Twitter

Torsdag

Tjo!

Dagen har varit lång, tröttsam och jag har gått runt med en hungrig mage. Maten var ingen höjdare, riset var trorrt och hårt och köttfärsen smakade som jag vet inte vad, inte gott iallafall. Köpte en macka på eftermiddagen för att orka med hela dagen. Har köpt en macka varje dag i veckan nu, nästa vecka kanske jag ska försöka komma ihåg att ta med egna mackor till skolan så man slipper köpa hela tiden. Blir ju less skolans mackor.

På fotolektionen överförde jag en massa bilder + InDesign filen där jag jobbar med min fotopärm. Jag måste jobba med den stora delar av helgen för att hinna klart. Vi har knappt fått någon tid i skolan till att jobba med fotopärmen då vi hela tiden fått andra uppgifter. Just nu har jag bara lagt in några texter i fotopärmen, alla bilder är fortfarande inte redigerade och skurna och jag har några texter som jag inte skrivit. Ska snart föra över allt till datorn för att se så att det funkar, annars är jag ju rätt så körd, då får jag helt enkelt sitta kvar på skolan och jobba. Men det ska funka! :)

Därför kommer min helg bli ganska tråkig. Enda höjdpunkten blir väl imorgon då jag ska vara med två kompisar. En av dem har jag inte träffat på länge så det ska bli kul! :)

Vad ska ni göra i helgen?




kastella

Hoppas du får en bra helg , Jag vet inte vad jag ska göra :/

2008-04-10 @ 21:20:55
URL: http://kastella.blogg.se
S a r a

Sv. Öhm, det syns bara en gång för mig? XD

2008-04-11 @ 07:56:33
URL: http://saaramarklund.blogg.se
S a r a

Sv. Jag tkr det är helt ok att ta små summor.. men att gå upp till 100-200 kr, är LIIITE väl mycket för några koder...

2008-04-11 @ 08:49:27
URL: http://saaramarklund.blogg.se
S a r a

Sv. Nej :P för jag har bara varit inne i det inlägget en gång, och det var när jag skrev det.

2008-04-11 @ 09:04:51
URL: http://saaramarklund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback