Twitter

Bilder på nya soffan!
En mini-bildbomb på den omtalade bäddsoffan (och lite inredning såklart)! Vad tycks? Det var svårt att få färgerna att stämma bra överens med hur det ser ut i verkligheten, speciellt på kvällsbilden. Soffan är inte heller riktigt lika mörk i verkligheten.

Tanken är att jag ska försöka hålla mig till vitt, svart och turkost som färgkombination i vardagsrummet. Det kommer dock inte bli så mycket av det turkosa, utan det har jag endast som färg på vissa detaljer.


INFO
Kuddar - Indiska 99kr/st
Ljuslyktor - Indiska 29.50kr/st och 49.50kr/st (beroende på storlek)
Soffbord
- Ett gammalt som kommer bytas ut mot ett större när jag hittat ett jag vill ha
Bäddsoffa
- Åhsélls Möbler (Svenska Hem)

Att bryta gamla vanor.Igår monterades soffan och skrivbordet, det blev så fint! Sedan städades lägenheten då jag väntade besök på kvällen. Det blev dock inte som planerat och slutade med att jag satt själv i min nya soffa med endast mobilen och levande ljus som sällskap i nästan två timmar. Men det var faktiskt mysigt.

Jag behöver nog bryta de gamla vanorna oftare (läs: sitta vid datorn flera timmar i sträck) och göra något nytt, vilket inte alls behöver vara något märkvärdigt. Skojar inte när jag säger att jag aldrig brukar släcka lamporna och tända stearinljus i vanliga fall, men det ska det definitivt bli ändring på!

Vad har ni för vana/vanor som är typiskt er?

Efter veckor av väntan......är soffan äntligen här! Köpte även ett skrivbord i veckan som de tog på samma leverans då det fanns i lager. I morse fick jag dock det mindre roliga beskedet att tillverkaren hade skickat fel armstöd (jag beställde breda men fick smala), så säljaren hade lagt en beställning på dem och jag får behålla de smala gratis. Leveransiden är dock lite dryg - ca 5 veckor.

Hur den ser ut får ni se vid ett senare tillfälle. Anledning? Kolla bilden!

Utmanad!För några dagar sedan blev jag utmanad av Emma att skriva ned minst 4 saker ni kanske inte visste om mig. Here we go!


...jag är en riktig tänkare?
Funderar ständigt över allt, överanalyserar och dagdrömmer. Det är inte bara en gång jag fått i order att sluta tänka, haha!

...jag inte tycker om ost?
Vem kunde egentligen ana att lilla Sara som otåligt satt vid matbordet och sa "Mera ost! Mera ost!" idag helst avstår från det? Lite (och då menar jag lite) ost på pizzan/gratängen funkar dock:)

...jag är en l-å-n-g-s-a-m person? Den enda gången man egentligen kan kalla mig snabb är väl när jag försovit mig och ska iväg på något viktigt, då jäklar blir det eld i baken!

...jag inte har någon riktig pappa? Min pappa gick bort när jag var tre år, så jag har levt utan honom nästan hela mitt liv.

...jag brukar spela in när jag sjunger? Även fast det sällan låter speciellt vackert tycker jag det är riktigt kul! Sedan kan jag ju inte förneka att det är rätt så underhållande att sitta och lyssna på gamla inspelningar när man ändå inte har något bättre för sig;)


De bloggare jag utmanar är Michaela, Linnea, Jakob och Julia! Ni andra får självklart anta utmaningen ni också:) Meddela gärna ifall ni gjort det så ska jag kika!

21 mars.


Hejsan!


Har inte gått i ide eller något, utan jag har bara inte haft något speciellt att skriva om eller visa. Jag är en sådan som ogillar att skriva inlägg bara för bloggandets skull. På något vis vill jag känna att jag får ut något av det, men det funkar såklart inte alla gånger.

 

I övrigt har jag inte så mycket att berätta. Börjar känna mig hemma här i lägenheten trots att jag fortfarande saknar bland annat tv och soffa, men vad gör det när jag har internet (...och en alldeles för pratglad fågel)?


Nu blir det en promenix i solen! Mer uppdatering kommer senare idag:)

 

Finally!Efter att ha varit utan internet
(läs: halvt isolerad från omvärlden) sedan jag flyttade in i lägenheten förra torsdagen kan jag nu glatt meddela att problemet är åtgärdat! :D

Blev kontaktad av en tekniker vid lunch igår när jag satt på en restaurang och väntade på mat. Han befann sig just då utanför lägenheten och behövde nyckel till den så han kunde kolla hur det såg ut (lite dålig planering av honom då bredbandsbolaget sa att jag skulle bli kontaktad för att boka tid då teknikern skulle komma). Men det fixade sig och han löste problemet - Alla nöjda och glada!

Vad problemet var? En viss person hade kopplat fel kabel från uttaget i väggen till modemet.

Jag känner mig så smart ibland;)
"Vaktmästaren vill bara jävlas med dig;)"


Bjuder på en lite annorlunda bild på mig själv (syftar på ansiktsuttrycket och redigeringen). Vad tycker ni den utstrålar för känsla? Kommentera gärna!

Jag befinner mig tyvärr inte i lägenheten just nu. Har inte lyckats få bredbandet att fungera så jag är både tv- (har inte köpt än) och internetlös för tillfället. Ni som känner mig vet att jag är en datanörd, och helt ärligt hade jag väntat mig att detta skulle hända "bara för att";) Har ägnat timmar åt att försöka lösa problemet - utan framgång. Nu tror vi dock problemet beror på något så enkelt som att bredbandsuttaget i min lägenhet inte får någon ström och att det är något som vaktmästaren måste aktivera, så vi ska ringa honom på måndag.

Är just nu hemma hos mamma men ska snart tillbaka till lägenheten. Har sovit väldigt bra där de två senaste nätterna förutom att Louie fick för sig att väcka mig halv 6 igår morse, men det var egentligen mitt eget fel;)

Nu får vi hoppas på att problemet löser sig snart!


4 mars 2010.


Hade inte tid att göra någon speciell bild till det här inlägget, så det fick bli denna som jag redigerade igår. Bilden togs förra sommarn. Skriv gärna ifall ni vill se fler gamla bilder jag inte visat!

Då var den här - dagen då jag (och lilla Louie) lämnar boet. Vi kommer dock inte ta alla saker ikväll, men det vi hinner innan det blir för sent. Nästa gång jag uppdaterar bloggen kommer jag alltså befinna mig i min lägenhet. Det här blir spännande! :)

Vi hörs!

Nya tapeter i vardagsrummet!Jag är fullt medveten om att bilderna har kass kvalité, men tog dessa ändå för att de tagits från ungefär samma vinkel (dock med olika brännvidd).

Jag tycker det blev mycket bättre såhär:) Sedan kommer denna även passa bättre till den svartmelerade soffan jag beställt (soffan kommer stå mot fondväggen). Fondtapeten har en blank bakgrund vilket gör att den ser lite olika ut beroende på ljus, vilka färger man har i rummet och var man står när man tittar på den. På just denna bilden syns inte speglingen så tydligt, men ni kommer märka det när jag publicerat fler bilder.

Vad tycker ni om omvandlingen?

Sara är tillbaka!Hej på er!

Efter över en månads "break" ska nu göra ett försök att komma igång med bloggandet igen. Hur det går återstår att se, haha! Photoshop är i alla fall äntligen fixat tack vare en väldigt snäll själ som tog sig tid att hjälpa mig, tusen tack!

Bloggen har dock inte stått stilla enda sedan jag sist uppdaterade. Min vän Emma passade nämligen på att gästblogga en dag då jag själv befann mig på IKEA och shoppade loss. Tack för att du skakade lite liv i bloggen (vilket minst sagt behövdes)! Nedan är en liten smygtitt på vad som fick följa med mig från varuhuset:)Har under de senaste veckorna nästan gått och blivit stambesökare på stans olika möbelaffärer
(hur många expediter kommer egentligen ihåg ens förnamn OCH efternamn?). Med min beslutsångest och kräsenhet är det tyvärr långt ifrån så enkelt som det låter. Helt otroligt att jag lyckades bestämma mig för soffa (för flera veckor sedan!!) och fondtapet till vardagsrummet;) Tapetseringen är förövrigt klar och jag är jättenöjd! Före- och efterbild kommer!

Vi har nu börjat flytta lite småsaker till lägenheten, men den "stora" flytten blir på torsdag om allt går enligt planerna (dvs. om släpet vi ska låna är ledigt).