Twitter

Söndag.

Sitter här i vardagsrummet vid vår gamla dator. Det känns verkligen! Den tänker så att det knakar och är ganska seg. Man får nog passa sig med att ha uppe flera fönster samtidigt, och att ta det lungt när man skriver så den hinner med :P Käns även litte fattigt med musik och bilder på den här datorn, har 2 låtar och ca 5 bilder på mig själv som jag tog med webbkameran för några år sedan. Jag ska posta bilder sen när jag sitter vid den "vanliga" datorn, det blir nog någon bild från fredagskvällen då :) Det enda som jag gillar med att sitta vid den här datorn är tangentbordet som är härligare att skriva på än det andra :)

Mindre ont i halsen idag, men den känns fortfarande "sårig" och retar lite. När jag hostar är det nästan så att jag mår illa :S

Har inte planerat dagen så mycket ännu förutom att jag ska försöka räkna lite matte eftersom det är prov på onsag och jag ligger också lite efter. Det blir både några uppgifter + repetitionsuppgifter som jag ska ha gjort innan onsdag. Mamma ville ut och övningsköra med mig idag så vi får väl se hur det blir med det, just nu sitter hon vid datorn i mitt rum som jag vanligtvis brukar sitta vid, men det är ju hennes dator.

Olyckshändelser och bloggförändring

Det blev en enkel ihopmixad lunch bestående av stekta makaroner, ägg och skinka samt en mjukmacka. Låter kanske inte så gott men det brukar oftast bli något i den stilen då jag vill att det ska gå fort. En liten stund efter jag hade ätit så kom mamma hem och berättade att hon hade råkat ut för en olycka, fast hon hade inte gjort illa sig eller så, sedan hade hon även ringt 112. Jag skulle gissa vad som hade hänt. Jag visste ju att de hade varit och provat bilar i bilaffären så min första gissning blev "Blivit inlåst i en bil?" Det var fel men nära så jag fortsatte med "Blivit inlåst i bilaffären?" RÄTT! haha, sjukt. De hade grävt vid vanliga ingången eller hur det nu var så enda ingången var personalingången, sen hade hon gått in och frågat om de hade öppet till en kille som var där, och svaret blev att de hade sängt. Sedan försvann han och låste efter sig och hon kunde inte ta sig ut. Efter en kort stund gick även larmet igång och hon ringde 112 och sa "det är ingen livsfara men jag har blivit inlåst på volvo" men i samma stund så kom det ågon som jobbade där och låste upp och hon tog sig ut :P haha, att mamma alltid råkar ut för roliga saker^^
 
Försöker komma på något tokigt jag varit med om men kan inte komma något på just nu. Skriver senare om jag kommer på :)

Just nu väntar jag på nästan 2 GB med bilder från igårkväll och det går segt. Han som tog dem tog många seriebilder och det blev väl 440 bilder ca, blir nog att rensa ganska mycket när jag fått dem, han har inte orkat rensat.

Jag kan väl inte påstå att jag varit så beroende av att skriva i min blogg. Däremot så har jag blivit grymt beroende av att läsa andras bloggar, speciellt modebloggar. Det är några favoriter som man kikar in på flera gånger per dag för att kolla om de uppdaterat. Tänk att det kan vara så roligt att läsa andras bloggar, tycker också det är extra kul då de även innehåller videos och mycket blider kombinerat med text, det gör dem roligare. Då kan jag bara tänka mig hur tråkig min blogg är att läsa för andra, måste bli förändring här! Jag skrev ju om det för några dagar sedan men hittils har det inte hänt något. Det är klart att man vill ha lite läsare, men den här bloggen var väl från början tänkt att vara som en dagbok för mig själv som jag kan läsa sen om några år :) Kan alltid vara kul, minns förr då jag skrev dagbok ibland, det är alltid lika kul att läsa den xD Det är nästan så att man önskar att man hade skrivit ännu oftare.

Här kommer iallafall en lista om vad jag ska försöka ha på min blogg i fortsättningen:

  • Bilder som jag fotat
  • Videos? Typ videoblogg lite då och då. (är dock lite osäker på den här punkten)
  • Dagens outfit
  • Utmaningar (antingen att jag utmanar folk på saker eller tvärtom)

Lämnar två punkter ifall jag kommer på något mer.



Lördag 29/9 -07

Nu sitter jag här i mjukiskläder och tar det lungt, har städat fågelburen, dammsugat ena badrummet och börjat städa min hylla på andra toan. Något som jag däremot inte hunnit är att äta lunch, så det ska jag göra nu efter jag skrivit klart inlägget. Jag skrev inget på bloggen igår så jag tänkte sammanfatta gårdagen lite kort.

Blev att stanna hemma från skolan för att ta det lungt. Mådde likadant som jag gjorde på torsdagen fast jag hade bara gränsfall till feber, på torsdagen fick jag feber. Ja, vad gjorde jag igår då... satt vid datorn, vad gjorde jag mer?
Oj, har jag så dåligt minne:S Men jag minns iallafall att jag inte gjorde så mycket på dagen för att  vila. Men senare mot eftermiddagen och kvällen blev det andra bullar. Jag hade bestämt mig för att fara och vara med folket som jag skulle umgås med trots att jag var lite krasslig, men det gick bra iallafall. Gjorde mig i ordning sedan åkte vi och hämtade Mariélle för att den som ingentligen skulle skjutsa henne kunde inte, sedan bar det iväg till kvartersgården. När vi kom dit var det bara några där och mat var framdukat på bordet. Vi skulle äta tacos och de andra var och hackade grönsaker och sådant. Sedan när de kom och vi skulle sätta oss ner för att äta upptäckte vi att det fanns inga tortillas :S Några cyklade iväg för att köpa det och när vi äntligen kunde börja äta hade klockan hunnit bli 20.00. Därefter blev det musik, fotografering, lek och prat. Haha, vilka samtalsämnen man kan komma in på ^^ Efter tio någon gång blev det knytkalas med fika, men många var fortfarande mätta efter middagen. Sedan gick tiden ganska fort och man hann inte göra så mycket mer. Sammanfattat blev kvällen lyckad men tiden gick på tok för fort! Hade gärna sovit över om jag inte varit krasslig.

Okej, det där kanske blev en ganska detaljerad sammanfattning av kvällen, men hade väldigt lite att skriva om dagen så då blev det mer om kvällen istället :P

Idag vaknade jag med en tät näsa, retande hals, sårig känsla i halsen samt ont i halsen som tidigare. Känner fortfarande inte av någon feber, man brukar ju oftast inte vakna med feber men jag har dte inte nu heller. Börjar nästan tveka på om jag verkligen har halsfluss, mina halsmandlar verkar inte ha svullnat av det lilla jag kunnat se och det är inte svårt att svälja. Hon som gav beskedet sa dessutom bara att jag hade den bakterien som man har vid halsfluss i halsen, och jag har även fått veta att man inte behöver vara sjuk för att ha den, tydligen så bär 40% av alla svenskar på den bakterien och då behöver de inte ens veta om det. Men vad har jag då? Förkylning? Jag har aldrig haft feber vid förkylning och brukar aldrig ha ont i halsen heller. Skumt. Ajja, får väl avvakta och se.

Nu kurrar min mage som en galning! Äta först sedan får vi se vad jag gör, antingen fortsätter jag med städningen, går ut en sväng eller så blir det väl datorn igen. Lägger kanske in några blider från gårdagen senare om jag får dem skickade till mig.

Have a nice day! 

Sjuk :(

Kände redan sent igår kväll att halsen inte riktigt var som den skulle och när jag vaknade i morse hade jag huvudvärk, obehagligt i halsen (har skrivit om det i de första inläggen) och ont i halsen. Bestämde mig för att stanna hemma för att jag var rädd att jag hade blivit smittad av en klasskompis. Hennes mamma fick halsfluss i slutet av förra veckan och igår blev hon själv sjuk, först hade hon ont i halsen och sen fick hon feber. Iallafall, jag och mamma bestämde att jag skulle ta ett stickprov i halsen för att kolla upp om det var något, men vårdcentralen hade stängt så vi fick vända oss till en annnan vårdcentral. Vid 11 for vi dit och jag började frysa när vi var där och blev lite tröttare, sedan när hon tog stickprovet så var det extremt obehagligt för att det låser sig på ena sidan av min käke hela tiden så jag kan inte gapa tillräckligt stort och det tar ont. Vi fick beskedet att jag hade halsfluss :( Jag som skulle umgås med en massa folk och ha trevligt imorgon, jag är en riktig otursfågel, blir alltid sjuk när det för en gångs skull händer något roligt! och det där har jag sett fram emot jättelänge nu eftersom det planerades för länge sedan:(

Men men, jag kanske kan fara endå och vara där en stund iaf. Fast då kommer jag säkert bara deppa och inte orka göra något, men vem vet... de kanske kan få mig på bättre humör.

Jag har aldrig haft halsfluss förut. Finns det någon lindigare variant av det? Växer halsmandlarna varje dag då man har det? Mina verkar inte vara så stora iaf, då skulle jag känna det, men en jag pratade med på vårdcentralen sa att de redan är svullna om man har halsfluss.

Vi får se vad jag orkar göra idag, ska nog ta det lungt. Kollade febern i mrose och då hade jag 36.5, men när jag kollade efter lunch så hade den stigit till 37.5 och jag börjag känna mig lite trött, dåsig, fryser och har lite värk i benen (vilket man kan ha då man har feber).

Sängen lockar rätt så mkt, men jag vet att om jag lägger mig där lär jag inte kliva upp på länge, inet ens säkert jag orkar gå och äta middag då:/

312226-15

Bloggfunderingar och plugg

Orkade inte skriva i bloggen igår, och kommer nog inte skriva verja dag i fortsättningen heller. Har ganska mycket plugg som jag har skjutit upp hela tiden.

Sedan ska jag kanske skapa en ny blogg som kommer vara lite modeblogg, men samtidigt så skulle jag kunna fortsätta med den här, för jag kommer endå att fortsätta skriva "dagbok", dte är ju bara att jag lägger till dagens outfit, samt annat som har med just mode att göra. Funderar även på att börja videoblogga någon gång varje vecka, kan vara roligt att se på sen haha :) Bilder som jag tagit kan även dyka upp i diverse inlägg. Jag har nog inte haft en enda bild hittils förutom den *host* fina IIIustrationen jag gjorde i ps.

Har inte berättat något om mig själv tidigare, men nu ska jag göra det:)
Heter Sara, 17 år och bosatt i Skellefteå. Går 2an i gymnasiet med inriktningen media och journalistik. Älskar att fotografera! (kom som en överraskning va?:P). Ska troligtvis köpa mig en systemkamera snart, men har funderat halva sommaren redan, så vet inte hur det blir med det. Tillbringar gärna min fritid med vänner, sitter mycket vid datorn (beroendevarning!), gillar att shoppa (oftast).

Det där var kanske inte så mycket, men det får räcka :)

Nä, nu måste jag plugga! Skriver upp här vad jag har att göra och stryker över då det är gjort.

  • Spanska - Grammatik + uppgift
  • Engelska - Resension
  • Svenska - Diktanalys
  • Textkommunikation - Novell
  • Matte -  Lektion 7 + Repetitionuppgifter

Skriver mer sen ifall jag får tid.




 

Försovning och modellagerande!

Försov mig idag pga. min knäppa väckarklocka, det är ju helt värdelös ibland! Sedan blev det en stressig morgon med gröt utan sylt, var inte så mumsigt :( Första lektionen blev en kort en eftersom att det kom en frilandsfotograf som skulle fotografera oss till kommunens hemsida för att locka folk att söka till gymnasieskolorna typ. Var först inte så pepp på att modella men gjorde det endå, jag och Markis en var först ut och fick även vara försökskaniner när han skulle ställa in rätt ljus osv. dte var lite läskigt:P Sedan skulle vi stå och prata med varandra. Lite inlevelse han hade alltså!

Btw, nu är Bomba påväg till Hudiksvall och det känns tråkigt, nu kommer han vara borta ett år, och det vara inte ens säkert att han skulle ta med sig en dator:( Vi som tänkte göra en blogg åt han, eller vi har redan skapat den, men inte designat den med egen design ännu.

Vi saknar dig!

Nu vet jag inte vad vi ska göra, vi fick sluta mycket tidigare än vad vi igentligen skulle^^
Skriver mer sen om jag kommer på något intressant att skriva om.

En trevlig helg :)

Har knappt suttit vid datorn i helgen, grattis! :D Annars kan man definitivt säga att jag är datorberoende :P

Igår bar det iväg till Piteå med Elin :) Det var riktigt trevligt, träffade även min syrra som satt på ett fik i den nya gallerian de har där. Hittade en tröja på h&m, men det blev inget köp var för osäker, sedan spanade jag in en jacka på VILA med, men blev inget köp där heller. Snopet :/ Sedan gick tiden så himla fort med, han knappt gå på alla ställen jag tänkt. Vi var där från 10 till 14 och nästan 2 av timmarna slösades åt att försöka hitta matställe där de hade både någon mat jag var sugen på samt veg. mat som elin kunde tänka sig, sedan satt vi och åt ganska länge med. När vi var hemma igen stannade jag kvar hos henne och åt, sedan ränkte vi ringa folk och fråga om de ville komma och fika (vi skulle göra kladdkaka) men sen ångrade vi oss. Hon gjorde iaf kladdkakan och jag for hem och hämtade saker för att jag skulle sova där.

Vaknade vid 9 idag, sedan har vi pluggat matte, varit ute och fotat och varit hos Pål och fikat (han fyller år imorgon).
Nu ska jag plugga Spanska och om jag orkar Engelska.

Bombas sista skoldag...

Idag var det Antons sista dag i skolan, sedan åker han tidigt på måndag morgon till Hudiksvall :(
Som avskedspresent gav vi han 2 t-shirts där vi bland annat på ena hade skivit våra namn på, sedan fick han också en chokladask. Nu började det verkligen svida i ögonen, jag kände hur tårarna var påväg efter näst sista lektionen för mig (för Anton och några andra var det sista lektionen). Men jag kanske ska få byta till ljudmedier och ha det på tisdagar istället för att gå grafisk kommunikation på fredagar. Får besked på tisdag. På min sista lektion (som är grafiska) så satt vi vid datorn och jobbade. Samtidigt lyssnade jag på webbradio, sedan spelades låten som Anton hade spelat upp för jag och Markisen tidigare (Vayamos compañeros). De säger blandannat "bomba" i låten, och det är ju det vi brukar kalla honom.

Nu är jag bara nere igen och vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Vi får se om jag ska följa Elin till Piteå imorgon. Har ju gått på stan ganska mycket i veckan redan så är väl lite less. Men det kanske skulle vara ett sätt att försöka tänka på annat för en stund. Annars kommer jag nog deppa ihop hela morgondagen :(

Jag och Markisen har planerat att vi ska hälsa på han strax före jul och jag hoppas att det blir av.
Hoppas också att han loggar in snart på msn så han kan skicka bilder som eventuellt kommer att finnas med i designen i hans blogg vi skapar. Sen får han blogga om sitt liv som hästskötare, kan nog bli ganska roligt att läsa :)

Jo, förresten. Måste bara påminna mig här om att plugga i helgen! Får inte slarva mer med det nu.

Nu är det bara att vänta på att idol ska börja, sedan får vi se vad jag gör.
Jag saknar dig redan.

Ciao

:(

Vi fick tårta idag på engelskan av Anton, det var mumsigt :) Sedan såg vi någon film vi hade gjort på medieproduktionen förra året så det blev ingen vanlig lektion :P
Är forfarande deppig, jag vet inte vad jag ska göra. Allt känns så ovärt och meningslöst. For en sväng in på stan eftersom jag slutade tidigt, men hade ingen lust när jag väl var på stan, de negativa tankarna tog över :(
Jag vill att allt ska vara som förr igen, gud så tråkigt det kommer att bli nu. Det är nästan så att jag bara vill skita i allt och lägga mig ner och ruttna bort.

Vad är det med mig :(

Deppiga hörnan :(

Eftersom jag inte skrev igår så tänkte jag berätta lite om igår också:)

Som alla andre tisdagar så hade jag ju sovmorgon, härligt! Sedan blev det 2 lektioner, matte och engelska.
Efter det så gick jag in till stan för att försöka hitta mig ett par bra joggingskor till konditionstestet som vi hade idag.
Tyvärr så blir saker nästan aldrig som jag planerat, blev snarare att jag kollade på kläder största delen av tiden, köpte mig 2 par jeans, 1 par gråa och 1 par svarta :) Efter att jag hade köt dem visste jag att jag bara hade lite mer än 500 kr kvar. Kollade på skor och fastnade för ett par som ´jag hade kollat in lite förra veckan med, tyvärr så kostade de 699:-. Jag grävde i alla fickor, brösen och väskan i hopp om att jag kanske endå skulle kunna ha några bortglömda pengar någonstans. Hittade massa mynt, sedan var det bara att räkna. 697 kr fick jag det till. Som tur var så fick jag skorna endå fastän de där 2 kronorna saknades :D Men ja, nu är jag PANK för första gången i mitt liv, jag som alltid brukar ha kvar pengar. Nu förstår jag verkligen hur de som dagligen är pank känner sig.

Igår kväll blev det att se idol, sedan satt jag vid datorn i stort sett resten av kvällen. (jag vet, jag är hopplös).
Fick även veta av Bomba att han skulle hoppa av skolan och ta ett jobb som han hade blivit erbjuden. Visst, man är glad för hans skull, han brinner verkligen för det. Men det kommer bli så himla tomt när han åker. För någon vecka sedan tänkte man inte så mycket på att han kanske skulle fara. Kommer sakna honom. Och nu känns allt så meningslöst, deppigt och det enda jag vill just nu är att flytta från denna stad till Stockholm och leva livet. Har ingen lust till skola. Ingen lust till någonting jsut nu. Hoppas det blir bättre sen, jag hatar verkligen dessa deppiga dagar.

Jo förresten. glömde berätta hur det gick på konditionstestet idag då jag också invigde mina nya joggingskor. Jag klarade det! Förra gången gav jag upp efter andra varvet, jag fick jättesvårt att andas då. Och gången före det var jag sjuk. Och jag som har en sådan dålig kondition klarade endå 2 km på 10.26 :D Dock så var det nog mest viljan som fick mig att klara det, för redan andra varvet började jag må ialla, fick svårt att andas och ville bara stanna igentligen, men jag gav inte upp!

Nu ska jag försöka räkna lite matte och försöka komma på andra tankar.

Ha det bäst! Bye

Regning men endå chill dag :)

Hade varken foto A eller spanska som tillsammans har 4,5 timmar lektionstid. Kändes värligt härligt :D Började 11.30 och slutade 12.40. Och det var en rätt så slö lektion när vi bara skulle skriva dikter. Jag och Markisen satt vid varsin dator och skrev någon dikt på poeter, pratade lite och beslöt oss sedan för att göra en blogg tillsammans. Men det är så himla ful just nu och vi har inte skivit något inlägg ännu så I'm gonna tell you later ;)

Efter lektionen bar det iväg mot stan i spöregn och blåst. Jag och Markisen delade på mitt ultraminiparaflax och det gick ju som det gick :P Men det var bara halva vägen, resten av vägen gick jag själv och vad händer då? Jo, just när jag är vid brons början så kommer en jävla lastbil och kör fort förbi mig, och ja, sedan fick man sig en iskall och smutsig dusch! Jag blev så himla förbannad efteråt, att de inte kan ta hänsyn till desom ska över bron, visst, det är ett räcke emellan men skyddet på det börjar inte förrän när man kommit in en bit på bron. Så där i början vill jag inte påstå att räcket är till något skydd alls. Kallt var det resten av vägen tills man kom in i ck och kunde värma sig.
Hade igentligen bara planerat att gå till h&m för att prova en grå kofta som jag hade spanat in på morgonen, men det blev några timmars gå på stan. Jag hade tur för att när jag väl var på H&M fanns den inte kvar i min storlek i butiken, men det fanns en på lagret, tack och lov! Den satt bra och köpte även ett halsband till, fast det vart mindre bra, provade det inte föränn jag kom hem. Ajja, sånt händer.

Nu skulle jag igentligen ha varit på aerobicsen men valde att stanna hamma pga att jag har massa läxor som jag hade tönkt göra den tiden jag var på stan igentligen, så kan det gå. Och då kan an ju undra jag jag gör framför datorn nu? Nu har jag hamnat i datorfällan igen, minns ju att jag skrev att jag skulle göra vettiga saker först, men har man datorberoende så har man. Förresten, städae iallafall mina 2 garderober i helgen, fast rummet är fortfarande lite stökigt.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Tjing!

Lördag = städa?

Har inte hunnit göra något vettigt idag ännu, gick upp vid halv tio då min väckarklocka stod på över 11. Måste verkligen köpa en ny väckarklocka som kan gå samma tid som alla andra klockor, någon gång lyckades jag ställa in den på rätt tid, men sen efter ett tag går den fel igen. Måste tänka extra noga när jag ska ställa in alarmet.
Sedan blev det att övningsköra en stund efter frukosten, sen datorn resten av tiden.

Nu ska jag iallafall försöka dra mig från datorn och duscha, och efter det städa på mitt rum, det går knappt sitta i soffan pga alla kläder. Funderar på att ta en före och efter bild, men tyvärr så har mamma kameran, så det var ju synd. Sedan blir det att göra sig middag och vara med en kompis.

Jag får aldrig något gjort, har flera läxor nu också. Nä, nu får det bli skärpning här! oavsett hur mycket datorn lockar.

image8 Illustration made by me :)

Doh

Häromdagen hände tyvärr en tragisk olycka när jag skulle fixa till en kompis blogg.
Jag hade hunnit byta mall (en av de valbara), sedan loggade jag samtidigt in på min för att kolla i koderna.
Det var då det hände, båda internetfönstrerna blev till min egen blogg som fick samma utseende som min kompis blogg. Men nu vet jag att man inte ska vara inne på två olika bloggar samtidigt.

Ska fixa till den då jag får lust.

Ni kan ju alltid besöka bloggen som jag hade fixat - www.s4r4m.blogg.se
Sedan får ni gärna kommentera vad ni tycker om den :)

Makeover!

Nu har min blogg fått sig en makeover!

Blev ganska nöjd med den med tanke på att jag inte hade en aning om hur jag skulle göra för att ändra utseendet till så som jag sjäv lille ha den. Jag provade mig fram helt enkelt, och det tog ett bra tag innan jag kom på hur jag skulle göra. Kommer säkert ändra den lite mer senare, men för tillfället får den se ut såhär.

Kommentera gärna vad du tycker om den nya layouten :)

Måndag 3/8

Gjorde inget speciellt i helgen, på lördag var jag hemma, sen kom Elin och vi såg eurovision dance contest, det var ju lite snålt att Sverige fick en sån dålig placering. Men man är ju inte så förvånad heller, det är samma sak som i eurovision song contest, de röstar på grannländerna och vissa skapar "pakter". Igår så var jag mest bara hemma, pluggade och så, sen for jag till kyrkan på kvällen, det var första gången för den här terminen.

Idag började med mitt inviduella val på morgonen som är fotografiskt bild A. Det blev ganska mycket repitition (har gått en liknande kurs förra året) och vi fick även samma häften om kameran som i förra kursen.
Sen lite om sista letionen som är Spanska. Jag vet knappt vad jag har gett vig in på och läraren verkar ha fått något konstigt i sig i sommar:S
Vi ska läsa ut 2 böcker, ha 6 prov, extra långa lektioner och massa läxor INNAN JUL! Förra året läste vi 1 bok på 1 år och hade 2 prov! snacka om skillnad? Jag kommer vara så himla less på allt som har med spanksa och göra efter jul, hur ska jag överleva? Ajja, det är jag själv som valt att fortsätta gå spanska (nu är det spanska steg 4). Förra året lärde jag mig inte mycket kan jag säga, lärde mig mycket mer i 9:an och neråt, och vad kan det bero på?

Efter skolan skulle jag gå till stan för att ta bussen, gick med Bomba och Markisen. tråkigt nog så regnade det, men jag har ju som sagt alltid ett paraply med mig så det kom väl till hands :) (fast de tyckte inte jag behövde det bara för att jag kallas för "Sjösse och är en sjöfågel" xD Men men, de ville ju såklart dela paraplyet med mig, men he gick inte så bra, det är inte så stort om man säger så. Sen på bussen hem så var det en tant som helt plötsligt vände sig till mig och sa:

Hon - Jobbar du på ica?
Jag - Eh, näe
Hon - Du såg ut som en som gör det
Jag - Jaha
Hon - Ursäkta
Jag - Äh, det är lungt

Haha, jag, jobba på ica? xD Man får väl ta det som en komplimang^^
Ikväll var jag på aerobics, gick rätt så bra, men kände mig lite slö, orkade inte ta ut rörelserna ordentligt och slarvade ganska mycket.

Nu blir det sovmorgon imorgon :) Jag börjar 13.00.
En till kul sak är att IDOL startar imorgon, det får man ju inte missa!
Undra vilken dag de ska visa auditionen från Skellefteå. Jag hoppas verkligen inte att de tar med "viskleken".
De sa åt oss att ställa stolarna i en rad och sen sätta oss, jag hamnade längst ut, sen kom Carina Berg med en stol och atte sig bredvid mig. Sen kom kamerorna! Det enda jag fick veta var att vi skulle köra viskleken, inte om jag skulle säga något eller så:S Sedan startas filmkamerorna och hon frågar mig "vill du leka viskleken?" Jag var inte beredd på det så jag sa bara ja (på något konsigt sätt så det lät tillgjort) . Och gud vad jag hakade upp mig efteråt på att jag sa ja och att jag inte sa okej eller något i den stilen. Det lät så himla konstigt:S Men men, det är ju inte hela världen.

Nu blir det att vara lite kreativ och plugga lite (om jag nu orkar).
Bye.


Hoppsan.

Helt plötsigt blev bloggen bortglömd. Eller näst intill iallafall, men jag har inte haft någon lust att skriva heller så nu tänkte jag sammmanfatta veckan som gått.

For till skolan i måndags, men jag var ju som sagt förkyld. Lite jobbigt blev det, men jag hade bara 2 lektioner just den dagen. Tisdagen, sovmorgon till 13.00, kändes bra, behövde inte stressa något och skoldagen blev lättare:)
Onsdag... hm... lång dag? Torsdagen blev en kort dag med tanske på att jag inte hade inviduella valet på eftermiddagen, så då blev det några timmar på stan istället. Hittade inget :( Tycker jämt det känns som bortkastad tid när jag gått så länge utan att ha fastnat för något, men samtidigt så har man ju provat massa kläder som man trodde var bra, och då slipper an ju prova de nästa gång vilket man sparar tid på då. Det brukar oftast vara så att när jag går på stan så hittar ja antingen ingenting, eller så hittar jag mycket (mest impulsköp dock). Det går i perioder.

Idag var det skolfoto, sådär lagomt kul. Vi fick själva bestämma hur vi skulle ställa upp oss, och det kan ju både vara bra och dåligt. Det bra är väl att man får välja position, men när man väl ser fotot så ser det helt wierd ut. I princip alla som står bredvid en är kortare och då står man där som en jävla palm lägst bak i mitten.
Det blev en lång dag idag och det kommer mina fredagar fortsätta vara :( Känns inte så kul att gå till 10 i fyra en Fredag, det har jag aldrig gjort förr, och det känns verkligen som en evighet. Och dessutom så är det ca 10 pers i klassen som får sluta vid 12.45 medan man själv ska lida igenom ytterligare 3 timmar. De som slutar så tidigt på Fredagar börjar istället 09.30 på Tisdagar, men det hade jag mycket hellre gjort. Man får ju endå lite sovmogon, och inte behöver jag vara ledig till 13.00 varje tisdag. Men nu har jag valt grafisk kommunikation och ska man gå på Tisdag måste man gå ljudmedier och sända över hela skolan (min stora skräck!). Fast det är endå inte säkert att man skulle få gå på Tisdagar eftersom ljudmedier är indelat i 2 grupper, och många bytte till tisdag så nu är det bara ca 10 st som har på Fredag och 17 på Tisdag (blandat med en annan klass).

Nä, nu vill mina ögon sova, och snart vill väl jag också det.

Godnatt!