Twitter

Ett försök...

Var till frisören efter skolan och jag hade tur att hon inte har någon annan kund just då. Jag berättade att jag tyckte färgen blev för varm och att jag ville ha den bruna färgen mer neutral, alltså något mittemellan varmt och kallt. Hon blandade en kall mörkbrun färg med en blond (för att det inte skulle bli för mörkt). När det var klart kunde jag fortfarande se lite röda toner i det men det såg i alla fall bättre ut. Tackade för mig och gick in i en affär för att granska håret i spegeln där. Till min förvåning såg det fortfarande lika rött ut fast mörkare:S

Kan jag ha röda pigment i mitt hår utan att jag vet om det? Eller om man har varma toner sedan tidigare kanske det är svårt att få det kallare? Tänker iaf inte gå tillbaka en gång till. Det känns så fult då jag faktiskt lät väldigt nöjd. Någon som har någon erfaranhet av att håret kan fortsätta gå åt det röda hållet fastän man tonar en kall färg på det?




Edit: Eftersom det regnar ute fick jag fota inne istället. Men observera att det inte är sådär mörkt i dagsljus. Men ni ser väl att det röda är kvar? Trots att hon la i en kall färg idag :S

Egentligen gillar jag inte alls profilbilder på mig själv, men det kanske är dax att försöka acceptera hur man ser ut?


malincatrin

Hmm, kan hända att de röda pigmenten sitter kvar sen färgningen igår och jag tror med all säkerhet att de kommer mattas ner efterhand som du tvättar håret.. de gör de alltid..

2008-09-03 @ 19:13:48
URL: http://malincatrin.blogg.se/
Nene

jag tycker färegn är fin nu!

Det röda brukar som malincatrin sa, tvättas ur lite. Mitt var intensivt brunröttlila för en vecka sedan typ, nu är det brunrött, med mer brunt än rött.

2008-09-03 @ 19:40:59
URL: http://nnene.blogg.se/
Nene

Svar: jag förstår din oro, har själv känt samma ganska ofta. Men ge det några veckor och se hur det blir, sedan kan du alltid försöka färga om ifall du fortfarande inte gillar det. Hoppas det ordnar sig :)

2008-09-03 @ 21:28:26
URL: http://nnene.blogg.se/
S a r a

Det ser ändå okej ut nu :)

2008-09-03 @ 21:41:14
URL: http://saaramarklund.blogg.se/
Dress Like a Princess

Godmorgon! :)

Din blogg är så fin

2008-09-04 @ 08:56:46
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback