Twitter

Dagens klädsel

Här är då dagens klädsel. Har fått många fina kommentarer om bandannat klänningen idag :) Bara det lilla gör min dag :) Idag var första gången jag använde klänningen och jag trivs jättebra i den! Den hade iof kunnat varit mindre men det är nog bara något jag tänker på, synd att den var slut i minsta storleken:/

Det blev lite annorlunda bilder denna gången eftersom jag fotade utomhus:P Orkade inte klippa bort bakgrunden heller. Observera att jag bara tog kort på outfiten jag hade inomhus, utomhus och på stan hade såklart min nya grågröna vårjacka och sjal också :)

Mitt under fotandet fick jag för mig att sopa, hahha, vilket skämt :P Dessutom fick jag en sticka på köpet (se bilden längst till höger). Så kan det gå!


image224

Nu ska jag gå och städa hos fågeln och efter det plocka undan i mitt rum. Vi ska ha fest här imorgon för att fira min låtsaspappa i förskott som fyller år på måndag. Jag komer att hjälpa till imorgon med att duka av och så, men självklart vara med och fira. Uppdateringar blir det nog mer mot kvällen imorgon, tror inte jag hinner på dagen:/

evve

sv: okej, den e snygg! jo, det var ett tag sen jag köpte den, i mitten av september förra året tror jag, och den kostade då 500 spänn!

2008-04-18 @ 22:46:30
URL: http://evveistheman.blogg.se
Julia

Svar: Jaha, oj jag vet inte om jag såg dig, eller jag tänkte iaf inte på det. Ursäkta nu skämms jag lite. hahah! (A)

Ja exakt, det här är ju som sista gången på ett tag man behöver klä upps ig, sedan är det ju 3an. men 1an och 2an är ju inte så speciella..

2008-04-19 @ 13:07:55
URL: http://julialundqvist.blogg.se
Kastella

skit Snygg klänning=)

2008-04-19 @ 13:36:08
URL: http://kastella.blogg.se
Julia

svar: haha jo nog vet jag hur du ser ut. hahah ja det var faktiskt lite pinsamt. Jaa , undra =)

2008-04-19 @ 16:07:25
URL: http://julialundqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback