Twitter

Kontraster...

Hej!

Försökte hålla mig från datorn igår och därför blev det dåligt om uppdatering. Var ute och fotat i det soliga men lite kyliga vädret igår. Testade fota lite självporträtt för att få lite omväxling, känner att det har blivit för mycket blommor nu på sistone att jag behöver lite uppehåll från det ett tag. Sedan gillar jag ju att fota porträtt också, men jag känner mig för osäker för att fota andra människor. Nära vänner kan ioförsej gå bra:)

Ser att jag behöver lite träning när det gäller självporträtt. Det klurigaste är att man inte vet var i bilden man hamnar, det blir många chansningar innan man träffar rätt. På den översta bilden blev en del av andra ögat avkapat vilket jag ogillar, men jag gillar fortfarande bilden så pass mycket att jag försöker blunda för det, så gott som det går iallafall. På andra bilden blev jag därememot nöjdare med placeringen, och på den bilden gör det inget att den del av huvudet är avkapat.

Det jag ville säga med de här bilderna är att jag gillar kontrasterna mellan dem. Den första bilden med ett lite allvarligare karaktär mot den lite mer busiga/glada :)

Håller ni med eller tycker ni något annat? Vilken av bilderna tilltalar er mest?



Pernilla

Hejhej!

Händer idag?

2008-06-14 @ 11:11:16
URL: http://typperra.blogg.se/
Linnea

Åh vad sötaa! :D Spec nr 2

2008-06-14 @ 11:23:41
URL: http://linnealindblad.blogg.se/
Pernilla

Sv: Aha...

Jag ska fota och slappa :)

2008-06-14 @ 11:42:13
URL: http://typperra.blogg.se/
Nene

jag gillar den övre :)

2008-06-14 @ 11:46:55
URL: http://nnene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback