Twitter

Började bra men...

Var lite dåligare i halsen idag och har fått en lite grövre hosta än den jag hade igår som var rätt så klen :P
Åkte till syrran idag, åt mat, och fikade. Testade en sytemkamera, fast det gick inte så jättebra. Sen fick jag även se "fölet" som nu vuxit och inte längre var ett föl^^

Vi åkte hem vid 22 tiden och jag tänkte att "nu har jag fått med mig allt", men nej. Först när vi kommit hem så kom jag på att ag inte hade jackan med mig, skit också! Ajja, det löser väl sig på något sett. Men vad tusan ska jag ha för jacka nu tills dess? Vill inte precis gå runt i en vinterjacka :( Det verkar som det ska bli kallare till veckan med, så jag kommer nog behöva jacka. Sen vet jag inte heller vad jag hade i jackan som blev kvar där, men tror inte det var något viktigt.

Alla glömmer saker ibland, men jag gör det alltför ofta ^^

Mamma vill jag ska gå och sova nu, så jag ska väl göra det snart iaf :)

Sjukdag nr 2

Mår lite bättre idag, men det har börjat reta lite i halsen. Inga problem med illamående av att drincka idag, vilket är bra, men måste endå dricka mer, känner mig forfarende grymt trött och orkeslös. Ska försökaatt inte lägga mig isängen för då vet jag att jag kommer ligga kvar där länge, låg i stort sett hela förmiddagen, och igår låg jag flera timmar också, på kvällen fick jag även lite värk i benen, tror det akn vara för att jag hade ätit och druckit dåligt.

Men iallafall, var till vårdcentralen och fick berätta om mina halsproblem. Fick veta att orsaken till det där obehagliga kunde vara att jag fått någon inflammation i näsan (typ bihålorna) och jag hade ju för några år sedan tagit bort polyperna, men att de kunde ha varit så att operationen inte blev så lyckad, för när man opererar där så bir det så myket blod så de kan inte se om de fått bort allt. Jag skulle få en tid på öron för att kolla upp det där, att allt såg bra ut där de hade opererat.

Hoppas jag är pigg till imorgon eller söndag så jag kan följa med och hälsa på syrran. Hoppas även på att få testa en sytemkamera när jag är där. Ska köpa mig en då jag är säker, just nu är det några kameror jag är inne på, och det kommer bli ett svårt val.

Nu ska jag gå och dricka minst ett stort glas vatten! Ciao.

Sjuk

Blev ingen springtur i morse, blir ingen lektion för mig idag heller.
Vaknade vid halv sju av ännu värre obehag i halsen, illamående samt en sträv känsla också.
Senare kände jag även att det började bränna lite i halsen så jag tog mig en Artonil för halsbränna som tyvärr inte hjälpte idag heller. Någon måste ju endå veta vad det är för skumt jag har! Får några år sedan opererades mina polyper bort för att läkaren trodde att det var det som var orsaken till det där obehagliga. Efter operationen minns jag att de sa "nu kommer du aldrig mer ha ont i halsen" och log. Det var ju inte ont i halsen som var problemet? Och det for inte bort för den delen heller. Någon annan gång då det blivit sådär värre och jag var till en läkare så trodde han att det var virus i halsen? Bara för att komma på någon orsak till mina besvär?
Det är jobbigare än folk tror att ha det, och blir jättejobbigt att dricka, halsen känner av direkt jag håller glaset med vattnet i mot munnen? Jag kan oftast inte prata normalt för då blir det ännu värre ibland. Blir deppad och okoncentrerad. Mår illa.

Vettetusan vad jag ska göra nu, känns bara som om jag vill bort med både bakre delen av näsan och halsen:S

Finns det ingen i denna värld som har haft samma symptomer eller liknande som jag?

Skolstart AB

Lite sådär lagomt trött vaknade man av att mamsen ropade. Hallå? Min väckarklocka hade inte ringt för att jag tydligen hade bläddrat i den... i sömnen? För den var inte på det läget när jag hade ställt tiden :S Det kändes rätt så skumt att man skulle till skolan nu, tidigare tyckte jag att det här sommarlovet kändes långt, men nu kändes det som om man nyss hade tagit sommarlov. Första skoldagen var helt okej och vi slutade vid lunch. Efter lunchen cyklade jag och Elin in till stan och chillade runt där man inhandlade blandannat en väska och ett lås :)

Senare mot eftermiddagen blev det däremot mindre kul, det där obehagliga i halsen kom tillbaka :( I flera år har  jag haft obehagligt i halsen, fast i en väldigt liten mängd, och ibland blir det värre. Det obehagliga sitter som mellan näsan och halsen och ibland känns det som en sorts vätska rinner där. Det blir mer obehagligt när jag dricker och ibland leder även detta obehag till förkylning eller att det blir ännu värre. Vad kan det vara igentligen? Känns som om jag är den enda i hela världen som har det, eller så är jag väldigt dålig på förklara, för det där obehagliga går inte förklara med andra ord.

Nä, nu ska jag gå och ta en glass och hoppas på att besväret i halsen försvinner till imorgon så jag kan fara ut och springa med Elin klockan 8 på morgonen, och jag som varken är en morgonmänniska och har världens sämsta kondis! Hur ska detta gå? Men jag ska iallafall vara glad att jag bara har en lektion imorgon som börjar 12.20, vilken lycka :D Men det är bara för denna gången, de andra kurserna vi skulle ha då börjar inte förrän nästa vecka.Ciao!

Välkommen till min nya blogg!