Twitter

Glöm inte frågestunden!

Ni som brukar vara så bra på att ställa frågor;) Det går bra att ställa frågor i kommentersfältet till det här inlägget! Enda kravet är att frågorna på något sett ska vara anknutna till mig, foto eller bloggen.

Nu är jag föressten fri från både läxor och prov, wieeho! Det känns helskumt med tanke på att jag alltid haft något i princip hela den här terminen. Hoppas det fortsätter såhär ett bra tag till! :D

Frågestund!

Ni får fråga vad som helst, bara det rör sig om mig, foto eller bloggen. Det är dock inte säkert att jag svarar på alla frågor av olika anledningar.

Frågestunden avslutas då jag tycker att det räcker:) Avslutad.

Polkagris.

Kvällsplaner.

Tjolahopp! Det var egentligen tänkt att jag skulle vara med Moa ikväll, men det blev inte av eftersom hon kände sig hängig och trött:( Men vi får ta det till veckan istället! Istället har jag varit ute och tagit lite egopics i min nya tröja som jag trivs så bra i! Bilder kommer antingen senare ikväll eller imorgon:)

Jag är fortfarande sugen på att hitta på något kul. Det är så typiskt att alla har andra planer när man för en gångs skull har någon egen idé:P Vi får se om jag orkar åka till någon eller om jag stannar hemma och bara tar det lugnt.

Vad gör ni ikväll?

Härligt!

Den här veckan blev bättre än vad jag någonsin trott! Först MVG på projektarbetet (sarasjostrom.com), sedan höll jag och en klasskompis i en idrottslektion (som gick super) och efter det löste jag ett problem på kursen rörlig bild som ingen annan lyckades lösa. Nu har jag även hållt mitt tal i svenska som gick bättre än vad jag trodde, vilken befrielse alltså!

Nu är det bara pluggning till ett prov i naturkunskap som är på onsdag, sedan är jag förhoppningsvis fri från plugg ett tag!
Snön har också smält ganska mycket de senaste dagarna och solen skiner nästan varje dag! Sommaren närmar sig:D

Glöm inte sätta på ljudet!


Här är en kort video från i torsdags (då jag fotograferade Moa vid det övergivna huset). Hade inte möjlighet att filma då jag fotade, men här får ni i all fall se hur delar av huset såg ut utifrån! Vi vågade tyvärr inte gå in:P

När mörkret faller.


Foto & redigering: Jag
Modell: Moa

Tack för all kritik jag fick på förra bilden! Ska prova att ljusa upp den litegrann. Här är ännu en bild! Tycker den ser lite kuslig ut. Vem vet vad som döljer sig innanför dörren?;)

Fear.


Foto & redigering: Jag
Modell: Moa

En favorit från fotograferingen i torsdags. Beskärningen vid sidan om ansiktet kunde dock varit mindre "tight", men det gick inte backa mer när jag tog bilden. Bortsett från det tycker jag den blev

Nu vill jag höra era åsikter om bilden! Väcker den några känslor för er?

Det övergivna huset.

Vilken dag! Jag och Moa hade planerat in en fotografering idag klockan ett, men dagen till ära råkade jag såklart försova mig till halv tolv! Som tur var gjorde det inget då hon också kände sig väldigt stressad.

Tillslut kom hon hit vid halv fyra tiden (ja, det blev aningen förskjutet) och jag vågade hennes hår som blev jättefint! När vi senare var på plats kom jag på att vi hade glömt rosen hemma! Typiskt. Det var tänkt att vi skulle ha ett sött/snällt tema och använda rosen till det. 

Planerna ändrades och vi bestämde oss för att åka till ett övergivet hus jag blivit tipsad om. När vi var framme blev det allt lite spännande (kanske lägger upp en liten videosnutt sen så ni får se hur det såg ut). Där stannde vi och fotade i en timma. Vi blev båda väldigt kalla och blöta om fötterna av allt plumsande i snön, men vi gav inte upp i första taget!

Med andra ord blev plåtningen inte riktigt som vi hade tänkt oss, och temat passade inte in lika bra på det nya stället. Men vi hade i alla fall kul, och det är ju det som är huvudsaken, eller vad säger du Moa? :D

Sorgligt Sara...

Gud så trist det känns att jag inte bloggat sedan i fredags, trots att jag har påsklov. Tyvärr så blir mitt lov långt ifrån så bra som jag tänkt mig. Det började jättebra där på torsdagen, men efter det har jag mått dåligt till och från. Rent psykiskt alltså. Igår vände det däremot och jag får hoppas att det håller i sig.

Idag ska jag äntligen beställa mig en plattång, trots att jag har platt hår. Mitt hår böjer sig alltid  (speciellt längst fram vid ansiktet) och nu slipper jag låna andras plattänger för en gångs skull:P Förutom det ska jag vara tråkig och skriva på mitt tal jag ska hålla på svenskan nästa fredag. Det här lovet blir lite av ett plugg-lov. Manusskrivandet började igår och kommer kräva mycket tid, sedan har jag ett stort prov i naturkunskap veckan efter jag hållt talet.

Att man aldrig kan känna sig helt fri från skolan. Men å andra sidan är det inte långt kvar nu, studenten nästa!

"Bus eller godis?"

Hade en riktig kanondag igår trots det kassa vädret som bestod av snöblandat regn (vi har fortfarande minst en halvmeter snö här i norrland). Sovmorgon, en lektion, god middag tillsammans med en del av släkten och sedan utgång för min del! Vid ett tillfälle under middagen hos min moster, ringde det på dörren. När hon öppnade stod där två små barn i kanske 8-års åldern.

Barnen: Bus eller godis? *räcker fram en påse med godis*
Hon: Godis! *tar en godis från påsen"
Hon: Vill ni ha lite godis?
Barnen nickar.


Hahaha! Tänk så tokigt det kan bli. Det är ju på haloween man säger "Bus eller godis?". Sedan var det lite kul att min moster tog en godis från dem också^^ Men det hade varit ännu roligare om hon inte gav dem något tillbakaXD

Senare ringde Elin (som jag skulle ut med) och berättade att vi blivit uppskrivna på gästlistan och skulle få gå in gratis på station, hur bra?:D Vi kunde tydligen tillockmed gå före alla i kön om det var kö, vilket det dock inte var just då vi kom dit. Kan även nämna att det var min första gång jag gick ut på något ställe med 18-års gräns. Jag fyllde 18 i somras så det var då på tiden! Det var inte jättekul, men ändå hyfsat:)

Release för sarasjostrom.com!

Idag visade jag upp min portfolio på projektarbetsmässan i skolan. Jag och Sara delade bord och det gick finemang... tills det att båda våra datorer dog mitt under mässan! Men det löste sig tillslut då vi fick nya batterier till dem:) Under mässan blev vi även fotograferade. Bilden skulle hamna på anderstorpsskolans hemsida med länk till våra hemsidor:)

Vi båda tycker att det var jättekul när folk stannade vid vår monter och ställde frågor:) Tyvärr brukar det ju oftast vara så att de flesta bara går förbi. Men vi delade ut lite remsor med adresserna så att folk kunde kolla på hemsidorna på annan plats. Är det förresten någon läsare som var förbi våran monter på a-torp? :)


Observera att bilderna inte stämmer överens med hur de ser ut i på datorskärmen. Av någon konstig anledning blev de mer än dubbelt så kontrastrika efter utskriften.

Nu till det jag egentligen skulle skriva om! Om ni inte redan besökt adressen i rubriken kommer ni säkerligen göra det snart! Lite nyfikna är ni väl?;) Det har varit en hel del jobb med hemsidan, och jag måste bara tacka otroligt snälla Therese som hjälpt mig med allt från installering av plugin till domänompekning! Kan även passa på att tacka Robin som hjälpte mig från allra första början. Tyvärr så uppstod det ett missförstånd som gjorde att jag inte kunde fortsätta och fick prova en annan väg. Jag är i alla fall jättenöjd med hemsidan, men kommer ändå fortsätta utveckla den allt eftersom. Det finns alltid något som kan bli bättre!

För att besöka portfolion kan du klicka här. Glöm inte att skriva någon rad i gästboken innan du går! :D

Snart...

...kommer ni få ta del av min portfolio, som även är slutprodukten av mitt projektarbete! Det är endast lite småsaker som ska fixas.

Imorgon är det en projektarbetsmässa på skolan, där vi treor har möjlighet att visa upp resultatet av våra projektarbeten. Ni som går på A-torp får gärna besöka min och Saras monter! Vi har gjort samma typ av projektarbete (en portfolio), och valde därför att dela bord så vi kan sitta och snacka foto^^ Den enda nackdelen med att delta i mässan, är att man inte kan gå runt och kolla vad alla andra har gjort som projektarbete:/

Nä, nu ska jag fortsätta med hemsidan så jag blir klar ikväll!
Ciao!