Twitter

Video - En dag på gymmetSom den snälla polaren jag är har jag tagit med videokameran och två medhjälpare till gymmet så ni alla får chansen att hänga med och se när jag tränar!

Varför göra det komplicerat? All träning är bra träning mina vänner.

Delicato-reklamen var planerad men är inte något form av samarbete med företaget. Kände helt enkelt för att vara en vandrande godsak och samtidigt ge lite gratisreklam.

Lurifaxen slår till igen!

Nä, jag skojade lite med er i förra inlägget ;) Ingen som läste sista raden eller uppmärksammade vilken kategori "The Bomb" hamnade i? Hehe. Men det hade allt varit bra fantastiskt om det verkligen var sant! Får drömma vidare.

Den sanningsenliga nyheten är inte lika storslagen, men ändå en smula fantastisk på sitt lilla vis.

Er lata Santapolare har faktiskt tagit sig i kragen, äntrat gymvärlden SAMT införskaffat ett tränings-årskort!
För er som följer mig på twitter är detta kanske ingen nyhet, men det skadar ju inte att väcka minnet lite. För ja, detta om något är tammetusan en minnesvärd epok i min livshistoria.

Det jag vill få ut av gymmandet är främst viktuppgång i muskler och fett då jag är underviktig och har svårt att lägga på mig. Sedan vill jag såklart bli starkare, uthålligare, piggare och gladare! :) Vid min sida har jag världens bästa vän och PT (Personliga Tränare) som hjälper och peppar mig på vägen! Jag har fortfarande lite svårt att finna motivation till att dra till gymmet men det går framåt och utan den här vännen hade jag förmodligen gett upp för länge sedan, eller kanske inte ens satt min fot i träningslokalerna.

Jag har även fått hjälp och kunskap inom annat träningsrelaterat som t ex. kosttillskott. Har beställt hem hela 12 kg Gainer som jag nu tar varje dag för att jag ska få i mig fler kalorier än vad jag förbränner och därmed lättare kunna gå upp i vikt.

Har planer på att göra några fler tränings-inlägg framöver så jag hoppas att åtminstone några av er ser fram emot det! Next up är inget mindre än en video där ni får hänga med mig på gymmet! Låter helt okej va? :D

Vad jag själv har att säga om saken:

The Bomb!

Det finns en sak som jag sysslat med i snart två månader men inte offentliggjort här på bloggen på grund av sekretess, men nu har jag fått klartecken och kan äntligen släppa "The Bomb"!

Redo?

JAG SKA BLI DELICATOS ANSIKTE UTÅT!

Fattar ni hur sjukt och megastort detta är?? Har nypit mig i armen vid flera tillfällen för att försäkra mig om att jag inte drömmer. Tänk sedan hur många dagar jag fått gå och hålla tyst om detta? Tur att jag är van att hålla saker för mig själv.

Vad innebär detta? Utan att avslöja för mycket ska jag alltså medverka i olika reklamkampanjer och dylikt för Delicato bakverk AB. Jag kommer självklart blogga mer om detta i framöver och fortsätter ni vara världens bästa läsare kan jag mycket möjligt ordna fler grymma delicato-tävlingar till er i framtiden!Mvh, en upprymd saltoman.

Ett kärt återseende
I lördags var jag med min saknade vän Madde. Tyvärr går det ofta en rätt lång tid mellan våra träffar, men det ska vi försöka ändra på! :)

Vi var ut och tog ett par kompisbilder i det sista dagsljuset och spelade in några spontana videoklipp. Först blev det tre videos till mig från Madde, sedan gjorde vi en gemensam video där vi pratade om allt ifrån Sean Banan (som vi trodde skulle vara med i finalen av mello) till något så typiskt svennigt som vädret. Tror dock inte det är något ni skulle finna intressant att lyssna på ;)

Därefter blev det matinhandling, tacos till middag och lördagsmys framför finalen av Melodifestivalen. Höll på trilla av pinn när jag såg att läskiga "Jag reser mig igen" gubben var bland de tre sista att få poäng och hotade med att fly landet om han fick flest röster av svenska folket. Tack och lov slutade det inte så.

Min present till syrran


Här ovan ser ni min 30-års present till min syster Erica - tre bildutskrifter i A4 storlek inramade i varsin tavla! Naturbilderna har jag tidigare visat på bloggen men inte bilden på syrrans hund Vicky.

Det här är faktiskt första gången jag beställt utskrifter av bilder som jag tagit med systemkameran. Har vid flera tillfällen tänkt göra det, men tanken på hur många dagar det lär ta för mig att välja ut och redigera klart allt har gjort att jag skjutit det framför mig hela tiden. Någon som känner igen sig? ;)

Utskrifterna beställde jag från Crimson och jag blev jättenöjd med resultatet! Så nöjd att jag var tvungen att stanna till och beundra dem flera gånger medan jag hade dem här hemma, hehe.

Nu har de inramade bilderna ett nytt hem och jag är övertygad om att de kommer göra sig bra i vardagsrummet hos Erica. Det värmde verkligen att se hur glad hon blev över min present!

Såhär ser de färdiga bilderna ut på datorn:


Inredning á la Sara! Vad tycks?


Mitt bidrag just efter att det publicerats. Fick en välförtjänt röst av mig själv där, hehe.

Det är väldigt sällan jag engagerar mig i tävlingar där man ska försöka fiska en massa röster för att vinna. Oftast blir det bara att jag skickar in ett bidrag, kanske delar en gång på facebook och sedan låter det vara. Men den här gången tänkte jag faktiskt försöka kämpa lite extra för att se hur långt jag kan gå med hjälp av er!

Den här tävlingen är en designtävling som Jotex startade igår och tävlingsreglerna är väldigt enkla. Man designar ett rum där man får ändra möbler, dekorationer, väggfärg osv. Produkterna man har att välja mellan är såklart från deras sortiment, bra marknadsföring där ;) När man har skapat ett bidrag gäller det att samla ihop så mycket röster som möjligt, då det vinnande bidraget blir det som fått flest röster efter tävlingens slut (8 april).

Det finns även ett andra och tredjepris, såhär ser vinsterna ut:

1:a pris:
Presentkort på 5000 kr

2:a pris:
Presentkort på 2500 kr

3:e pris:
Presentkort på 1000 kr

Skulle bli jätteglad om ni ville hjälpa mig i den här tävlingen, så rösta gärna på mitt bidrag om det faller er i smaken! :)Edit: Blev visst lite fast i detta. Har gjort
två till designer nu:

Klicka på bilden om du vill rösta på designen nedan.Klicka på bilden om du vill rösta på designen nedan.


Ingen vanlig dagIdag är min storasyster Ericas födelsedag, och vad passar då inte bättre än att publicera en bild på den nyblivna 30-åringen i sina bästa dagar? ;)

Dagen till ära vill jag också ge syrran lite reklam här på bloggen. Det är nämligen så att även hon bloggar, dock inom ett helt annat område. Som några av er säkert anat har min syster ett intresse för hästar och ridsport, vilket är vad just hennes blogg är inriktad på. Där kan man bland annat följa vardagen med hennes tre hästar, så råkar du vara en hästintresserad läsare tycker jag absolut du ska kika in ericasjostrom.se! Lämna gärna en kommentar om du gjorde det :D

Såg att syrran har en frågestund på bloggen nu som pågår ett par dagar till, så har du någon fråga till henne tycker jag att du ska ställa den här! Kanske du undrar något kring hennes hobby, eller vad hon egentligen tycker om lillsyrrans blogg? ;)

FrostigtIgår väcktes jag av en lite speciell anledning.

Jag: Hallå!
Mamma: Hej Sara! Jag är ute och går nu och det är sååå vackert ute, tycker du ska ge dig ut och fota!
Jag: Haha, okej. Men det är ju ingen snö på träden längre.
Mamma: Det är FROST på träden! Åh, det är så vansinnigt vackert! Kanske kan låna ut bilen till dig idag!
Jag: Är det? Ja det låter jättefint. Ringer dig senare ifall jag vill låna den.

En kort stund efter samtalet fick jag ett mms på frostiga grenar. Från mamsen såklart.

Nu hade jag olyckligtvis bara fått 3 timmars sömn innan jag blev väckt, och somna om gick inte. Mamma lyckades smitta mig med sitt snack. Problemet var bara att jag kände mig för trött för att våga köra bil själv, så jag ringde och hörde om hon hade möjlighet att följa med på en fotoutflykt.

Några timmar senare åkte vi iväg i jakt på frostiga träd och landskap. Nästan all frost hade försvunnit, men vi lyckades hitta en plats där det fortfarande glittrade om träden. Det blev mest jag som fotade då mamma redan hade varit ute och fotat tidigare under dagen. Däremot så ville hon väldigt gärna fota roliga bilder på mig.

"Du brukar ju vara rolig och skämtsam i bloggen, kan du inte kasta dig i snöhögen där och göra lite roliga poser? Eller titta fram bakom den? Eller sätta dig på den där stora snöklumpen och se om den håller?"


En blundande Sara med det berömda smajlet. Och flygande snö. Snyggt fångat mamsen!


En strandad säl. Snyggt fångat mamsen!


SNYGGT FÅNGAT MAMSEN!

Mamma: ...och så går du in i trädet!
Jag: Fota nu medan jag gör det!
Mamma: Varför då? Jag ska ju fota när du är där inne!
Jag: Gör det bara! Det blir roligare om du fotar hela tiden!