Twitter

Livstecken och uppdatering om vad som händer



Vad konstigt detta känns efter en oplanerad bloggpaus på sisådär ett halvår... eller var det 16 dagar? Ja hur det än var har jag inte hört ett knyst om dålig uppdatering. Ni är för bra! Att det (trots min frånvaro) dessutom droppat in ett gäng nya besökare som fattat tycke för bloggen gör mig riktigt glad! Har varit dålig på att svara på era kommentarer men jag uppskattar dem verkligen!

Som jag skrev i förra inlägget har det skett lite förändringar i mitt liv på väldigt kort tid, och nu tänkte jag berätta lite av vad det handlade om. Observera dock att jag inte kommer ta med de personligaste delarna som egentligen har en betydelsefull del i detta.

En rätt stor sak som hänt är att jag i slutet av maj blev erbjuden sommarjobb på ett företag där jag hade varit och in sökt tidigare (utan napp). Det visade sig att de beräknat fel och behövde fler sommarjobbare omgående, vilket kom lite som en chock för mig då jag ställt in mig på att det inte skulle bli något sommarjobb för min del. Vid det tillfället var jag dessutom mitt i planeringen av två resor som skulle göras i sommar, varav ena skulle vara på 2-3 veckor och bokas bara någon dag senare. Men resor kan i de flesta fall flyttas fram och det hade känts dumt att tacka nej till ett sånt här erbjudande, så dagen efter ringde jag och tackade ja :) Nu bjuder vardagarna alltså på jobb och när jag inte jobbar är jag ute i det fina vädret, umgås, fotar eller sitter halvt död vid datorn och får inget vettigt gjort, haha. När det kommer till bloggningen så har jag bara inte haft lust eller ork att uppdatera.

I samband med att jag tog jobbet flyttade jag hem hit till mamma - dock bara tillfälligt nu över sommaren. Detta har bland annat inneburit svalare nätter och mer bestämda rutiner. Att bara över en helg ställa om sig från att sitta och uggla långt in på småtimmarna till att börja lägga sig innan midnatt har inte varit det lättaste, men flytten har helt klart hjälpt mig på vägen mot bättre och fastare rutiner - även fast mamma ibland fått tjata otaliga gånger ;)

Vi får se hur det blir med bloggningen framöver. Mest troligt blir det inte lika ofta som tidigare med tanke på att jag har mindre fritid och vill vara ute mer nu när det är sommar, men jag antar att de flesta av er inte heller sitter inne vid datorn lika mycket den här tiden på året ;)

Michelle

ÄLSKAR bilden på conversen! :D <'3333

2011-06-13 @ 23:38:46
URL: http://michellet.blogg.se/
klara

på andra bilden, är det din sko och en killes sko? :D eller är ja blind... (A) haha tänkte om du kanske har skaffat en pojkvän? :$

2011-06-13 @ 23:42:15
URL: http://klarahe.blogg.se/
Sessan

GRATTIS till sommarjobbet :)

2011-06-14 @ 08:24:20
Lara

Åh, vad roligt ändå, stort grattis till det Sara! :D

2011-06-14 @ 23:59:15
URL: http://laramalin.blogg.se/
klara

sv; Hihi okej (A)

2011-06-15 @ 09:34:27
URL: http://klarahe.blogg.se/
Johanna

Fina bilder:D

2011-06-18 @ 21:23:24
URL: http://byjohannas.blogg.se/
Natalie - it's all about attitude

Vilken läcker blogg du har :)

Och du skriver intressant för övrigt!



Ta hand om dig. kram

2011-06-19 @ 22:21:02
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/
Karin Petersson

Goddag! vad rolig dina inlägg verkar! kommer definitivt läsa igen! =) Hoppas du har en kul helg (:

2011-06-30 @ 14:26:48
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback