Twitter

Lång uppdatering

Tänkte skriva igår men glömde bort det helt. Igår stannade jag och E kvar på skolan efter att vi hade slutat för att träna mer på musikuppvisningen, och det var verkligen tur att vi gjorde det. I början av låten stod vi kanske 3 meter ifrån varann, men kom ännu längre ifrån ju mer av låten som gick så i slutet stod vi nästan på varsin sida av salen. Hade vi inte tränat på stort utrymme igår hade det blivit aldeles knasigt idag. Musikuppvisningen gick förresten bra idag bortsett från att vi båda två gjorde ett fel var, men det hade ju kunnat vara värre så vi är nöjda :)

När jag kom hem igår var jag trött och inte direkt på topphumör, men det ändrades direkt då jag fick syn på en liten låda i kartong på köksbordet. Det var min beställning från everyday minerals :D Glad som tusan öppnade jag det oväntat? lätta paketet och började skruva i locken. En kvart senare stod jag i badrummet och jämförde de 3 olika foundationfärgerna på handen med min vanliga flytande foundation. De såg väldigt ljusat ut men jag provade den mörkaste av dem men den blev lite för ljus. Bortsett från nyansen så kan jag väl inte säga så mycket ännu, har inte känt efter riktigt. Det var ganska lätt att applicera men inte så täckande även fast jag hade intensive formulan, jag vet att jag kan få det mer täckande genom att lägga fler lager men då testade jag ju mest för att kolla hur nyansen blev.  Hade på mig mineralsminket under kvällen och det kändes faktiskt som man inte hade smink på sig. Däremot blev jag lite oljig i ansiktet efter bara en liten stund. Men det blir jag ju också när jag inte har smink, men jag trodde den skulle vara mer matt som många har beskrivit den. Ska iallafall ge everydayminerals en till chans och beställa ett till provkit fast med färger i mörkare nyans samt kanske testa en annan formula som tex. matte.

Idag har det varit en ganska jobbig dag bortsett från gympan då. När samhällsen skulle börja fick jag så extremt ont i magen så jag gick och köpte mig en macka i skolcaféet. Som tur var gick det över efter kanske en halvtimma :) Åt inte så mycket till lunch eftersom jag blev så äcklad av alla ostklumpar i maten:S Sedan var det matten som jag inte gillar speciellt mycket, jag tar låg tid på mig och det kan ta ett tag innan jag förstår hur jag ska göra, sedan blir det så långa genomgångar att man knappt hinner räkna lektionen och måste ta hem och räkna:(
Efter det var det bild och vi fick blandannat en uppgift där vi med hjälp av 2 horisontpunkter skulle holka ur och bygga på en låda så att man i slutändan inte ser att det varit en låda, det var faktsikt kul men man var hungrig och det var kallt :( och ännu kallare blev det när vi skulle gå till bussen efterråt, huvva!

Väl hemma tänkte jag ringa till tandregleringen för att höra om det gick flytta fram tiden jag har imorgon från 09.00 till 09.10 eftersom annars måste jag ta kvart över åtta bussen:/ Skulle kolla på mobilen (eftersom deras nummer brukar finnas med i påminnelsen). Upptäckte då att jag fått ett annat sms också där det stod att jag kunde komma och hämta beställningen från eleven nu:) Ringde mamma och hörde om hon kunde hämta det.
Nu ligger det i vardagsrummet i en stor kartong märkt med eleven.se, ska gå och öppna det nu när jag skrivit klart inlägget :)

Blev ett ganska långt inägg. Kan vara lite stavfel och så men jag kollar igenom det sen, orkar inte göra det nu.

Ciao!

Shoppingberoende?

Har suttit här under kvällen och kollat runt på en massa olika bloggar. Tycker faktiskt det är rätt så kul att läsa andras bloggar, speciellt när man har så tråkigt som jag. Var inte så roligt att vakna idag heller då jag visste att jag var tvungen att fara till skolan och guida folk på öppethus. Ena halvan av klassen var där 9-11 och jag och resten av klassen 11-13. Dock så var de inte så många som kom, men men. Vi är iallafall lediga på måndag :D
Efter jag varit på skolan åkte jag in till stan och var där i någon timma, skulle lämna igen en tröja på Cubus men jag hittade inte kvittot, och har inte hittat det här hemma heller:S Hoppas jag bara har letat för slarvigt. När jag lika var där gick jag runt och kollade lite, slutade med att jag köpte en lång Tee (impulsköpvarning). Jag är rädd att jag är påväg i någon slags shoppingberoendeperiod:S inte bra. Har nu i i ett flertal veckor gått på stan nästan varje dag efter skolan. Igår köpte jag ett par Jeans + en sjal och skickade min beställning på eleven, så nu väntar jag på två paket, ett från eleven och ett från everydayminerals :) Vad har jag mer gjort idag? E har varit här och vi tränade till dansuppvisningen som vi ska ha på gympan nästa onsdag, gick ganska segt och man blir så less på låten-.-
Vi ska träna nästan hela dagen imorgon också, förutom 2 timmar då hon ska jobba och jag kanske samtidigt passar på att gå på stan ett tag eftersom det är skyltsöndag imorgon. Efter vi hade tränat la jag mig i sängen och vilade tills det var middag. Jag blir verkligen skittrött efter att vi tränat, jag skulle kunna somna hur lätt som helst efteråt men undviker det eftersom att jag brukar få ont i magen efterråt om jag sovit mitt på dagen av någon konstig anledning?



