Twitter

I mina julklappar

Till att börja med måste jag bara berätta att jag var helgrym på att gissa vad som döljde sig i julklapparna jag fick! Istället för att bara öppna dem direkt bestämde vi oss för att vi i turordning skulle öppna en julklapp i taget, men innan papperet revs sönder skulle man gissa vad som var i paketet. Den enda ledtråden man hade var själva paketet. Jag gissade rätt på 7 av 8 paket, och jag hade bara önskat mig 3 saker av det jag fick. Även jag blev chockad över min lite udda talag... eller var det bara en ren tillfällighet? Vi får väl se nästa år ;)


På bilden: Wake up light, mixer, extern hårddisk 1TB, badrumsprylar, kalender och skärp. Sedan fick jag en tavelhylla, en hårstylingsapparat som heter Instyler (som är beställd och inte har kommit ännu, fick ett häfte med info om den) och en påse med julgodis som jag fick i förrgår. Blev riktigt nöjd med julklapparna! Vissa saker ska dock bytas till annan modell/något liknande.

Minns ni inlägget där jag efterfrågade förslag från er läsare på vad jag skulle önska mig i julklapp? Där skrev jag att den som kom med bästa tipset skulle få en länk.

Den som belönas med en länk är Lara! Hon tipsade bland annat om en extern hårddisk :) Hade först tänkt köpa en själv då jag verkligen var i behov av en, men när det aldrig blev av så passade jag på att önska mig en. Externa hårddiskar är grymt värdefulla att ha, vare sig det handlar om att man vill ha backup på det man har i datorn eller behöver mer utrymme (för min del både och).

Tack till alla som kom med förslag!

Gilraen

Jag har PRECIS en sådan hårddisk. Superbra och supersnygg. Dock måste jag formatera om den till mac-dator då den har windows inställt. Vilket är jobbigt.....

2010-12-28 @ 20:01:15
URL: http://gilraen.se
Martina

Jag fick precis en sådan hårddisk i julklapp! Haha.

2010-12-28 @ 23:09:08
URL: http://martinisettlin.blogg.se/
Lara

Haha, jag hade rätt! Det är typ första gången jag "vinner" någo hahah! Men tack Sara! :D

2010-12-29 @ 10:54:26
URL: http://laramalinblogg.se
Camilla S.Tofterå

Så fine julegaver! Jeg har også en helt lik Lacie harddisk! Der har jeg alle mine bilder fra 2009 og 2010 på. Utrolig viktig å ha ekstra backup :)

2010-12-29 @ 11:02:35
URL: http://blogg.camillast.com
♦ ebba.

åh vilken himla fin design du har!

2010-12-29 @ 18:12:41
URL: http://navel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback