Twitter

En bildlig inblick

Har varit ute på vift ett tag nu och kände att det var dags att ge er något nytt att glutta på. Här kommer en bildlig inblick i vad jag haft för mig sedan jag sist uppdaterade.
 
Jag har...
 
...återupplevt min största barndomshobby.
 
...ätit grillat.
 
...haft ett 23 dagar försenat tårtkalas! Blev 22 år när jag befann mig på andra sidan jordklotet serrni.
 
...badat i ett svenskt hav för första gången i år, brrr!
 
...äntligen gått på balen! Det var skojsigt.
 
...fotat landskap.
 
...och andra naturliga ting.
 
...??
 
...spanat in solnedgången.
 
...hängt på trästockfestivalen!
 
...umgåtts med goa vänner :D
 
...fått uppleva grymma spelningar!
 
...poserat med en skylt. Och ett bröd.
 
...nördat mig med mobilen. Kolla in min tjusiga utväxt, inte nådig!

Sunny day

Slut på väntan

 
Ni är några som varit nyfikna på vem som egentligen vann tävlingen jag hade förra månaden - nu behöver ni inte vänta längre!
 
Vinnaren av ett valfritt iPhonehalsband från iphonehalsband.se blev CJ, stort grattis! :D
 
Till er andra - ni har fortfarande möjligheten att utnyttja rabattkoden "santapola" och få 50 kr i rabatt vid beställning från iphonehalsband.se :)

Waikiki by night

Samtliga bilder tagna med Canon 5D Mark II, Canon 17-40/4L USM, stativ och fjärrutlösare.

Ett nytt minne för livet

 
Då var man tillbaka på svensk mark efter hela 5 veckor på resande fot! Kom hem i onsdags och sedan dess har jag mest bara tagit det lugnt och umgåtts med nära och kära. Riktigt skönt att vara hemma igen samtidigt som jag saknar det mer bekymmersfria livet i Hawaii. Nu är det åter igen dags att ta tag i jobbiga saker och möta herr ångest som kommer och knackar en på axeln stup i kvarten.
 
Vilket äventyr jag har varit med om! Även om mycket inte blev som planerat har det varit en underbar resa full med härliga minnen :) Inte alls omöjligt att jag återvänder till Hawaii i framtiden, men då ska jag hålla mig till max två öar så jag får mer tid till att bara koppla av och göra mig ordentligt hemmastadd ;)
 
Nu ska jag minsann komma igång med bloggandet på allvar! Ni kan räkna med att det kommer bli mycket Hawaii-inlägg ett bra tag framöver, men det gissar jag att ni inte har något emot? :)