Twitter

Hemma :)

Hejsan!

Har just ätit middag och svarat på lite kommentarer jag fått under dagen. Tusen tack för dem! :D Kom ihåg att jag svarar på de allra flesta kommentarer förutom de som är anonyma. Fast de skulle jag ju iförsej kunna svara på i kommentarsfältet här på bloggen :)

Fick med mig en kompis på stan idag vilket var kul :) Däremot hittade jag inget på stan förutom en lång skjorta som tyvärr inte fanns kvar i min storlek, typiskt! Men jag kände ändå att det inte att det var något jag verkligen behövde förutom en vårjacka då som jag aldrig hittar:S Tips på någon jacka jag borde spana in? Jag vill helst ha en som är mörkbrun/begie men andra färger går också bra bara det är en neutral färg :)

Vi var även på Wayne's och fikade :) Där ringde vi till en kompis som vi inte träffat på evigheter för att höra om hon hade tid att hitta på något i helgen. Det verkade inte som det (det var inte jag som pratade med henne) men sen fick jag veta att hon och hennes familj skulle ha fest hemma hos sig imorgon och att vi fick komma om vi ville. Vi bestämde oss för att fundera på det och ringa imorgon för att säga hur det blir. Både jag och min kompis känner att det skulle vara kul men samtidigt kommer det ju vara hur mycket folk som helst där och det blir inte samma sak som att hitta på något bara vi 3. Vi får se hur vi gör :)

Har ni haft en bra dag?

S a r a

Festen som dom ska ha i morgon, är ju för att M och P har gift sig. Mina föräldrar ska dit, haha :P

2008-03-28 @ 19:37:20
URL: http://saaramarklund.blogg.se
S a r a

Sv. Tror faktiskt inte att Keaws kompisar kommer :P om jag ska vara ärlig, bara för att äta isf, men sen dra därifrån. Och enligt vad P och M sa till mamma och pappa, var att dom skulle fira bröloppet här också :-) Så det är ju mest till för de vuxna ^^

2008-03-28 @ 19:48:14
URL: http://saaramarklund.blogg.se
S a r a

Jag har ju inte sagt att hon ljuger? :P

2008-03-28 @ 20:21:27
URL: http://saaramarklund.blogg.se
laijna

Ha en bra dag :D

2008-03-28 @ 20:43:06
URL: http://laijnloo.blogg.se
S a r a

Varför är du ine inloggad på MSN?

2008-03-28 @ 20:47:45
URL: http://saaramarklund.blogg.se
kastella

synd att du inte hittade något på stan . jag letar också jacka men har inte hittat nogon en :/ .

2008-03-29 @ 02:15:21
URL: http://kastella.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback