Twitter

Update.

Den här veckan har varit minst sagt annorlunda hittils. Det blev ingen mer skola eller utklädnad för min del efter tisdagen. I onsdags var jag till tandregleringen mitt på dagen, så jag orkade inte vara med på vattenkastningen då. På kvällen var jag på klassfest med rocktema! Den började hos en i klassen och sedan drog vi vidare till O´lerys där det var proppat med folk. Stämningen var på topp och det skreks både "SPMJ3, SPMJ3..." och "FÖR VI SKA TA STUDENTEN...". Sedan gjorde jag och två klasskompisar något pinsamt. Det var nämligen ett liveband där, och när de skulle spela "Eye of the tiger" kunde inte sångaren låttexten (lite fail eller vad?:P) så de frågade om någon ur publiken ville sjunga istället. Det slutade med att jag och två till stod och skrek första versen x2 (vi kunde inte andra) + refrängen då. Hur det lät vill jag inte ens veta.

Igår spenderade jag 3 timmar och 20 minuter hos frisören (Ja, det tog så lång tid!). Det blev både färgning, slingning och klippning. Håret blev mörkare än vad jag tänkt, men jag reflekterade inte så mycket över det utan kände mig nöjd när jag gick ut därifrån. Idag känns det däremot för mörkt. Om man jämför med min tidigare hårfärg är det stor skillnad. Nu är det mörkbrunt med ljusa slingor och lite röda skiftningar. Men vad gör man? Det går inte direkt spola tillbaka tiden...

Har även köpt lite nya kläder i veckan. I onsdags köpte jag en svart klänning i ballongmodell och igår fyndade jag på Bik Bok just innan stängning! De hade halva priset på alla varor just igår och jag köpte ett par ljusa shorts, ett vitt slappt linne och en stor ljusgul tischa för totalt 298kr! De två sistnämnda plaggen provade jag inte ens innan pga. att de skulle stänga för dagen.


Bilderna togs innan festen i onsdags.


challe

Gå tillbaka till frisören och säg att du inte är nöjd! Då gör de om det.

2009-06-05 @ 23:56:48
URL: http://chab3.blogg.se/
johanna

Vad fina bilder :)

2009-06-06 @ 12:16:48
URL: http://fotobyjohanna.blogg.se/
ELLEN

du är så söt!

2009-06-06 @ 18:16:05
URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Jenny

Jag tycker det är supersnyggt men om du inte är nöjd själv så ska du gå tillbaka:)

2009-06-07 @ 17:27:18
URL: http://ltg.blogg.se/
Elina♥

såå fin blogg!:D

2009-06-07 @ 18:06:32
URL: http://elinalatin.blogg.se/
H A I D I J A K O B S S O N

Hallojj :) Vad ska du hitta på idag ?^^

när får du sommarlov ?

2009-06-08 @ 12:18:14
URL: http://haaiidi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback