Twitter

"Vaktmästaren vill bara jävlas med dig;)"


Bjuder på en lite annorlunda bild på mig själv (syftar på ansiktsuttrycket och redigeringen). Vad tycker ni den utstrålar för känsla? Kommentera gärna!

Jag befinner mig tyvärr inte i lägenheten just nu. Har inte lyckats få bredbandet att fungera så jag är både tv- (har inte köpt än) och internetlös för tillfället. Ni som känner mig vet att jag är en datanörd, och helt ärligt hade jag väntat mig att detta skulle hända "bara för att";) Har ägnat timmar åt att försöka lösa problemet - utan framgång. Nu tror vi dock problemet beror på något så enkelt som att bredbandsuttaget i min lägenhet inte får någon ström och att det är något som vaktmästaren måste aktivera, så vi ska ringa honom på måndag.

Är just nu hemma hos mamma men ska snart tillbaka till lägenheten. Har sovit väldigt bra där de två senaste nätterna förutom att Louie fick för sig att väcka mig halv 6 igår morse, men det var egentligen mitt eget fel;)

Nu får vi hoppas på att problemet löser sig snart!



Micke

Vettu jag tror vaktisen hörde talas om att en söt tjej skulle flytta in i lägenheten, och så ville han ha en ursäkt att komma och meka med din lägenhet så han kunde spana in dig så han har sabbat uttaget i förväg! ;) Hehe! flin



Halv 6 på morron? Men Louie då... Han kanske såg några andra fåglar genom fönstret och så ville han berätta att han var ny på området :P

2010-03-07 @ 01:30:22
URL: http://nifida.blogg.se/
Diana Savina - Foto&Photoshop

vad den utsrålar för känsla... öhm.. vilken jobbig fråga.. haha! Men vacker var den, och gillar hur du liskom fått den att se suddigare ut, men ändå så har du behållt skarpa partier skarpa, ögonen till exempel! :D

2010-03-07 @ 11:54:24
URL: http://dianasavina.se
photoblog by malinhe,

Vad tycker du om min nya design? tacksam för svar, men du behöver såklart inte tycka till! gör som du vill!

KRAM / www.malinhee.blogg.se

2010-03-08 @ 20:03:07
URL: http://malinhee.blogg.se/
Erica

Oj inte kul utan internet. Du får passa på att jobba mykcket med photoshop och sånt så länge du har flyttat datorn redan?

Kram

2010-03-08 @ 22:09:24
URL: http://ericasjostrom.se
Lena

Hoppas Bredbandsbolaget löser problemet i natt med

någon typ av omstart kl 24:00.

Jag får ringa dig Sara i morgon bitti från jobbet för besked.

Fin bild - förmedlar en tänkande Sara tycker jag.

Kram mamma

2010-03-08 @ 23:19:57
URL: http://santapola.blogg.se/
EVA - FOTOBLOGG

Jätte fin bild! :) Den var otroligt vacker, en sådan bild so får e att verkligen tänka till! Jag tycker du ser fundersam ut, som om du lever i en annan värld :D

2010-03-09 @ 18:44:51
URL: http://thelifeofeva.blogg.se/
Jakob Andersson

Svar: Åh, tack så jättemycket Sara. Blir oerhört glad! =) Just nu vet jag dock inte vad jag skulle spela in med istället... Damn! ;/ Ljud och inspelning är inte min starka sida minsann. Hmmm... =)

2010-03-09 @ 21:36:43
URL: http://detvarmindag.djungeltrumman.se
patricia (tävling pågår)

hej, jag ser att du gillar att fotografera, inte sant? då har jag en tävling i min blogg som skulle passa dig perfekt!

det är en tävling om vem som har knäppt den finaste vår - bilden hittills, allt du behöver göra för att vara med står på min blogg och har du några frågor så får du såklart fråga! skulle vara kul om just du var med :)

ha en bra dag. kram

2010-03-18 @ 15:03:59
URL: http://ppatriiciiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback