Twitter

Fotoresan 2011

 
Eftersom det var så längesedan jag bloggade om resan jag gjorde 8-15 juli förra året tänkte jag börja med att berätta lite kort om den. Kan tänka mig att det har droppat in en del nya läsare sedan dess och ni andra behöver säkert fräscha upp minnet lite precis som jag själv ;)
 
Den 8 juli 2011 flög jag ned till Karlstad och träffade Emma för första gången. Här kan ni läsa om den dagen. Vi hade lärt känna varandra via bloggarna och bara snackat över internet innan så det var minsann lite spännande! Det här var även första gången jag satte min fot i Karlstad så jag kände mig minst sagt vilsen. Sedan väntade en vecka fylld av olika utflykter med kamerorna i högsta hugg! Vår tanke var att det skulle bli en foto-roadtrip där vi skulle bila runt i södra Sverige under några dagar och stanna till på olika fina platser och fota. Vi hade även planerat genomföra några fotosessioner där jag skulle vara modell och Emma fotograf.
 
Tyvärr blev resan inte riktigt enligt planerna. Det var svårt att hitta billiga och bra boenden längs vägen vi tänkte åka, så vi beslutade oss för att sova hos Emma de 2 första nätterna, på ett hotell i Borås de 3 nästkommande och hos henne igen de 2 sista. Sedan gjorde vi dagsutflykter utifrån de 2 stationerna. Det blev inte heller så mycket landskaps- och naturfoto utan mest porträtt. Men det blev rätt bra ändå!

Linafoto

Hahaha den där bron, den har jag gått över flera gånger efter när vi gick där. Det har gått helt okej, hehe :D

Svar: Nämen! Härligt Lina :D
SANTAPOLA

2012-10-22 @ 22:08:53
URL: http://linafoto.blogg.se/
sara

Vilka fina bilder!

2012-10-24 @ 09:37:01
URL: http://rebelshoot.blogg.se
Victoria

Jag minns att du beställde ett nytt objektiv i den vevan som landade hos Emma :D

Svar: Ja det stämmer bra det! Inte dåligt att du minns det :D
SANTAPOLA

2012-10-24 @ 15:27:45
URL: http://impalaa.blogg.se
Victoria

Har en tendens att komma ihåg lite "onödiga" saker :P

2012-10-24 @ 15:55:50
URL: http://impalaa.blogg.se
Alexsandra

Så fina bilder :D

2012-10-24 @ 18:22:40
URL: http://lovephotoalexsandraa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback