Twitter

Mot Karlstad och nya äventyr!


Två gamla pix på en taggad Sara.

Hann inte med någon mer uppdatering som jag hoppades på. Jag får hel enkelt fortsätta skjuta fram de inläggen tills jag har tiden. Är fortfarande väldigt stressad (har precis börjat packa i resväskan) så det här får bli ett snabbt ihopslängt inlägg där jag berättar om vad som händer de kommande dagarna.


Imorgon flyger jag ner till min vän (som jag ännu inte träffat) Emma i Karlstad! Sedan ska hon få visa mig lite mer av staden innan vi åker iväg på en liten foto-roadtrip söderut i några dagar! Ska bli grymt kul och kameran kommer gå varm ;) Vi har inte bestämt helt hur vi ska åka ännu, men det första målet är i alla fall klart :) Om allt går enligt planerna kommer vi att umgås med Elin på den platsen! Det var egentligen tänkt att hon skulle hänga med på hela roadtripen men sedan uppstod problem som gjorde att hennes planer ändrades. Men vi är glada över att kunna träffa henne överhuvtaget och hon har sagt detsamma. Avståndet mellan oss är ju sisådär 100 mil för mig i alla fall ;)

Elin har förresten lovat att vi ska göra en spårad video tillsammans! Kan inte bli annat än succé om jag får säga det själv.


Åker hem igen fredagen den 15 juli, så jag blir alltså borta i en vecka. Kommer inte ta med någon dator men det kanske dyker upp något inlägg från Emmas place eller min mobil. Annars hörs vi när jag är tillbaka med (förhoppningsvis) massvis av nya bilder och upplevelser i bagaget!

Åter till kaoset...

MICHAELA D

Jag vill vara med o göra en spårad videooooo! Kom till Göteeet :D



Hoppas ni får det kanoners iallafaaall!:)

2011-07-08 @ 00:05:09
URL: http://michaelaa.webblogg.se/
Elin [ n e v n a r i e n ]

Ska bli sååååå kul! :D

2011-07-08 @ 01:07:21
URL: http://nevnarien.se/
Linafoto

Nej vad skoj :D Då kanske man hinner träffas och säga hej ? :D

2011-07-08 @ 01:36:07
URL: http://linafoto.blogg.se/
Linafoto

Svar: Ja på lördag eftermiddag har jag tid :D Klockan fyra och framåt.

2011-07-08 @ 12:07:40
URL: http://linafoto.blogg.se/
Sessan

Jag drar till Värmland idag :)

2011-07-08 @ 13:42:41
Alicia

Jag hittade din blogg av en ren slump och jag har läst några av dina blogginlägg - det märks att du gillar att blogga :)

2011-07-13 @ 07:01:08
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback