Twitter

Memories.


Bilder: Jag. Hade tyvärr ingen bild på Helena:(

Idag är det exakt ett år sedan jag var på min livs första bloggträff. De jag träffade var Sebastian, Pernilla och Helena. Jag minns spänningen när jag skulle möta upp dem, jag minns när vi alla smög in i en provhytt för att ta gruppbild, jag minns skrattackerna på Tacobar, jag minns när vi diskret "tappade"/placerade pappersremsor (regnet gjorde att de fäste av sig själv) med våra bloggadresser på marken/olika föremål, jag minns när Sebbe frågade helt okända männsikor om han fick ta en bild på dem och lägga upp på bloggen, jag minns... okej, nu räcker det Sara.

Jag hoppas verkligen inte att det här blir den sista bloggträffen för min del. OM det var kul? Inget snack om saken!

Så vad säger ni... bloggträff någon?:D

Halloween.

Hade en riktigt kul kväll igår! Skulle vara med en kompis och under dagen velade vi mellan om vi skulle ha hemmakväll med skräckfilm eller om vi skulle ut och dansa. Vi bestämde oss för det förstnämnda, men 30 min innan vi skulle åka och hyra film började jag tveka på vårat val, så jag skickade ett sms som löd "Haha, blev typ lite pepp på station ändå:P". Svaret blev "Jag tar med mig festkläder;)".

Hon kom hit och vi började gräva i mina garderober efter kläder. Jag ville klä ut mig (det var haloweentema såklart) men visste inte till vad. Hittade tillslut ett diadem med kattöron, så det fick bli en svart katt! Resultatet blev svarta boots, svarta nylonstrumpor, svart klänning, stort och busigt hår, kattöron, en lite extremare sminkning och målade morrhår. Har dock ingen bild på hur jag såg ut:(

Det är väl egentligen idag det är halloween "på riktigt", men jag ska bara ta det lugnt och vara hemma. Vad gör ni ikväll?

Mer uppdatering senare, mjau!

Julia.


Modell: Julia L
Fotograf: Jag
Mua & assistent: Klara H


Ett nytt ansikte i bloggen! Mer bilder på Julia kommer att dyka upp lite då och då:)
Vad tycker ni om bilden?

Fotodag!


Den enda behind the scenes bilden jag tog idag råkade bli denna;) Julia i trädet och Klara med reflexskärmen!

Idag har jag agerat både fotograf och modell! Först fotade Julia mig och sedan fotade jag henne. Det blev dock ont om tid och ljus då det var min tur att fota eftersom solen höll på att gå ned. Kände mig inte direkt stolt över min insats när det var dags att åka hem. Jag vet att jag kan bättre än så.

Nu lite om hur det var att modella!

Jag brukar i princip aldrig stå modell för andra. När jag vill ha bilder på mig själv så tar jag dem själv. Detta beror b l a. på att jag har svårt att slappna av och agera naturligt när andra fotar mig. En annan anledning är att jag (som många andra) har dåligt självförtroende och självkänsla. Jag oroar mig ofta för hur andra ska tycka jag ser ut och agerar. Självkritisk, ja det är precis vad jag är.

Modellandet idag gick faktiskt bättre än förväntat! Jag var väldigt osäker och stel i början, men det hade jag såklart räknat med (jag trodde helt ärligt det skulle vara värre än så). Det ska bli spännande att se hur bilderna blev!

Ge. Mig. Lite. Inspiration. Tack.


Canon EOS 450D, Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro.

Kikar igenom mappar med bilder jag tagit den senaste tiden.
Det märks verkligen att mitt fotograferande har avtagit rejält om man jämför med förra hösten.

Under halva sommaren hade jag en fotosvacka då motivationen var som bortblåst. Nu lider jag av inspirationsbrist. Hur ska detta fortsätta?

Titta hit!

Kan hända att många missade mitt förra inlägg då det publicerades rätt så sent igårkväll. Det vore kul om ni kunde offra någon minut åt att svara på mina frågor!

Klicka här för att komma till inlägget.

Jag undrar...

Fredagsupdate.

Hade en kanondag igår som blandannat bestod av shopping, restaurangmiddag (med gratis efterrätt!) och bio. Såg "Fame" och vi var totalt 5 pers i biosalongen... men filmen var bra!

Idag händer inget speciellt för min del. Snart ska jag städa och ikväll är det idol som gäller!

Önskar att jag att jag kunde befinna i Stockholm på blog awards imorgon, men jag blev inte bjuden. Känns skittråkigt, men det är inget jag kan göra något åt. Får hoppas att jag har turen med mig nästa år istället!

Ett inlägg kommer lastat med...




Kommentera gärna vad ni tycker om den! Vore kul att få höra mer än 4 åsikter då ni är över 100 som besöker bloggen varje dag;)

Jag vann!

Massor av tack och kramar till er som röstade fram mig till "månadens blogg" på Emmas blogg! Nu ligger det en liten miniatyrbild med länk i hennes meny som kommer stanna där i en månad, kul! Jag kan också passa på att välkomna alla som har hittat hit de senaste dagarna, hoppas min blogg föll er i smaken:)

Som ni kanske märkt blev det ingen video igårkväll heller. Redigeringsprogrammet krånglade, datorn ville inte samarbeta och helt plötslig kunde jag varken logga in på min blogg elle besöka blogg.se-bloggar. Fick dock veta att jag inte var ensam om internetproblemet, tur det!


Men då kör vi på video ikväll då!



Mindre än hälften av alla versioner av filmen.
Ni ser ju bara hur otroligt fantasifull jag var med filnamnen mot slutet...

Video på G!


En av kommentarerna från de som sett min lilla video hittils.
Blev klar med den sent igårkväll, men när jag hade laddat upp den upptäckte jag små "hack" i den. Därför blev det ingen publicering igår. Om jag fixar problemet idag lär videon dyka upp här ikväll, så håll utkik på bloggkoll om du inte vill missa den!

En fråga.


Canon EOS 450D, Canon EF 50/1,4 USM.

Ännu en bild från igår. Jag måste dit snart igen, så jag får tid att fota i lugn och ro och inte under stress som det blev igår.

Vad tror ni om en typsik Sara-video ikväll? För er som inte vet vad jag snackar om, kolla in det här inlägget.

Höstbäck.


Bild från idag. Canon EOS 450D, Canon EF 50/1,4 USM.

Sitter här i vinterjacka och  monstertofflor. Det är alltid så himla kallt här hemma, och trots att majoriteten av alla som varit hemma hos oss också påpekat det får jag inte höja värmen. Inte okej!

101009

Hej på er!

Har inte suttit vid datorn förrän nu. Ska sätta igång direkt med att redigera någon bild från dagen. Hann fota lite vatten med lång slutartid idag. Som jag saknat det.

Kan hända att jag även har en liten video á la Sara på G. Velar mellan om jag ska publicera den eller inte...

Finalist!

 

Jag har blivit utsedd till en av de 8 finalisterna i Emmas "Månadens blogg" tävling. Det vore jättekul om du som följer min blogg ängnade några sekunder åt att rösta på mig! Det enda du behöver göra är att gå in här, läsa reglerna och sedan rösta!

Ni kan rösta fram till Söndag klockan 00.00.

Svar på kommentar!




Svar: Tack! Den är köpt på H&M:) För er som undrar över jackan så kommer den också från H&M.

Jag tänkte nu börja med något som jag själv kallar "Svar på kommentar", fyndigare än så kan det inte bli! Jag kommer inte ha någon bestämd dag då  gör detta utan då jag känner för det väljer jag ut en kommentar som jag svarar på i ett inlägg:)

Purple.


Canon EOS 450D, Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro.

Vad hände?




Det har skett ett under! Lilla jag, som vanligtvis OMÖJLIGT kan ta mig upp när väckarklockan ringer, bokstavligt talat flög upp ur sängen klockan 8.30 imorse då alarmet gick igång. Hade jag någon tid att passa? Nej. Fick jag syn på en spindel? Nej. Hade jag intalat mig själv att jag är morgonpigg? Nej. Var jag fullt utvilad? Nej. Borde jag sluta ställa frågor innan inlägget tillhör kategorin frågor & svar? Ja.

Sanningen är att jag knappt själv vet vad som fick mig att flyga (okej, kliva) upp ur sängen. Speciellt när hela proceduren kändes som ett rent h*lvete (bara vi extremt icke-morgonpigga som förstår). Men när jag väl hade tagit mig upp och börjat med frukosten omvandlades h*lvetet till något slags mini-lyckorus. Att jag mitt i detta rus glömde micra gröten innan jag klickade ned sylten hade en vanlig morgon känts som ett ni-vet-vad det också. Idag blev reaktionen "Oj! Nu blev det lite fel här... sådär, då var det fixat!".

Jag måste seriöst prova gå upp klockan sju imorgon!



Kreta - Shopping (2)



Glömde ju bort att visa detta inköp i det förra kreta-inlägget! Köpte väskan för halva priset så det kändes riktigt värt:) Det medföljde även ett långt axelband (ej med på bild) vilket gillas!

I övrigt blev jag lite smått förälskad i höstfägerna på denna bilden...

Redan?


Bild från november förra året. Nästan ingen snö alls, men is fanns det gott om i bäckarna!


Det snöade här i Skellefteå igår (skrev först idag men tack vare en otroooligt snabb dator blev inlägget 20 minuter försenat). Det känns verkligen för tidigt. Förutom det hade vi regn-storm hela dagen. Låter härligt va?

Har det snöat hos er ännu?

Kreta - Shopping



Några inköp från Kreta.
Som ni ser blev det en del armband. Vad hände med hon som köpte max 3 armband per år? En skillnad är att jag nu kollar på både armband till mig själv och armband till framtida plåtningar:)

Vilken av armbanden tycker ni är snyggast?

4 oktober.



Kanelbullens dag (ledsen chokladbollen) och den inleddes med äppelkaka och vaniljsås! Gött.

Enligt mig finns det inget godare än hembakade (viktigt!!) bullar. Gärna nyss utflugna från ugnen. Därför har jag tänkt baka dessa dagen till ära. Hur man gör min dag? Droppa en påse hembakade bullar i brevlådan så får du se.

Nu till annat. Jag börjar bli riktigt less på min våriga header, så igår började jag på en ny. Kommer även passa på att göra lite småjusteringar i designen. Hur det slutar och när den är klar har jag ingen aning om, men förhoppningsvis kommer den bli allt annat än misslyckad!