slide show

Vår


Sara uppdaterar!

Min fina nyinköpta tunika som jag för tillfället har två av (varför kan du läsa i texten nedan). Jag är fullt medveten om att mitt hår ser lite wierd ut på bilderna. En mildare version av min morgonfrilla kan man väl kalla det.

Hej på er!

Tänkte egentligen uppdatera tidigare idag men eftersom mitt internet helt plötsligt tappade anslutningen gick det åt småskogen. Men nu ska jag inte klaga, det har bara gått ett par timmar och jag är redan back on track! Tog mig en förbjuden powernap innan jag tog tag i problemet på allvar, måste ha gjort susen!

Så vad har jag gjort en torsdag som denna? Jo, jag har följt en vän och kollat på möbler till hennes nyinköpta lägenhet som ligger riktigt nära min. Nice! Tror jag ska be henne tvinga med mig ut på hurtiga promenader i vår, det behöver jag verkligen!

Min dag var det ja. Vännen inhandlade ett matbord innan hon ens fick se det in real life. Tänk om jag också kunde vara så snabb på att fatta beslut. Jag menar... i förrgår stod jag och provade två exemplar av tunikan ovan i fem år, och när de där åren hade gått visste jag fortfarande inte vilken jag skulle ha. De hade samma storlek men den ena var lite längre i ärmarna. Precis innan butiken skulle stänga frågade jag kassörskan om råd och så valde jag utifrån responsen och la av den andra. När jag provade tunikan hemma blev jag såklart osäker på mitt val, så idag var jag tvungen köpa hem den andra också så jag kan prova båda hemma i ytterligare några år. Mycket smart.

När jag kom hem började jag kika på stativ igen. Måste erkänna att jag känner mig aningen handikappad utan och ibland glömmer jag nästan att mitt nuvarande är trasigt. Det blir liksom "Idag ska jag bege mig ut och fota lite självportr... fan". Härmed lovar jag att aldrig mer ta ett stativ förgivet. Amen.

Jag var i alla fall såhääääär nära att beställa ett stativ. Tänkte att jag kanske hade hunnit beställa så jag förhoppningsvis kunnat hämta ut det redan imorgon. Men då fick jag flashbacks från tidigare gånger jag varit ute sådär i sista minuten, så jag avstod. Tror dock att jag bestämt mig för vilket det blir nu. Jag är tammetusan imponerad.

Sedan hände det där med anslutningen, jag tog en powernap, vaknade av en ringande mobil, ringde en vän, fixade anslutningen och nu är jag här.

Undrar om någon orkade läsa denna roman till text. Brukar försöka vara kortfattad trots att det egentligen inte riktigt är min starkaste sida ;)

StorhandlarnMin Ikea-shopping! Eller detta är inte allt. Förutom det ni ser på bilden köpte jag bland annat en matta, ett täcke, transparent plastmatta, sittdynor, två till vita skålar, fem stora tallrikar, tavelhylla och två paket delicatobollar.

Det enda jag i förväg hade planerat att köpa var sängkläder, den vita "filten" och plastmattan.

Jag sa ju att jag shoppade loss i impulsköp, hehe.

Välkommen till min nya blogg!