Twitter

Nytonat

 
Tidigare i veckan var min moster här och tonade mitt hår. Blev mycket mörkare än jag tänkt men är inte förvånad, brukar oftast bli så. Var i alla fall otroligt skönt att bli av med min feta gråa utväxt (ja, till och med en frisör har kallat min riktiga hårfärg för mer grå än blond...) och kunna känna mig lite fin igen.
 
Nackdelen när jag har såhär mörkt är att utväxten syns mycket tydligare när den tittar fram och att det blir ännu viktigare för mig att måla ögonbrynen och runt ögonen. Har verkligen inga mörka drag i mig själv...
 
Fett avis på alla naturliga brunetter där ute.
 
Mvh, gråhåriga tjejen

Lulillan

Fint! Ett tips är att färga även bryn och fransar! Det blir mer naturligt om man själv har lite ljusare bryn och ögonfransar. Målar man brynen kan ju färgen se lite onaturlig ut eller så kan den försvinna under dagen t ex. Ögonfransar är kanske lite lättare att fixa med mascara men på sommaren är det perfekt att färga även dem när man badar eller inte vill ha smink hela tiden.

Svar: Tack! Brukar färga mina bryn/fransar ibland på salong. Färgen brukar dock inte hålla speciellt länge på mig, sedan vill jag måla brynen oavsett då jag inte är nöjd med hur de ser ut som de är. Men annars är det ett bra tips, får kanske testa färga brynen själv någon gång framöver. Blir i alla fall billigare ;)
SantaPola

2012-08-05 @ 23:57:25
URL: http://lulillan.wordpress.com
Sara

Är också fast i den onda "grått hår vi tidig ålder" dealen. Så det döljer jag vackert med rödfärg på hjässan i hopp om att min naturligt gråa hårfärg aldrig får se dagsljus igen! Det var ju så himmla ljust och klarblondt när man var några år yngre, är man tidig in i klimakteriet tro på 15 sommrar? :/

2012-08-06 @ 12:22:29
URL: http://salamander.blogg.se
lovisa [foto & vardag]

Det blev ju jättefint!!!! :D

2012-08-06 @ 15:22:42
URL: http://llovisafritzson.blogg.se/
erika

Håller med dig. Jag är också naturligt något slags blond, och det vore så härligt att ha mörkt hår istället! Jag gav dock upp färgningen och låter håret vara naturligt nu..
Din toning blev i alla fall grymt snyggt! :D

2012-08-07 @ 10:43:19
URL: http://uppblandmolnen.devote.se
Victoria

Så fin du blev, skulle också behöva färga/tona mitt hår. Var allt för längesedan.

2012-08-24 @ 14:11:52
URL: http://impalaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback