Twitter

För er som vill delta i utlottningen

Det har varit lite oklarheter och missförstånd både vad gäller för de som ska skicka in en bild till fototävlingen och de som vill delta i tips-tävlingen. I några fall har tävlingarna blandats ihop så därför kommer jag dela upp så att de får varsitt inlägg. Vi börjar med tips-tävlingen eftersom slutdatumet för den ligger närmast i tiden.

Regler:

Skriv ett inlägg på din blogg där du tipsar om fototävlingen. Du får själv välja hur du vill utforma inlägget (upptäcker jag att något av det som skivits är felaktigt bör det dock rättas till), men för att det ska räknas som ett bidrag till utlottningen måste en länk till min blogg (http://santapola.blogg.se), Delicato (http://www.delicato.se/) samt en direktlänk till tävlingsinlägget (http://santapola.blogg.se/2011/april/utkast-april-5-2011.html) finnas med i inlägget. Du behöver inte själv delta i fototävlingen för att kunna vara med i utlottningen, utan alla som bloggar kan vara med.

När du är klar lämnar du en kommentar till tävlingsinlägget med en länk till ditt tips-inlägg.

Jag kommer sedan att slumpa fram en vinnare som presenteras samtidigt som vinnaren av fototävlingen. Priset är som sagt mindre än priset i själva fototävlingen, men det är nog aningen större än vad många tror. Än så länge har jag fått in ca 6-7 tävlande, vilket betyder att man i nuläget har en rätt stor chans att vinna. Jag kan nästan garantera att vinnaren i utlottningen inte kommer bli missnöjd över sitt pris ;)

Eftersom jag inte hade lagt in ett slutdatum för tips-tävlingen från allra första början har jag bestämt mig för att skjuta fram deadline 2 dagar.

Du som vill delta ska alltså ha publicerat ett inlägg som följer kraven senast nu på torsdag den 14 april!

F o t o & G r a v i d i t e t

så vacker design

2011-04-12 @ 11:26:18
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Daniel

Svar: Okey :)



Jo precis, eftersom det blir ljusare tidigare nu :)

2011-04-12 @ 17:32:18
URL: http://danieldynesius.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback