Twitter

24:e December

Julafton :D Gissa om man blir glad när man ser att det faktsikt ligger kvar snö på marken idag, bättre lite än inget :) Snöade igår också, det tackar man för :) Just nu sitter de andra vid matbordet och pratar så jag passade på att skriva ett kort inlägg nu :) Försökte nyss få en bra bild på jag och syrran vid granen men det gick inte så bra, använder man blixt blir man såklart kritvit i ansiktet och har man utan blixt blir det mörkt och brusigt. Längtar verkligen tills jag köper mig en systemkamera, den jag har nu är  ju en vanlig kompakt, men den är också minst 4 år gammal och det säger ju sitt.

Nej nu ropar mamma på mig att det är fika!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig julafton :)

GOD JUL!

Dan före dan före dopparedan

Nu har jag gjort en bakgrund också, det blev jultema på den :) Jag är för i övrigt nybörjare på att göra mönsterbakgrunder så den blev kanske inte super, men den duger :) Jag har lite svårt för att bestämma mig om headern ska ha blå eller röd bakgrund. Men jag tror jag ska göra så att den får ha röd nu fram till dagen efter julafton eller så, och efter det blå :)

Igår var det ju sista skoldagen och först skulle vi samlas i klassrummet klcokan 12.15 men då hade vissa trott att det var 12.30, så kan det gå :P A som i början av terminen lämnade våran klass för att jobba i Hudiksvall var också där :) Efter att vi fikat och sett på några korta filmer som gjorts av andra elever på skolan begav vi oss till aulan. När det var klart var klockan drygt 13.25 och de flesta gick till bussen, inklusive jag. Efter att ha blivit halverst mosad på vägen in till bussen av att alla tryckte sig fram kom jag mig tillslut in och fick mig tillockmed en sittplats :) Gick därefter med E på stan ett tag innan jag åkte hem. På kvällen gjorde jag inte så mycket, eller frst var jag med E till ICA, sedan satt jag mest och läste resten av kvällen.

Idag har jag däremot suttit vid datorn mest hela tiden, det enda vettiga jag gjort är väl att ha hängt upp kläder i garderoben som tidigare legat på soffan. En ganska tråkig start på lovet, men snart är det ju julafton, då borde det bli lite roligare iallafall trots att jag inte alls känner av den där härliga julkänslan dagarna före som man gjort tidigare år. Känns tillockmed konstigt att det är lov nu.

Ny header!!!

Äntligen har jag gjort en ny header! En enkel vinterinspirerad :) Blev iallafall nöjd med den även fast det inte var i närheten av hur jag hade tänkt den skulle se ut från början. Kan hända att jag gör ännu en ny header nån gång på jullovet, men annars kommer den här nog stanna till slutet av jullovet eller längre. Har dock inte gjort en bakgrund än, det är därför jag lämnat den vit.

Idag var jag ledig, fast jag har inte fått jullov än, men imorgon ska vi bara bara på skolan en kort stund sedan är det jullov :D Hoppas lovet går segt, fast det lär det nog göra endå, blir säkert många rastlösa dagar för min del.
Men iallafall, idag tillbringade jag stora delar av min lediga dag med en kompis på stan. Jag hade inget speciellt jag skulle kolla på så vi letade blandannat julklapp till hennes pojkvän, sedan blev det även fika på Wayne's :)
När jag kom hem blev det nästan middag direkt och efter det dammsugade jag rummet, sedan hamnade jag som vanligt vid datorn. Tiden går så sjukt fort när man sitter här, och nu är det sovtime för mig.

Godnatt!

Uppdatering

Ja, här var man aktiv... not. Ska försöka bättra mig, men jag känner samtidigt att lusten att blogga har sjunkit rejält. Däremot så läser jag fortfarande bloggar dagligen, nästan lika mycket som förr. Har gjort en ny header i photoshop men kommer säkert göra en ny snart igen. Layouten som är nu har jag ju haft enda sedan det var halloween och jag borde ha bytt för länge sedan.

Vi har fotolektion nu men jag skriver väl mer sen.
Bye