Twitter

Världens skönaste DJ


Born Under A Bad Sign


Canon EOS 450D, Canon EF 50/1,4 USM.

Trästocksfestivalen


Canon EOS 450D, Canon EF 50/1,4 USM.

I fredags var jag på trästocksfestivalen här i Skellefteå. Med mig hade jag bland annat min gamla kamera, Canon EOS 450D - failmoment! Men några helt okej bilder fick jag allt till av de 75 bilder som togs under kvällen. Bilderna ovan är från Moneybrother's spelning som för övrigt var sjukt bra!

Jag har en hel del att redigera och blogga om just nu - problemet är bara att tiden inte riktigt räcker till. Därför får ni ha överseende med att det kan bli många "försenade" inlägg framöver.

Bildregn!


Canon EOS 5D Mark II
Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di

Dessa är från i helgen då jag åkte ut till familjens sommarstuga :)

Back to school.


Canon 5D Mark II, Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di.

Ville ta vara på sista semesterveckan ordentligt och har därför försökt hålla mig från datorn. Har bland annat befunnit mig i två olika sommarstugor och tagit en dagstripp till Umeå för shopping. Kameran har fyllts på med nya bilder i princip varje dag, vilket faktiskt är ovanligt för att vara mig. Nu är jag dock lite less på att fota natur och ska försöka ordna någon tfp-plåtning snart, är galet sugen på att fota porträtt!

I övrigt står jag just nu inför två olika beslut. Ett litet och ett ganska stort. Det lilla handlar om ett erbjudande om en plats i en dansgrupp i höst. Vad det andra handlar om får ni veta ifall det blir av :)

Jag vs. myggen


Hastigheten på videoklippet är ökad med 30% och "Papperet" är någon myggservett. Att tänka efter vad saker heter när man är omsvärmad av mygg är inget jag prioriterar ;)

Bjuder på ett litet "Behind The Scenes" klipp från när jag och kusinen var ut och fotade en kväll förra veckan. När vi åkte till platsen hade jag 0 myggbett - på hemvägen hade jag över 20. Vi fick verkligen offra oss för konsten, speciellt mina ben som tydligen var en riktig delikatess för dessa blodsugare. Tur vi hade en bil att ta myggpaus i ;)

Men jag fattar liksom inte grejen med att de flesta gick på benen då jag hade leggings på mig.

Mycket enklare att gå på den bara delen av armarna eller nåt.

...eller så ser de till att skaffa sig ett ligg och slutar suga, myggjävlar.

New stuffVar på stan igår för att hämta ut ett paket och köpa nytt shampoo, men som ni ser råkade det bli lite mer än så ;) Köpte även ett randigt linne med flätade axelband som jag dock inte fångat på bild ännu.

Nu vet jag inte hur intresserade ni är att se vad jag shoppar eftersom majoriteten läser bloggen för mina bilder (och videos?). Men eftersom detta inte är en renrasig fotoblogg rakt igenom får ni räkna med att det kan dyka upp lite vad som helst här ;)

Underbara motljusCanon 5D Mark II
Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di

Dessa togs under fotorundan tidigt i morse. I. Just. Love. Them.

En tidig fotorunda.Hade det hyfsat trevligt igår på festivalen trots att kvällen inte riktigt blev som planerat.
Träffade även på lite gamla klasskompisar vilket var kul :) Körde hem till mammas hus vid tretiden där jag stannade ett tag innan jag cyklade hem till lägenheten. Solen hade börjat gå upp och när jag nästan var framme blev jag sugen på en fotorunda, så direkt jag kom innanför dörren hämtade jag kameraväskan och begav mig ut igen. Det var en himla härlig känsla att bara göra det spontant sådär mitt i natten (eller ja, tidigt på morgonen) utan några andra människor inom synhåll Bara naturen och jag.

Hur länge jag var i vaket tillstånd är dock bäst jag håller tyst om ;)

10 juliHej på er!

Tänkte bara visa lite livstecken här. I veckan har jag bland annat varit i min mormors stuga där jag har fotat en hel del, så bilder kommer! Har dock inte tid att sitta vid datorn idag då jag ska ut på festligheter lite senare. Det är festival här i stan, vilket är det största som händer i Skellefteå på hela året, så man måste ju passa på ;)

Någon av er läsare som ska på stadsfesten ikväll?

Vi hörs! :)

FrisörbesökI fredags gick jag till frisören med målet att bara ta topparna - Ut kom jag med ett 1 dm kortare svall. Efter några minuter i min nya frilla fick jag för mig att jag ville ha det ännu mer uppklippt, så två timmar senare befann jag mig i frisörstolen igen och ja, såhär blev resultatet (på bilderna är håret dock ofixat). Det kortaste håret slutar just ovanför öronen och så är det precis som tidigare klippt ungefär som ett v där bak. Bättre bilder kommer senare!

Jag vet inte om jag gillar det eller inte. När jag var klar hos frisören var jag nöjd, men nu känns det nästan för uppklippt (my fail) och kort. När jag tittar tillbaka på bilder då jag hade mitt långa svall ångrar jag nästan att jag lät frsören ta så mycket på längden...

En fråga