Twitter

Titta hit!



Nu har ni chansen att medverka i min kommande julshow på två olika sätt!

Hur trevligt vore det inte att få möjligheten att skicka ett julkort (eller brev om man känner för att vara extra ambitiös) till din favoritbloggare och idol Santapola? Ogillar du min blogg och vägrar ta till en nypa salt i det du just läste, ja då kan du förvisso ta chansen att skicka ett kort med en döskalle på och be mig att dra dit pepparn växer eller något.

Jag kommer inte att skriva ut några adressuppgifter här. Vill du skicka ett julkort eller brev får du skriva ett mail till [email protected] för adress!

Gillar du tanken men är mer av den bekväma typen? No worries! Jag har nämligen hyrt in en tomte som kommer att sitta och läsa upp olika julrim för er! Kanske delar han med sig av ett fyndigt julklappsrim som just du får användning av? Vill du medverka i den här programdelen har du möjligheten att skicka in egna julklappsrim (eller juliga rim överhuvudtaget) som tomten sedan läser upp ifall något faller honom i smaken! Även här är det min bloggmail som gäller!

Sessan

Åå detta hade varit roligt, får se om man får till något roligt julkort :) Har lite idé torka nämligen.

2011-12-06 @ 20:41:07
URL: http://www.impalaa.blogg.sei
Sabina

Åh, jag gjorde mina första julrim förra året och upptäckte hur lätt jag hade för det. Sedan dess blir det rim lite titt som tätt, när jag är på humör, när någon fyller år o s v. Har dock inte börjat med julrimmen ännu. Kanske kan dela med mig längre fram. =)

2011-12-06 @ 22:45:47
URL: http://sabinasfoto.wordpress.com/
amanda

nä men typ nu när det är snö och sånt typ hur man kan ta bra bilder om det snöar t.ex? :) BTW vsg :)

2011-12-07 @ 17:19:53
URL: http://uknow.blogg.se/
Caroline

Är inte det där eva blixman´s bild?

2011-12-15 @ 11:34:41
URL: http://carolinedahlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback