Twitter

THE ÄGG

 
Ni som såg min påskhälsning känner garanterat igen det här påskägget, men ni kan minsann inte historien bakom det! Nu ska jag berätta den för er.
 
Det var en gång en Erik. När påsken började närma sig fick han plötsligt en stark lust att skoja till det lite och såg direkt det solklara offret framför sig - Sara, en sann påsk- och godisälskare!
 
En dag frågade Erik den lilla gottegrisen om hon ville få ett påskägg av honom till påsken. Hennes svar blev inte helt oväntat ett JA. Därefter påbörjades ett intensivt planerande. Allt skulle klaffa för att han skulle lyckas lura den annars så listiga tjejen.
 
Någon vecka senare var den stora dagen här. Erik begav sig hem till Sara som väntade på honom. De skulle laga middag tillsammans och han hade precis varit och handlat ingredienser till maten. Sara satt som vanligt vid datorn och var helt inne i cybervärlden. "Perfekt!" tänkte Erik. Han gick in till köket och packade upp matvarorna. Ur botten av ena kassen fiskade han sedan upp ett mini-påskägg, räckte fram det framför Saras ögon och önskade henne en glad påsk. Hon tog emot ägget med ett leende, tackade och kramade om Erik. Han försökte leta efter tecken på besvikelse men hon avslöjade ingenting. Innerst inne var hon faktiskt lite snopen över storleken, var hon inte värd lite mer än så?
 
Efter det lilla kramkalaset bad han henne att gå och kolla i påsen i hallen. Sara hoppade som ett litet barn av lycka inombords! Hon anade direkt att ett något större ägg väntade, men hon höll tyst om det och började istället ställa motfrågor. Dessvärre var detta något Erik inte hade beräknat i sin plan. "Det kanske finns något som väntar på dig där" sa han. Hon spurtade iväg till hallen och öppnade påsen. Där i låg det största och mest underbara påskägg hon någonsin skådat! "Är du seriös!? Skojar du? Till MIG?" sa Sara och vände blicken mot Erik. Han svarade med ett leende. Hon lyfte upp ägget i sin famn, tungt var det också! Därefter släpade hon det vidare till soffan och öppnade locket. "GODIIIS!" utbrast Sara med ett stort glänsande leende innan hon omedelbums kastade sig i famnen på tokstollen.
 
Slutet gott, allting gott!
 
THE END.
 
Drygt 5 kg ren kärlek ♥

Lena

Kul påsksaga - finns något godis kvar?

2013-04-06 @ 21:34:41
Elin

Ååååååh, jag är inte aaaalls avundsjuk.... *ge mig*

2013-04-07 @ 11:31:36
URL: http://bokeh.blogg.se
Rebecca

Mums !

2013-04-07 @ 11:41:43
URL: http://fotobex.blogg.se
Emma

Härliga Sara! Vilken historia! Jag hade nog blivit ganska besviken jag med om jag bara fick ett sådant litet.. ;)

2013-04-07 @ 13:55:18
erika

Wow! :D Man blir ju inte lite godissugen...

2013-04-08 @ 09:22:45
URL: http://uppblandmolnen.devote.se
Adine

Naw, vilken gullig berättelse :)

2013-04-08 @ 13:39:51
URL: http://justbeingmyself.blogg.se
MELKAN

Åh herregud vilken enormt påskägg! Och vilken söt historia :D

2013-04-22 @ 12:27:36
URL: http://melkan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback