Twitter

A change of colour.Efter ett par gråa dagar har jag äntligen börjat se färg igen. Där fick ni också en del av förklaringen till varför jag inte bloggat de senaste dagarna. Vissa stunder har jag så gärna velat skriva av mig här i bloggen, men viljan har aldrig övergått till handling av olika anledningar.

Jag har massor att skriva om och visa, så jag hoppas verkligen att jag tar tag i bloggen igen. Inläggen kommer dock inte komma i rätt ordning. Egentligen skulle jag hålla mig till "rese-inläggen" innan jag började skriva om något annat, men just nu känns det bara jobbigt.

Innan jag avslutar vill jag bara tacka för alla fina kommentarer jag fått på de senaste inläggen, ni är underbara! Jag vet att jag är urdålig på att svara på kommentarer, men det ska det bli ändrig på;D

Thalassa Beach Resort.

Glömde att jag hade bilder på hotellet vi bodde på! Ta mig tillbaka.

Kreta - del 1Då var det dags att berätta lite om resan! Jag brukar ha en tendens att skriva lite för mycket och detaljerat när det gäller sådana här saker, men jag ska försöka vara kortfattad.

Klockan var runt 5 på morgonen när vi anlände till hotellet. Vi hade bokat ett dubbelrum, men fick en juniorsvit! Han som följde oss till rummet hade tillockmed ställt fram frukost - ifall vi skulle vara hungriga och vilja sova under frukosten. Service på hög nivå eller vad?

Några timmar sömn senare var vi ute och bekantade oss med hotellområdet (I filmen om resan kommer ni blandannat få se lite av hotellområdet in action). Minns inte så mycket mer av fredagen, så jag antar att det inte hände något speciellt?

Även lördagen spenderades mest på hotellområdet med sol och bad. Gick även lite i butikerna just utanför hotellet. På kvällen blev vi däremot sugna på utgång, så vi gjorde oss i ordning och hade sedan en mini-förfest (vad ska man annars kalla det?) på balkongen med musik, sång, kortspel och gottis. Kvällen blev dock inte som planerat då vi båda plötsligt blev trötta och kände för att sova istället. Det mest händelserika med den kvällen var att jag fick 3 intensiva hick-skratt attacker...Dagen därefter vaknade jag med de jobbiga symptomerna jag brukar få innan jag blir förkyld. Blev lite nedstämnd då jag hade hoppats på turen denna gången. Jag har nämligen blivit sjuk på samtliga utomlandsresor jag varit på. På måndagen blev det värre, men senare när förkylningen började bryta ut kändes det så mycket bättre.

Update.

Det känns som att jag inte gjort annat än att hjälpa andra det senaste dygnet. Detta har medfört att jag inte fått någon tid över att blogga eller redigera bilder och filmklipp från resan. Misstolka mig inte. Jag tycker det är kul att kunna vara till hjälp för andra, men när man tar på sig lite mer tidskrävande uppdrag kan det ta emot lite.

Jag hoppas att ni har överseende med detta och orkar vänta ett tag till, för jag har så mycket att visa! Ha det bäst!

Agia Marina, Crete.


Bild från första kvällen.

Sent i torsdags kom jag hem efter en minnesvärd vecka på Kreta. En vecka som inte riktigt blev som tänkt, men ändå så pass bra att jag gärna hade stannat minst en vecka till. Har en del bilder att bjuda på, och kommer även göra en liten film av alla filmklipp från resan:)

Mer om resan i nästa uppdatering!