Twitter

Sommarväder!

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Har haft prov att plugga till och så kommer det nog bli nästa vecka också. Men nu är det ju ett litet "minilov" och då har jag ju massor av tid till både det ena och det andra, problemet är bara att det aldrig blir som jag tänkt det i slutändan.


Igår satt jag inte alls vid datorn (förutom innan och på en lektion i skolan). Stort framsteg eftersom jag annars brukar sitta mer eller mindre varje kväll. Istället var jag duktig och for på ett spinningpass på friskis och svettis. Det var riktigt svettigt kan jag säga, jag blev även vid flera tillfällen lite smått iallamående och när vi klev av cyklarna kände jag mig lite svimfärdig också. Det märks att man är ovan. Har varit på spinning en gång förr men då var det inte lika seriöst utan det vara mer för att testa på.

Det är sommarväder ute idag! Tillockmed varmare ute än inne. Känner verkligen att sommarkänslorna också är påväg :) Dessutom är det valborg, men jag har inte varit så pepp på att göra något stort av det. Antingen blir jag hemma eller så far jag till en kompis stuga och grillar pinnbröd :) Supergott!

Vad ska ni göra ikväll?

Efter en dag på stan...

Har verkligen inte haft något att skriva om de senaste dagarna och då tycker jag det känns onödigt att bara pressa ur sig något för att ha något att skriva. Dessa perioder kommer och går, ibland har jag mycket att skriva och ibland ingenting.

Vi har ju kort dag på fredagar (eller hälften av klassen). Efter skolan blev det stan, sedan kom E och gjorde sällskap ett tag. När hon sedan skulle hem stannade jag kvar på gina (som vi var på då) och kollade kläder. Inte helt oväntat hittade jag några plagg jag ville prova. De hade b la. fått in ännu fler färger av den där klänningen jag köpte för ca en månad sedan (den svarta med vita prickar). När jag höll på att prova packade de upp ännu fler varor och såklart blev jag lite nyfiken vad det var, provade en blommig klänning och en vit kort klänning. Föll pladaskt för båda men kunde bara köpa ena, därför fick det bli den blommiga.

Här är lite bilder jag tog idag då jag provade kläder tagna med mobilkameran.





Den första bilden är på kläderna jag hade idag. Det jag köpte var linnet, den röda klänningen med vita prickar (ska ha den istället för den svarta som jag ska lämna igen) och den sista bilden på den blommiga klänningen.

Men nu börjar jag fundera om den röda klänningen med prickar var det rätta valet. I slutet stod det mellan den och den blåprickiga, men jag valde den röda för att jag vet att jag passar bättre i varma färger, men oftast köper jag endå kalla färger? Den korallfärgade var också jättefin, gud vad svårt val:/ Vi får se hur det blir med den vita. Frågan är bara när jag ska ha den om jag skulle köpa den? Kan man ha en sån till vardags också?

Längta!

Nu har jag äntligen bestämt mig! När vi hämtat ut kameran från elgiganten ska vi återställa den igen nästa dag (man måste köpa ut den även om amn ångrat sig). 

Det är nämligen så att i morse beställde vi ett värdepaket på cyberphoto som innehåller Canon EOS 450D, 18-55 mm objektiv, 55-250 mm objektiv, 2 uv filter, microfiberduk, 2GB minne samt en väska. Paketet kostar 10 800kr. Men eftersom jag redan har en kameraväska bytte jag ut den mot en fjärrutlösare och 2GB minnet mot ett 4GB minne, det blir exakt samma summa :) Orkar knappt vänta på paketet! På hemsidan står det leveransstart i maj men de har igentligen ingen aning om när det kommer, det kan ju bli förskjutningar, allt beror på när Canon skickar ut dem.

Men för säkerhetens skull ska jag känna på en 450D när vi åker till elgiganten för att hämta ut kameran vi förbokade förra veckan. Det är inte vanligt av mig att bara chansa sådär när det gäller dyra grejer, men paketet går ju avboka ifall jag ångrar mig :)

Snart så talar vi bilder av hög kvalité! ;)
Längta!

Digitalkameror - System Canon EOS 450D + EF-S 18-55/3,5-5,6 IS

Bild lånad från cyberphoto.se

Glass från Carte d'Or

Var nyss ute och åt av glassen som jag köpte igår. Igentligen är jag ingen direkt storätare av glass men igår blev jag så sugen att jag köpte ett helt paket. Det blev Carte d'Or  - Crema di Mascarpone. Den var dock inte så god som jag mindes att den var (åt den en gång förra sommaren).



Vilken är er favorit av Carte d'Ors glass? Någon jag borde testa?


image225

Lite om gårdagen

Hej!

Tyvärr blev det ingen uppdatering igår. Vi hade ju fest för min låtsaspappa som fyller år imorgon. Först blev det förberedelse och jag städade på badrummet och mitt rum. De första gästerna kom någon gång efter lunch och med sig hade de sin hund, minns ej vad det var för ras men den var verkligen hur lugn som helst, satt bara och tittade på en:P De andra gästerna kom vid 5 och sedan blev det mat som vi hade beställt, fläskfiléer och potatisgratäng. Jag var lite skeptisk till maten i början eftersom fläskfileerna var fyllda mad ost och det är ju ost i potatisgratängen (gillar inte ost), men det var endå ganska gott även om det blev lite för mastigt med all ost.

Senare mot kvällen gick jag och min kusin ut med hunden, hämtade även upp en kompis som fick följa med på promenaden. Det var knappt att man behövde ha den i koppel, den trippade så snällt bredvid en. Och inte skällde den något heller. Jag kom att tänka på då jag var på en bondgård med klassen i början av april det hår året och jag och två till skulle gå ut med hundarna. De var hur galna som helst, drog hela tiden i kopplet och hunden jag hade skällde dessutom hela tiden. Gissa om man hade ont i händerna efter den vilda promenaden:P

När klockan var runt 22-tiden fick jag ont i magen, men inte som man får när man t ex. har ätit för mycket utan det tog ont på flera olika ställen i magen. Svårt att beskriva med ord hur det kändes:/ Har varit med om det förr och det brukar oftast bli så när det börjar bli sent på kvällen eller om jag har legat och vilat en kort stund och sedan går upp igen. Det är jättejobbigt :S

Idag måste jag jobba med fotopärmen eftersom jag varken hann det igår eller i fredags. Vi får se om det blir någon mer uppdatering idag, lika bra att jag inte lovar något då det oftast aldrig blir som jag tänkt :P

Tjing!

Dagens klädsel

Här är då dagens klädsel. Har fått många fina kommentarer om bandannat klänningen idag :) Bara det lilla gör min dag :) Idag var första gången jag använde klänningen och jag trivs jättebra i den! Den hade iof kunnat varit mindre men det är nog bara något jag tänker på, synd att den var slut i minsta storleken:/

Det blev lite annorlunda bilder denna gången eftersom jag fotade utomhus:P Orkade inte klippa bort bakgrunden heller. Observera att jag bara tog kort på outfiten jag hade inomhus, utomhus och på stan hade såklart min nya grågröna vårjacka och sjal också :)

Mitt under fotandet fick jag för mig att sopa, hahha, vilket skämt :P Dessutom fick jag en sticka på köpet (se bilden längst till höger). Så kan det gå!


image224

Nu ska jag gå och städa hos fågeln och efter det plocka undan i mitt rum. Vi ska ha fest här imorgon för att fira min låtsaspappa i förskott som fyller år på måndag. Jag komer att hjälpa till imorgon med att duka av och så, men självklart vara med och fira. Uppdateringar blir det nog mer mot kvällen imorgon, tror inte jag hinner på dagen:/

Härliga Fredag!

Halloj!

Nu är jag glad igen :D Det har varit ett riktigt vårväder idag och jag har för en gångs skull känt mig lite vårig själv :) (visar bilder sen). På textkommunikationen gick vi först ut för att leta våretecken,  sedan skrev vi ett sorts manus (Nästa gång ska vi troligen sända radio på låtsas och då har varje grupp ett inslag). Min grupp har alltså om vårtecken i naturen :) Efter lunchen var det samhällskunskap och under den lektionen fick vi veta en helt sjuk grej som det blev en stor disskusion om (berättar sen i ett enskilt inlägg vad det handlar om).

Jag och E skulle fika på stan efter skolan men eftersom hon skulle jobba extra till 15.00 fick jag vänta i nån timme, men det gjorde inget:) På H&M hade de 10% rabatt för clubmedlemmar om man handlade där idag. Jag kom att tänka på shortsen som jag ännu inte hade tagit bort prislappen från och bestämde mig för att köpa ett till par för att få den där rabatten, och sedan lämna igen dem med kvittot från de andra, de borde väl gå? Det är samma storlek och likadana fast jag vill hellre ha kvar de jag köpte först. Sedan var jag på Gina där jag hittade en gul stickad T-shirt eller vad man nu ska kalla det. Ska fota den sen nån gång :)

Efter att E hade slutat ville hon kolla på skor först. Efter ett tag var både jag och E riktigt hungriga så vi bestämde oss för att äta middag på stan istället för att ta en fika. Vi åt vårrullar, något bland det godaste vi vet :) Vi ska nog göra det själva någon gång i sommar, jag har gjort det en gång förr så jag vet ungefär hur man gör, sedan finns det ju reccept också :)

Ja, det var min dag det:) Senare kommer bilder på klädseln och lite annat :)

Hoppas ni haft en lika härlig dag som jag!
Kram :)

Snart så :)

Igår förbokade mamma en kamera åt mig, Canon EOS 450D som ännu inte kommit ut i butik där jag bor. De hade ett väldigt bra kampanjpris på elgiganten, men problemet är att kampanjen räcker till den 20 april tror jag det var, och de skulle inte få kameran i butik förrän den 21:a eller senare. Det tycker jag var lite dåligt:/ Det skiljer sig ju mellan butikerna men vi har bara 1 butik här. Därför valde jag att förboka. Det är ju trotsallt öppet köp och då kan jag testa hålla i den och känna efter om det känns rätt, om knapparna ligger bra osv.

Sen har jag också funderat på om jag ska satsa och köpa kitet med 2 objektiv istället, 18-55 och 55-250 objektivet. Men då måste jag vänta till någon gång i maj då det går att beställa på cyberphoto.

Digitalkameror - System Canon EOS 450D + EF-S 18-55/3,5-5,6 IS

Bilden är lånad från cyberphoto.se

Dåligt med uppdateringar

Blev ingen uppdatering igår, och det här kommer nog bli den enda idag. För er som missat det skrev jag i söndags/måndags att det kommer bli dåligt om uppdateringar i veckan, har så mycket i skolan. Imorgon har jag blandannat matteprov och jag måste träna på det stora delar av kvällen.

Men nu vet ni det om ni inte visste tidigare, möjligen att det blir mer uppdateringar till helgen :)


image223

Koftan:)

Fotade koftan idag när jag testade den, och för en gångs skull fick jag med huvudet på bilden som i vanliga fall brukar vara avkapat:) Härmed ska jag försöka fota där oftare bara för att inte få ett avkapat huvud, men vi får se hur ofta det blir:) Brukar ju fota mot en mindre rörig bakgrund i vanliga falla för att det ska vara enkelt att frilägga bilden. Men den här gången blir det en icke-frilagd bild:)



Fråga mig inte om posén, men det var inte någon typisk Sara-posé, inte än så länge iallafall:P
Visst är koftan fin? Fast jag måste vänta tills det blir varmare, jag är så frusen av mig. Funderar på att köpa något färglatt att ha under den, antingen något färglatt linne eller färgade leggings, kanske mörklila. Det blir ganska trist att bara ha svart till.

Nu måste jag skriva en recension om teatern så jag inte glömmer det, tjing!

Skolarbeten...

Hej!

Bloggen har strulat vädligt mycket under kvällen, det ahr inte funkat att logga in och när jag skrivit in bloggadressen har ibland utseendet försvunnit och allt har varit i en enda röra. Skumt.


Idag har jag valt ut lite bilder som jag redigerat. De ska vara i min "fotopärm" som jag gör i InDesign. Den är fortfarande väldigt tom, har bara fixat en framsidebild. Resten är några texter som jag haft där sedan tidigare. Jag vet inte hur jag ska rymma alla bilder överallt för jag vill ju inte att varje uppgift vi gjort ska bli mer än 2 sidor, det känns lite dygt, men jag kanske måste göra ett undantag när det gäller vissa uppgifter.

Imorgon blir det ingen skola, vi ska bara på en teater som börjar klockan 13.00, sedan slutar vi. Det innebär att jag får lite extra tid till skolarbetet. Det är är inte det enda jag har i veckan. Imorgonkväll ska jag skriva en recension av teatern. På onsdag ska jag och en till hålla i en gympalektion, men det ver jag inte om jag behöver träna till, kanske bara fundera lite på hur man förklarar lekarna vi ska ha. Förutom att fotopärmen ska vara klar på torsdag har vi engelskaläxa (Som jag inte vet vad det är ännu) + matteprov. Alltså skulle jag behöva plugga på matteprovet både tisdag och onsdag, och göra engelskaläxan på onsdag. Men hur ska jag då hinna pärmen?

Det här innebär att det inte kommer bli så mycket uppdateringar i veckan heller. Jag får helt enkelt inte tiden att räcka och kommer ändå inte ha något kul att skriva om.

Limefrukten!

En av bilderna jag fotade igår, blev riktigt nöjd med många av lime-bilderna och här är en av dem. Den är rdigared i photoshop också där jag har färbättrat färgerna och ökat kontrasten. Den har kommer troligen också täcka framsidan på min fotopärm :)

image221

FotarN

Helu!

Blev igen uppdatering igårkväll eftersom jag var hos min kompis. Först såg vi på så ska det låta och efter det talang. Blev jätteimponerad av den där 10 åriga tjejen som sjöng! Sedan testade jag spela guitar hero för första gången, det gick ju sådär hahha:P Även fast det gick bättre och bättre klarade jag aldrig en hel låt utan att få game over. Men det var rätt så kul :)

Idag har det också varit dåligt med uppdatering. Vid klcokan 11 kom Sara hit för att vi skulle fota bilder som saknades i olika fotouppgifter. De ska sen in i fotopärmen och därför är det viktigt att man fotat alla bilder på alla uppgifter. Hoppas jag har alla nu och att jag inte glömt någon. Det blev även lite andra bilder som vi fotade. Sara ville ha en ny profilbild till bloggen och jag med (ska ju göra en ny bloggdesign när jag får tid), sedan fotade vi även en limefrukt i vatten, blev rätt så nice! Kanske visar bilder ikväll :)

Nu ska jag rensa bort program och sådant som jag inte använder på datorn, känner att den börjar bli lite seg, efter det är det ju bara att börja redigera bilder och skriva klart texter för att sedan montera in allt i fotopärmen.

Vad ska ni göra/har ni gjort idag?

Hemma :)

Hej!

Nu är jag äntligen hemma (eller nu har jag väl varit hemma i någon timma) efter några timmar på stan, det blev lite längre än vad jag tänkte på början, men vad gör det när man hittar det man söker och sedan får övningsköra hem och slippa ta bussen:)

Hittade ett par jeansshorts (har aldrig ägt sådana förr så jag tyckte det kunde vara roligt att ha ett par i sommar) och en lång grå kortärmad kofta som jag sökt efter så länge! Jag testade en sån när de kom till butik första gången, nån gång i början av Februari tror jag det var. Men jag köpte inte den då, och det har jag ångrat väldigt mycket efterråt. Jag var till H&M (där den är köpt) för några veckor sedan och frågade om de skulle få in fler men de skulle de inte. Men helt plötsligt fick de in en omgång av koftorna igen förra veckan, tyvärr var min storlek slut (som vanligt). Nu har jag har gått dit varje dag i veckan för att se om de fått in en ny omgång, men de hade de inte. Men idag strax innan jag skulle hem gjorde jag ett till försök, och nu fanns det en där i min storlek! Yey :D


Bilden är från H&M's webshop.

Möttes av en till kul grej när jag kom hem, jag hade fått mitt brev med ett prov på ett puder av en tjej som heter Linn:) Men när jag öppnade kuvertet var det inte bara ett prov på pudret, utan även ett annat prov som såg ut att vara ett rouge, har inte frågat henne än men jag är ganska säker på det. Tusen tack Linn! :D Ska prova det så fort jag får tid att göra det i lugn och ro, blir kanske på söndag :)

image220

Text

Hej!

Har textkommunikation nu och håller på att skriva ett kåseri. Haha, jag ahde skrivit ganska mycket på det förra gången men nu känner jag att jag vill börja från början och skiva ett nytt, det blev så sämst. Tyvärr har jag verkligen inga idéer om vad jag ska skriva istället så medan jag funderar på det sitter jag och skriver texter som ska vara i fotopärmen.

Den här lektionen är äldigt lång och slutar inte förrän 11 så något borde jag väl endå få gjort, förhoppningsvis.

 
image219

Torsdag

Tjo!

Dagen har varit lång, tröttsam och jag har gått runt med en hungrig mage. Maten var ingen höjdare, riset var trorrt och hårt och köttfärsen smakade som jag vet inte vad, inte gott iallafall. Köpte en macka på eftermiddagen för att orka med hela dagen. Har köpt en macka varje dag i veckan nu, nästa vecka kanske jag ska försöka komma ihåg att ta med egna mackor till skolan så man slipper köpa hela tiden. Blir ju less skolans mackor.

På fotolektionen överförde jag en massa bilder + InDesign filen där jag jobbar med min fotopärm. Jag måste jobba med den stora delar av helgen för att hinna klart. Vi har knappt fått någon tid i skolan till att jobba med fotopärmen då vi hela tiden fått andra uppgifter. Just nu har jag bara lagt in några texter i fotopärmen, alla bilder är fortfarande inte redigerade och skurna och jag har några texter som jag inte skrivit. Ska snart föra över allt till datorn för att se så att det funkar, annars är jag ju rätt så körd, då får jag helt enkelt sitta kvar på skolan och jobba. Men det ska funka! :)

Därför kommer min helg bli ganska tråkig. Enda höjdpunkten blir väl imorgon då jag ska vara med två kompisar. En av dem har jag inte träffat på länge så det ska bli kul! :)

Vad ska ni göra i helgen?



Onsdag

Hej!

Vi slutade tidigt idag men dagen kändes ändå grymt seg, speciellt sista lektionen som är 80 minuter, den kändes som det dubbla. Efter skolan blev det stan som vanligt. Skulle kolla om de fått in mer av en lång kofta som var slut i min storlek. Troligtvis kommer det imorgon om det kommer, men grejen är att jag slutar 4 och är inte på stan förrän typ 20 i 5 (eftersom jag tar 20 över bussen men den är alltid sen). Det är synd att man inte kan förboka när man vet att man ska köpa plagget. Jag har provat den då den fanns för ca 2 månader sedan men då valde jag att vänta eftersom det var en som jag tänkte ha på sommaren och det kändes så långt bort.

Ikväll har Sara varit här och vi har planerat gympalektionen som vi ska hålla i nästa vecka, det blir nog bra :) Nu gäller det bara att försöka hålla tidsplanen.

Har just installerat illustrator och testar för fullt. Dock går det inte alltid så bra då man inte vet vad alla verktyg är till för och hur de fungerar. Haha, jag är för ivrig. Vill testa allt på en gång och så kör det bara ihop sig!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir försent.
Hoppas ni har haft en härlig dag trots vädret :)

Ciao.

Bloggtorkan fortsätter...

Äntligen! Tog mig inte in på bloggen tidigare ikväll, men jag tog min inte in på vissa andra sidor heller så det var nog inte blogg.se det var fel på.

Har inte hänt så mycket idag. Är fortfarande på ett lite sämre humör och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hoppas bara att ni fortsätter titta in, det är ju lätt hänt att så fort man blir mindre aktiv ju fler besökare förlorar man. Men jag kan säga på en gång att jag är ingen som sitter och laddar upp med en massa inlägg i förväg för att sedan bomba bloggen med inlägg varje dag. Jag skriver när jag känner att jag har något att skriva om (med vissa undantag då) och när jag har lust. Jag vill inte känna mig tvingad att skriva, utan jag gör det för att det är kul :) Kanske inte sådana dagar som denna men de flesta dagar.

Men vad jag har märkt så är det endå några som kommer tillbaka trots att man inte är så aktiv i bloggandet, vore kul att höra vad som får er att återvända :)

Nu ska jag snart gå och sova, här kommer iallafall en godnattbild till er :)

image215

Dyster måndag

Hej!

Har varken haft tid eller ork att uppdatera idag. Har dessutom kännt mig väldigt trött och nere. Tror det beror mycket på vädret, jag menar, hur kul är det att vakna och se att det blåser, regnar och är mulet? Jag vill ha sol och värme så jag kan bli glad igen! Var försvann det fina vädret som vi hade förra veckan? Fast en sak som är bra med regn är att snön smälter, om den inte blir till is då.

For på aerobicsen ikväll och det kändes väl ganska bra, men eftersom jag var trött i hela kroppen orkade den inte hänga med hela tiden. Aja, det går säkert bättre nästa gång.

Vet inte vad jag ska skriva mer, kanske lika bra att jag går och lägger mig nu och hoppas på att jag vaknar med ett strålande humör imorgon. Eller så stannar jag ett tag för att läsa andra bloggar:)

Ciao.

Måndagens shopping

Nu är den här! Bättre sent än aldrig som jag brukar säga :) Som ni ser blev det väldigt mycket shopping från Gina Tricot i veckan, och det brukar väl vara där jag handlar mest. Sedan brukar det vara mycket från H&M och Cubus också.

Det här första plagget kunde man även se på två av bilderna från fredagens shopping. Det är likadan modell som det gula fast med en annan färg och annat tryck. Idag märkte jag att hålet (som blir efter de har tagit bort larmet) var större än vanligt och det ser ut som att en tråd har gått av på mitten där hålet är. Ska man gå tillbaka och visa det?
image211

Här är två klänningar som jag också köpte, det är likadana modeller som ni ser. Jag tänkte bara köpa en av dem men kunde inte bestämma mig för vilken jag skulle ha, därför fick det bli båda.

image212

image213

Men nu är det frågan om jag ska behålla båda klänningarna eller välja bort en. På ett sätt känns det onödigt att behålla båda, men samtidigt känns det som att jag kommer ångra mig om jag väljer bort en av dem.



Vad tycker ni? Vilken av dem ska jag behålla och varför?
image214

Tjo!

Nu har jag varit duktig och städat mitt rum för en gångs skull, härligt! Det var mycket att gå igenom kan jag säga, massor av kvitton och papper som skulle rensas, sedan passade jag även på att städa i garderoberna för att få lite ordning där också:)

Jag har börjat tröttna på bloggdesignen nu och känner att det snart är dags för en ny, men jag måste vänta. Har en massa bilder att redigera som ska vara i fotopärmen vi gör på fotokursen. Vi har knappt fått någon tid till att jobba med den och den ska vara klar i slutet av lektionen v.16! Därför väljer jag att redigera bilder hemma så jag slipper slarvredigera dem på skolan för att hinna.

Men jag kan ju åtminstone börja fundera på hur jag vill att nya designen ska se ut :)

Söndag

Hej!

Har massor av viktiga saker att göra idag vilket innebär att det kommer bli dåligt med uppdateringar under dagen. Ikväll/eftermidddag kommer jag lägga in måndagens shopping, men tills dess kan ni roa er med att kolla på inläggen nedan från Fredagens shopping om ni inte sett det ännu :)

Tjing!

Gårdagens shopping - Kläder

Äntligen har jag fixat bildkollagen på gårdagens shopping när det gäller kläder! Koftan som är näst lägst ned ska jag nog ta bort snöret på eftersom jag troligen bara kommer ha den öppen. Som vanligt är mitt huvud avkapat, det ryms helt enkelt inte i bilden när jag fotar :P

Vad tycks? Någon favorit?
Enjoy!


image207
image208
image206
image209

image210

Shopping - accessoarer

Har just fixat klart accessoar-bilderna och därför börjar jag med det. Allt på bilderna är köpt på rea. Sakerna från glitter var det 75% rea på och det blev väldigt billigt, totalt lite mer än 50 kr :) Neccesären kostade 20 kr och ordinarie pris var runt 90 kr.

image204image205

Seg morgon

Sitter fortfarande i pyjamas och jag har inte duschat eller ätit lunch ännu så därför kan det dröja ett tag innan bilderna på shoppingen kommer (har ju inte fotat dem än). Jag har iförsej några bilder jag fotade med mobilkameran igår men jag känner att det är lika bra att fota alla bilder med digitalkameran istället. Sedan har jag ju inte testat sminket än, måste hinna testa det nu när det är någorlunda ljust så man ser hur det ser ut i dagsljus.
Nä, nu ska jag skynda mig!

Ni får gärna skriva en liten kommentar också på vad ni vill se/läsa mer om i bloggen eller något nytt jag skulle kunna skriva om :) Observera att jag bara tar del av de seriösa kommentarerna!

Kram!

Godnatt!

Börjar känna mig riktigt trött nu igen och vill inte missa "sömntåget" som jag kallar det. Det har varit en väldigt bra fredag, längtar bara till våren och sommaren nu! Har köpt ganska våriga och sommriga kläder så jag är redo! Snart är det bara solbrillor som saknas ;) Haha, skämt åsido :P

P.S. Såg att jag fått ännu en prenumerant på bloggkoll, gissa hur överlycklig jag är över det? :D D.S.

Ses imorgon!
image203

Trött

Hej!

Jag är helt slut! Har varit på stan idag ända sedan vi slutade (13.25) till 17.45. Har shoppat massor! Kommer nog visa allt jag köpt imorgon, det jag köpte i Måndags också. Sedan har jag äntligen fått mitt försenade paket som hade fastnat i tullen, därför fick jag betala tullavgift också:/ Berättar mer sen. Nu ska jag se Talang 2008!

Tjing!


Edit: Nu är jag tillbaka! Det blev alltså en hel del shopping idag och jag kommer visa det imorgon:) Från början när jag hade hittat ett par plagg kom jag på att jag hade alla kort hemma och knappt några kontanter på mig. Ringde mamma och vi bestämde att jag skulle få låna pengar av henne efter hon hade slutat och sedan åka med henne hem. Medan jag väntade gick jag runt i lite andra butiker där jag hittade saker till nedsatta priser, sedan hade jag även ett tillgodo som jag passade på att utnyttja :)

På vägen hem svängde vi förbi ICA för att handla lite. När vi sedan kom hem fick jag veta att mitt paket fanns nu att hämta på posten. Då vara det bara att ta cykeln ner till ICA igen där man även kan hämta ut paket. Fick ju betala en extra avgift för att lösa ut det och i den var det både postens avgift och tullavgift inräknat. Nu kanske ni undrar vad paketet innehöll. Jo, det var från ett företag som heter everydayminerals, låter det bekant?:) Vad jag vet är det rätt många som känner till det. För er som inte vet är det ett företag som säljer mineralsmink till väldigt bra priser! Dessutom är det ju mycket mycket bättre än vanligt smink. Det enda negativa jag kan se med det är att pudret har lätt för att flyga omkring lite i luften när man ska applicera det och sedan är det inte lika täckande (men det ger däremot ett naturligare resultat). Ska bli roligt att testa det imorgon!



Någon som testat smink från everydayminerals?

Kort uppdatering från skolan

Halloj!

Jag och Sara sitter nu i bunkern som rummet heter. Klockan 12 börjar Samhällsen som vi har i 80 min, efter det är det helg! Tror det kommer bli en tidig kväll för mig idag, fick knappt 6 timmars sömn inatt och jag har känt mig väldigt seg hela morgonen. Skulle tillockmed ha missat bussen igentligen eftersom jag försov mig en halvtimma, men som tur var har jag en snäll mamma som lät mig övningsköra till skolan så jag slapp komma försent :)

Glöm förresten inte att kolla in inlägget under detta för att rösta fram förra veckans bild!

Vi ses sen, ciao!

Vilken bild?

Kom att tänka på alla "dagens bild" bilder jag publicerade förra veckan, varför inte ta en röstning där ni läsare röstar fram den ni gillar bäst? Jag har ju endå inget annat att blogga om för tillfället så :) Spela roll om det bara skulle bli 1 röst, även om det inte riktigt kanske räknas som en röstning då :P Men skulle det bli 0 röster struntar jag i att presentera någon vinnare.

Här är de iallafall! Bilderna är klickbara.


Måndag                Tisdag                Onsdag              Torsdag              Fredag

Bloggtorka

Hej!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner att jag har lite bloggtorka för tillfället. Sedan har jag lite skolarbeten att göra och då hinner jag inte göra så mycket mer än snabba uppdateringar på bloggen, annars tar det en sådan tid:/
Jag trodde att jag skulle ha 0 kommentarer på inlägget jag skrev sist, men när jag såg att det var folk som faktsikt tagit sig tid och kommenterat blev jag peppad på att skriva ett till inlägg:) Tänk på att det mycket är ni som får mig att fortsätta blogga och det som är lite extra kul är att jag har nu också upptäckt att många kommer tillbaka! :)

Ge mig gärna lite bloggtips! Känner att det börjar bli tråkigt att bara skriva "dagbok" hela tiden, därför väljer jag att hoppa över det vissa dagar.

Shoppade i måndags och jag skulle kunna lägga upp bilder på det jag köpte. Men jag har fortfarande min gamla tåkiga kamera och jag vet inte om jag har tid eller ork att fota och fixa det nu. Det får kanske bli imorgon istället :)

Besöksrekord i Lördags!

Tittade nyss på statistiken för de 30 senaste dagarna. Som ni ser ökade de unika besökarna mycket under förra veckan då jag också var lite mer aktiv än vanligt. Men vad jag upptäckte först nu var att jag hade ett nytt besöksrekord i Lördags! Woho :D Jag minns att statistiken inte fungerade under lördagskvällen och det var ju synd att jag missade det då. Aja, bättre sent än aldrig ;)

Jätteroligt att ni tittar in!

image201

Måndag, Tisdag och Onsdag

Hej!

Som ni alla säkert vet så funkade det inte att logga in på bloggen i Söndags och Måndags, därför kunde jag aldrig heller informera om att det inte skulle bli någon uppdatering på Tisdagen då jag var borta med klassen.


Sedan i Måndags har vi haft något som heter skolängen och det började med att vi under en fick sitta och lyssna på en bonde som pratade om miljön, varför jordbruk var viktigt osv. Under tiden han pratade satt man och antecknade för fullt eftersom vi hade fått en loggbok som sedan skulle ingå i bedömningen + att vi skulle få ha med boken på provet på Onsdagen.

Igår bar det iväg ut på landet där vi sedan skulle övernatta och bo i byastugan som låg nästan 1 kilometer från bondens hus. Vi hade först lite teori i bysatugan, sedan efter lunchen var vi på hans gård där han först stod och berättade lite om gården. Efter det gick vi och kollade på djuren. Där fanns det grisar, kor, något som liknade en tjur (minns ej vad det hette), ankor, små och stora hästar, får och en åsna. Sedan var vi tilbaka i byastugan och hade mer teori ända tills det var dags för middag på en pizzeria :) Därefter blev det lite fritid bestådende av lek och sedan fick vi se lite gamla filmer från gården. När klockan var närmare 10 kunde man äntligen pusta ut. Jag var riktigt trött efter all teori. Men kvällen var inte slut än utan de andra fortsatte leka och jag var med där i slutet då jag hade blivit pigg igen.

Idag blev vi väckta vid halv 9 och sedan var det bara att skynda sig att packa ihop allt och äta frukost för att provet skulle börja närmare 10. Efter det stannade jag och två till kvar för att börja med städningen (Han frågade om vi kunde göra det och komma lite sent efter lunch istället). Efter städningen och lunchen var vi då ute bland hans redskap och maskiner i någon timma som han använder då han odlar. Sedan började det praktiska. Jag och Sara började hos den största hästen där vi mockade och rycktade innan vi gick ut med den till hagen. Sedan var jag och två till klasskompisar ut och gick med hundarna, det var mer jobbigt än roligt kan jag säga. De var ju som vilddjur! De var inte mycket tränade sedan tidigare och drog i kopplet.  Min hund skällde dessutom konstant vilket var nog jobbigt. Som tur var blev de lite lugnare i slutet av promenaden. Sedan hjälpte jag till att rensa i ankhuset tills det blev dags att åka hem igen. Det kändes lite både och att åka hem, det hade varit roligt att stanna där någon dag till men samtidigt ville man hem och sova i sin egna säng:/

Jag tvivlar på att många orkade läsa igenom det här inlägget eftersom det blev rätt så långt, men nu har jag iallafall skrivit ganska detaljerat vad jag gjort de allra senaste dagarna :)

Nu ska jag läsa lite bloggar!
Ciao