Twitter

Torsdag

Halloj!

Ska iväg till en kompis om en stund. Vi ska börja fundera på var vi vill åka nu på jullovet då vi lovat varandra att vi ska utomlands och även börja fundera på vad vi vill göra för projektarbete i 3:an. Senare mot kvällen blir det blandannat att grilla pinnbröd, gott :) Kameran följer nog med ;)

Glöm inte att kommentera inlägget här under. Än så länge verkar alla tycka att bloggen är bra som den är och det är ju kul:)

Själv kan jag känna att den känns lite tråkig ibland. Jag menar, hur kul är det att läsa om min tråkiga vardag? Visst, det är väl mycket för mig själv jag skriver om sådant, men oftast händer det inte så mycket och då känns det bara onödigt. Jag kanske borde köra lite mer varierat. Men då är frågan vad jag mer ska skriva om?

TINA DEN FINA

sv: tack för dina frågor, svaren läggs upp så snart alla frågor är besvarade :)



fin blogg :)

2008-07-10 @ 15:17:48
URL: http://blondina.blogg.se/
Natalie

svar: så brukar det vanligtvis vara för mig! Men nu är jag tvungen att bita ihop :P

2008-07-10 @ 17:22:29
URL: http://naataali.blogg.se/
sara

svar: nej jag har aldrig sett eller hört om att det blivit så för nån förut heller :S

nej jag hade inte ens vart inne på bloggen på flera dagar :S tänkte att det var nå fel på de nypublicerade inläggen så jag raderade några men då hamnar det bara andra inlägg där istället :S

helskumt...

2008-07-11 @ 00:04:43
URL: http://decoy.blogg.se/
sara

svar: haha ja jag vart så himla glad :D tror aldrig jag tänker ge mig på att göra en liten mening större eller så igen ^^ haha!



haha, alla tycker 2an och måste nog erkänna att ajg gillar den bäst också så har bestämt mig för att den får sitta kvar (: tack för din åsikt! :D

2008-07-11 @ 13:04:05
URL: http://decoy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback