Twitter

Kan Dee Shop

I det här inlägget visar jag upp mina två senaste inköp i klädväg, båda från Kan Dee Shop!
 
Hade det tufft med att välja ut bilder så det slutade i två bildserier. Inget er emot hoppas jag! Som ni ser har jag lite svårt att vara seriös hela vägen vilket gjorde att det blev en salig blandning av leenden, pussmunnar, diskreta dansmoves, flygande hår och såklart klassikern peace out ;)
 
 
Wild Spirit. All min kärlek till detta underbara konstverk! Har redan 2 linnen med trycket sedan tidigare (dock utan loggan under fjädern). Men då det sitter på linnen av en annan modell som jag inte är lika bekväm i ville jag ha ett mer vanligt linne med trycket också. Lyckades haffa det sista i min storlek!
 
Vad tycks? Snyggast som det är eller lite nedstoppat i byxorna?
 
 
Dreams. Åh vad jag gillar detta tryck i form av en drömfångare! Dock är jag lite skeptisk till längden på linnet där fram. Ligger linnet som det ska (två översta bilderna) syns lite av magen. Ska magen synas vill jag det ska vara mycket mer än så egentligen, gärna så naveln tittar fram. När det är så lite mage som syns känns det som att det inte riktigt är meningen. Nu går ju linnet justera lite genom att dra ned det lite fram då det är längre bak, men då blir det mer urringat vilket jag har lite svårt för. En annan lösning kan vara att använda ett par högt skurna byxor/shorts (något jag tyvärr inte har i dagsläget). ELLER så lär man sig gilla linnet som det är ;) Det gör sig nog bättre till jeansshorts, men när jag tog bilderna hade jag inte hunnit hämtat upp sommarkläderna.
 
Vad tycks? Vilken version av linnet tycker ni är snyggast?
 
Ni får gärna skriva vad ni tycker om den här typen av inlägg också! :)

En vacker vinterdag

 
Några bilder från början av januari. Älskar den första, så mysig och vacker!

Burning sky

 

En liten update

 
Hej allesammans!
 
Jag jobbar fortfarande på att hitta tillbaka vilket verkligen är lättare sagt än gjort. Även om det gått ganska mycket åt skogen nu ett tag så tänker jag kämpa vidare, viljan finns där.
 
Har en plan om att publicera en del från januari och framåt den här månaden. Tråkigt nog har ju mitt oflyt med bloggen bidragit till att mycket av det jag tänkt blogga om hamnat i den redan enorma högen av knappt påbörjade och oavslutade projekt. Först tänkte jag att det kan jag ju inte blogga om såhär sent, det blir för oaktuellt och många är säkert less på att se snötäckta landskap (vilket majoriteten av bilderna/videorna innehåller). Sedan insåg jag att det är ju för tusan bara jag själv som sätter de här begränsingarna, vill jag dela med mig av något så ska jag göra det, hur oaktuellt det än må vara. Skulle det vara så att någon inte vill se är det ju bara för den personen att hoppa över de inläggen. Jag har självklart tänkt blogga om annat också.
 
Nu får vi hålla tummarna för att den här månaden blir vändpunkten då jag kommer på banan igen och ger oss alla en roligare och mer livfull blogg!