Twitter

Nytt tillskott till apple-familjen och resesnack
Har länge gått i tankarna om att skaffa en bärbar dator. Jag älskar min stationära iMac men tyvärr så är den lite väl otymplig att flytta runt på ;)

För en tid sedan tog jag äntligen tag i saken och införskaffade mig en Macbook Air 13"! Denna är främst tänkt som resedator då jag redan har min betydligt kraftfullare iMac att arbeta med hemma. Men kan tänka mig att det blir en del slösurfande i soffan och på balkongen framöver ;)

Detta innebär att jag kommer blogga under min resa i Hawaii! :D
Hoppas ni ser fram emot det lika mycket som jag!

Resan är förövrigt bokad och klar nu (eller nästan, bara flyg mellan öarna kvar), vilket känns otroligt skönt! Vill inte ens veta hur många timmar jag totalt suttit och kollat boenden :P Men det är fortfarande en hel del kvar som ska fixas innan. Mer uppdatering om resan kommer vid ett senare tillfälle :)

Mmm... I love you soNu har jag gått och kärat ned mig. Igen.

Rackarns bananer att just den här kärleken är tvungen att bära stämpeln LIMITED EDITION. Har känt lite panik över att den börjar ta slut i affärerna, på ICA närmast mig är den slut sedan veckor tillbaka.

Jag gjorde därför det enda rätta - skrev ett akut meddelande till min gamla trogna vän tomten, som i sin tur tog i kontakt med påskharen som egentligen var klar med sitt jobb för i år. Jag skrev att min enda önskan denna påsk (som han förövrigt missade mig på) var Marabou Black och att han skulle få en slant för besväret.

Hur det slutade behöver jag nog inte gå närmare in på efter denna bildserie. Hehe.

Gillar du saltlakrits och choklad, PROVA MARABOU BLACK innan det är försent! Tar dock inte på mig någon som helst skuld om du också skulle falla för denna försvinnande goda skapelse.

Någon som är lika frälst som jag? Ska vi starta en demonstration i hopp om att Marabou ska ändra sig?

Värt ett försök ju.


1,8 kilo kärlek ♥

Påsken intar santapola.blogg.se

Bloggen har fått sig en liten makeover! Kände att det var på tiden att byta ut det vintriga och juliga mot något lite mer tidspassande, det är ju trots allt april. Syns inte förändringen? Testa uppdatera sidan genom att trycka på F5.

Ungefär såhär ska det se ut:


Headerbilden tog jag faktiskt förra året, var ju tvungen att fota en riktig påskägg-bild när jag hade laddat upp med sisådär 1,7 kg godis.

Hur min last ser ut i år? Ett ögonblick.Som ni ser är årets påskägg lite mer intetsägande. Tur att inga godissugna påskkärringar har letat sig hit. Vet inte riktigt vad jag skulle bjussa på då.

Dellibollarkanskegår hem.

Glad Påsk!

Jag ska till paradiset!

Okej, nu kan jag inte hålla mig längre.

Om bara drygt 2 månader befinner jag mig i paradiset HAWAII! :D


Det här blir min första längre utomlandsresa och jag kommer åka tillsammans med min vän Mickis. De preliminära datumen vi har skrivit upp är 30 maj – 3 juli och planen är att vi ska bo på 3 av de större öarna (Oahu, Big Island och Maui) för att få ut så mycket som möjligt av resan.

 

Hawaii är både för mig och min vän ett drömresemål med sin vackra och skiftande natur (Big Island har t ex. 11 av världens 14 klimatzoner). Sedan har vi läst om att folket på öarna är väldigt vänliga och ödmjuka, där ska alla känna sig välkomna och det förekommer inte alls den själviskhet eller jantelag som man ofta kan uppleva här i Sverige. Hawaii är dessutom känt för att ha en väldigt avslappnad livsstil i sann "Hakuna Matata" anda, något som verkligen känns som gjort för oss båda.

 

Sedan får vi ju inte glömma ytterligare en detalj - DET ÄR ORMFRITT! Hallelujah säger jag bara.

 

Ser så galet mycket fram emot det här äventyret som definitivt lär bli ett minne för livet! Kommer säkert inte vilja åka hem efter att ha bekantat mig med den vackra naturen och kommit in i livsstilen där.

 

Kanske någon av er har varit i Hawaii? I så fall tar jag väldigt gärna emot tips och råd inför resan!


Aloha ♥