Twitter

Lystring!"Loggar in på bloggen å ja seer
lnga nya yttranden från eer
Åh neeej (kom ut ikväll)

Åh lääsaree, kom ut ikväääll
Gör er hörda, spela int oberördaa
Blogglääsaree, är ni villiga att förstå
Utan respons kommer bloggeen bli rätt gråååå"

Utdrag från min senaste singel. Skriven all by my seeelf.

För en gångs skull måste jag faktiskt klaga lite på er här!
I mitt förra inlägg skrev jag att jag skulle vilja bjuda er läsare på något extra i samband med att bloggen blivit fyra år. Frågade därför efter önskningar från er och skrev även ett eget förslag som var att ordna en livesändning (även kallad livechatt).

En vecka senare kan jag skymta tre svar, varav två av dem är från irl-vänner som känner mig rätt väl.

Jag vet att många tycker jag bloggar för sällan (vilket jag själv kan hålla med om), men när jag knappt får någon respons på det jag skriver åker min motivation till att skapa nya inlägg också utför. Ibland brukar jag t.o.m. medvetet vänta tills jag känner att jag är nöjd med responsen innan jag skriver ett nytt inlägg. Därför vågar jag säga att ju flitigare ni är på att kommentera, desto mer liv blir det även i uppdateringen! :)

Visa nu vilka trogna läsare ni egentligen är och kommentera mera, det glädjer alla i slutändan!

Själva syftet med det här inlägget var just att fånga er uppmärksamhet, förklara sambandet mellan min dåliga uppdatering och bristen på respons, för att sist men inte minst - uppmuntra er att kommentera!

Tack för att du tog dig tiden att läsa hela inlägget! :)

Bloggen 4 år - Livesändning?

Jag har inte gått upp i rök eller något utan bara haft ännu en oplanerad paus från bloggen. Men det kanske ni inte märkt av förrän nu? ;)

Förra veckan flyttade jag tillbaka hit till min fina lägenhet efter att ha bott strax över 2 månader hos Mamma. Det kändes lite både och att flytta tillbaka, men i skrivande stund känns det faktiskt riktigt skönt. Utöver flytten har det inte hänt så jättemycket, utan det har varit möten, umgänge med kompisar, städning, sjungande, datortid och misslyckade försök till en video.

Från det ena till det andra. Idag är en lite speciell dag - bloggen fyller nämligen 4 år! Något som också känns riktigt kul är att jag har hållt mig till denna bloggen enda sedan jag började den 22 augusti 2007. Många brukar ju byta bloggar hit och dit men jag har minsann inte rört mig en millimeter ;)

Hade planerat att göra en grym födelsedagsvideo till idag, men som ni förhoppningsvis redan anat var det just den videon som gick åt skogen. Det här är ett av de svåraste videoprojekten jag gett mig in i så på så sätt är det inte så konstigt att det blev som det blev, men det finns även andra betydande faktorer som bidrog till misslyckandet.

Skulle vilja bjuda er läsare på något extra i samband med att bloggen fyller år men vet inte riktigt vad ni skulle vilja se/läsa. Kanske kan ha en livesändning igen? Det var ju ett bra tag sedan sist. Men då är frågan hur många som har tid att delta i något sådant och när...

Gör era röster hörda och kom med förslag nu! :D

Lisa Miskovsky
Canon EOS 5D Mark II
Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di (första bilden)
Canon EF 85/1,8 USM

This FireImorgon kommer det dyka upp några bilder från när jag fotade Lisa Miskovsky! Bilden ovan är faktiskt en favorit av de jag tog på henne och eftersom det var den enda som gjorde sig absolut bäst i svartvit (resterande kommer publiceras i färg) tänkte jag att den lika gärna kan få ett eget inlägg :)

Hon var jättebra live och det var en riktigt härlig stämning! Fotade inget från fotodiket eftersom jag missade början av spelningen, men mot slutet lyckades jag ta mig riktigt långt fram i publikhavet :)

André


Canon EOS 5D Mark II, Canon EF 85/1,8 USM, Reflexskärm 5 i 1 (110 cm).

Fick lov att visa några bilder jag tagit på min söta kusin André. Han är inte van att bli fotograferad på det här sättet och borde få en liten boost för hans insats tycker jag, så passa nu på att kommentera vad ni tycker så ska jag se till att han läser era kommentarer sen ;)

Videos - Kubb & YogaBjuder på två till iPhone-videos från då jag och min kusin roade oss i mormors sommarstuga. Det vi kallade för "Kubbstafett" är något han lärde mig. Riktigt roligt och ansträngande på samma gång - speciellt om man missar tusen gånger som vi gjorde under en tävlingsomgång. För att det inte skulle bli så långdraget att se på valde jag den kortaste filmade omgången.

Självklart råkade det vara den då jag spelade alldeles fenomenalt.

Sedan var det yogavideon ja...

Vistelse hos syrran


Tagna med iPhone 4 och appen Instagram.

De två senaste dagarna har jag befunnit mig hos min syster Erica! Blev faktiskt mitt första besök på hela sommaren även där, men den här gången måste jag skylla lite på syrran som har fullt upp med annat hela tiden ;)

Hade tagit med mig nästan hela kamerautrustningen men trots det blev det inga bilder alls med systemen. Kanske lika bra då jag fortfarande har en hel drös med bilder som väntar på att bli redigerade och publicerade här på bloggen. Iphonen och appen Instagram har dock gått varm under min vistelse ;)

Vädret varit riktigt tråkigt så vi har mest befunnit oss inomhus och spelat sällskapsspel, tv-spel, ätit onyttigheter och busat med söta Vicky. Igår var vi dock ut på en härlig ridtur... i regnet. Det hade varit uppehåll fram till att vi red ut. Mycket bra tajming där.

Sedan måste jag bara berätta om en (för mig) väldigt unik händelse. Syrran hade sagt att hon skulle väcka mig 10 på lördagsmorgonen om jag inte redan hade gått upp. Detta glömde hon. Någon timma senare blev jag istället väckt av en superexhalterad Vicky som hade sprungit upp till övervåningen på eget initiativ för att hon visste att jag var där. Så söt!

Det unika i detta är att det är ytterst ovanligt att jag vaknar med ett leende på läpparna ;)

Tweet tweet!För er som som tycker jag uppdaterar på tok för dåligt eller bara är allmänt nyfikna på mig och mitt liv har jag nu en god nyhet - Jag har börjat twittra! Efter en evighet med skeptisk syn på Twitter bestämde jag mig för att ge det en chans och utforska hur det egentligen fungerar. Två dagar har passerat och jag sitter och bloggar om twitter, hehe.

På min twittersida kommer jag bjuda på en berg- och dalbana av tankar, åsikter, citat och bara allmän uppdatering om allt och inget. Ni som inte har iPhone och appen Instagram kan nu också ta del av mina publicerade mobilbilder via mitt twitterflöde!

Klicka här eller på bilden för att komma till min profil börja följa mig på twitter :)


Varmt välkomna att bli beroende.

Let You DownCanon EOS 5D Mark II
Canon EF 85/1,8 USM

Fler konsertbilder på g!Canon EOS 5D Mark II + Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di.

Inom kort kommer det dyka upp ett inlägg med mina favoritbilder från när dessa spelade på Trästockfestivalen! Någon som vågar sig på en gissning om vilka det är?

Intervju med trädgårdsmästarenHär kommer första videon från mormors sommarstuga. Tog mig en intervju med trädgårdsmästaren och chekade läget inne i självaste storstugan, enjoy!

Senare under dagen fann jag trädgårdsmästaren med armarna omslingrade runt sin kärlek. Med finhatten på dessutom. Var tvungen att föreviga detta ögonblick på bild, hehe.


Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 85/1,8 USM.