På första bilden är tunikan som jag ska lämna igen, på den andra en lång kofta som jag köpte förra veckan, på 3:e bilden en tröja som jag tyckte om väldigt mycket, men när jag tog av mig den märkte jag att den hade hårat av sig jättemycket på linnet och jag gillar inte kläder som hårar av sig mycket:S På 4:e bilden en likadan kofta som på 2:a bilden fast brun (ser lite brungrön ut eftersom det blev ett gulgrönt sken på bilderna. Jeansen som jag har på mig på 3 av bilderna är de jag köpte igår.

Felet på bloggen är firrat

Nu har jag fixat ett fel jag haft på min blogg ända sedan jag bytte layout. Många av er som besökt sidan har säkert märkt att kategorisidan och det inte har hamnat på sidan av inläggen utan en bra bit nedanför. Tyvärr så såg amn inte det problemet på datorn som jag har hemma så därför tog det ett tag innan jag märkte det. När jag skulle fixa det så gjorde jag kategorisidan större och förminskade inläggsidan. Men då kom jag just på att jag skulle göra tvärtom för att det skulle funka, så jag testade mig fram tills det funkade :)

Har inget speciellt att skrvia om nu, kanske skriver senare idag om jag får lust.

Onsdag

Hej igen!

Har vart en rätt så okej dag idag, hade som vanligt svårt att ta mig upp på morgonen. Första lektionen var volleyboll och det var väl ganska kul förutom att man får rätt så ont i handlederna av det. Sedan var det Samhälls, fast nu jobbar vi med ett arbete om klimathotet då vi i grupper gör en dagstidning för 2025 (alltså vi ska låtsas att det är år 2025 nu). Det arbetet började vi med förra veckan och vi ska jobba med det i Svenskan, Engelskan, Samhällsen samt lite i Matten tills nästa fredag då vi ska vara klara. Sedan var det Matte och vi gjorde en enkät som var kopplad till just det här arbetet. Vi skulle fråga 100 personer så alltså behövde vi 100 A4. Först tänkte vi skriva ut 100 enkäter men ångrade oss i sista minuten då vi såg att en annan grupp hade 5 enkäter på varje papper vilket är lite smartare kanske :P Sista lektionen var ganska chill, bild med julpyssel på shemat :) Tyvärr så jag hann inte göra så mycket eftersom jag aldrig kunde bestämma mig hur julkorten skulle se ut, så resultatet blev ett påbörjat julkort och ett halvklart :P Något mindre chill som hände då jag var påväg hem var att jag kom på just då jag kommit till stan att jag hade glömt min ryggsäck på skolan, rymmer ju inte gympakläderna i min väska lr skåp så de fick vara i min kompis skåp, annars hade jag inte glömt.

Väntar nu på ett paket från everydayminerals, blir första gången jag beställer därifrån :)
Ska snart också beställa en primer och något mer från eleven, kanske en volumaster men en sån går ju att köpa i butik. Men hittar jag inget annat så tar jag nog den också så får jag fri frakt :)

Snart mat, blir någon thaigryta med ris, låter gott :)
Efter maten blir det att snabbt göra spanskaläxan och sedan träna till musikuppvisningen med en kompis.
Vi har fått helt fria händer och ska 2 och 2 göra en dans till en låt som vi ska visa upp för klassen på onsdag, kommer behöva träna i helgen också, blir kanske en stund på lördag och sen söndag.

Nä, nu tycker jag jag har babblat på så det räcker :P
Ciao!

Det var ett tag sedan...

Dagarna har bara rusat förbi utan att jag bloggat något mer sedan sist. Har helt enkelt inte haft någon lust, eller i fredags tänkte jag blogga men då glömde jag bort det :P Jag tänker inte sluta upp med bloggandet helt men jag kommer inet blogga lika ofta som förr så länge jag känner såhär. Men det lär väl gå i perioder, kommer säkert bloggar mer där runt jul och så, så det kanske är lika bra jag börjar fundera på en julinspirerad layout nu när jag endå inte bytt den som bara var tänkt att jag skulle ha under novemberlovet.

Vi har spanska nu och ska träna grammatik på datorn samtidigt som hon plockar ut en och en för att ha betygssnack. Det går väldigt segt, men bra det:) Då kan man sitta här typ hela lektionen istället för att gå tillbaka till klassrummet och börja på en ny svårare text i boken som hon sa att vi skulle göra sen vilket vi ite kommer hinna om hon ska prata så länge med varje person.

Dålig uppdatering

Har inte haft någon lust att uppdatera bloggen de senaste dagarna tyvärr :( Men jag har väl inte så mycket att skriva om för tillfället. Haft matteprov idag och det gick sådär, men vad hade jag förväntat mig? Ångrar att jag inte hade lagt lite mer tid på det men det känns endå skönt att bara ha gjort bort det, vet endå att jag redan har g eftersom att vi gör en a-del och en b-del. På a-delen fick jag vg och jag vet ju inte än vad jag får på den här. Det var 3 uppgifter och jag gjorde inte ens den 3:e för den var så himla svår, men den var en vg-mvg uppgift. Imorgon är det prov i foto a men det är jag inte alls orolig över. Jag kan ju det mesta redan av det vi ska läsa på och det är ju bra :)

Som ni ser är det fortfarande samma layout som jag hade under haloween, den skulle igentligen bytas i måndags. Orkar inte byta den just nu heller, har inte riktgt bestämt vilken header jag ska ha ännu och vilka färger. Ni får helt enkelt leva med skräcktemat på layoten tills jag tar tag i det hela :P

Snö :D

312226-96

Vad härligt det var att vakna av att det snöade ute! Började längta så himla mycket efter julen och jullovet :P Snön lyser verkligen upp där ute, mindre mörkt om kvällarna :)  Hade dock ondare där de hade opererat från igårkväll ända tills idag på dagen. Nu är det lite bättre, tog en ibumetin och det verkade hjälpa litegrann iaf :)

Hände också något väldigt läskigt i förmiddags, huvva! Jag hade nyss duschat och stod vid spegeln då jag plötsligt började känna mig lite illamåande, sedan började det flimmra i ögonen, det bara gnistrade fullt av olika färger och någon gång där emellan färgerna var det så gott som svart. Det började också kännas konstigt om öronen som började tjuta och ha sig + att det kändes som jag var instängd i en plåtburk typ, allt ljud i huset blev dämpat och lät annorlunda. Och inte var det klart med det läskiga där heller, jag började tappa kontrollen över kroppen och kunde inte stå utan att luta mig mot väggen, ropade på mamma. Hon och min styvpappa förde mig till soffan och jag såg fortfarande ingenting, allt bara flimmrade. Efter att jag legat där i någon minut kunde jag se igen med allt i huset var i en lila nyans, men det blev som vanligt efter ett tag. Öronen var fortfarande konstiga ett tag till innan de gav sig de också.

Har inte varit med om det förr, så jag vart riktigt rädd när det hände:S Troligtvis så berodde det på mitt låga blodvärde att jag helt enkelt höll på att svimma. Det var en jätteobehaglig upplevelse iallafall :S

Vad tror ni? Någon som varit med om det själv?

Fredag

Hej hej, jag lever :)

Gick väl ganska bra igår förutom att jag hade den där satans magvärken, var helt matt i kroppen (eftersom jag knappt hade mat i magen). Sedan mådde illa när jag skulle gå upp eller vrida mig i sängen efter operationen eftersom jag hade fått narkos. Var också jättetorr i munnen och halsen och fick dricka minst en gång varannan minut typ. När jag kom hem blev det att ligga i sängen hela tiden förutom nån gång då och när jag gick upp tvärt, men kände ganska snabbt att jag blev iallamåande då jag gick upp. Fick i mig lite drickyoghurt på kvällen och en banan vid 12-tiden.

Ska bara ta det lungt idag, även om jag är grymt sugen på att gå på stan:P Stan har ju stängt imorgon :(
En sak är säker iaf, jag har hamnat i ett sorts beroende av att gå på stan! Vill kolla nästan varje dag om de fått in något nytt eller så, och det gäller att vara på hugget för här tar kläderna slut så fort i min storlek.

Håller på att ändra lite i kodmallar och sådant just nu, men det är inga stora justeringar.

Ska nog ta och äta resterna från igår nu, stekt kyklingfilé med ris, stekta grönsaker och sås :)

Torsdag

Ska snart åka iväg. Är lite hungrig och det värker i magen som tusan, men vet inte om man får ta värktablett innan så jag får lida istället :S Gick ju upp redan vid halv 6 och åt, hade gjort 2 mjuka skinkmackor, en hårdmacka och lite mer gröt än vanligt, orkade inte allt och började må illa. Aja, fick iaf i mig en större frukost än i vanliga fall.

Såg föressten nyss att jag hade fått hela 32 unika besökare igår! Det tackar jag för :D Jag vet att det inte är så mycket för de flesta, men för mig som i vanliga fall kanske har runt 10 per dag så är det det, och förra rekordet var 24 :)

Ni får gärna komma med utmaningar, tips eller något, känner att jag har lite "bloggtorka" som det kallas :P
Vi får se om jag skriver senare idag, det beror ju helt på hur jag mår och om jag har lust.

Se u later!