpta av sony, så nu är det deras systemkameror som påminner om min.. Jag har bara ett objektiv än så länge, 18-70, objektivet som följde med kameran, det fungerar bra, även om jag väl ska köpa fler så småningom. Jag har en liten blixt som går att använda ute, den är dock ny, så har inte lärt mig den riiiktigt än. en Sigma EF-500 DG Super II...
När jag fotar inomhus så har jag två blixtar, softbox & tre olika paraplyn, i guld, silver & vitt..

Visst är det svårt det där med att välja kamera, jag klurar lite på om jag ska skaffa en ny, men har inte riktigt börjat titta på utbudet ännu. Så där kan jag inte hjälpa dig så mkt. Det du kan göra är ju att känna & så på kamerorna, vilken som känns bäst i handen & så. Det skiljer nog inte så jättemkt mellan dem annars i det de levererar.

haha, nu blev det lååångt! Hoppas det har hjälpt litegrann iaf! Nu ska jag sätta igång att redigera. God fortsättning!

2008-01-03 @ 09:55:56
URL: http://operfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback