Twitter

Mobilens konstiga beteende

Under den senaste månaden har min mobil bettet sig konstigt vid två tillfällen. Vid första tillfället tog jag upp mobilen för att ringa ett samtal, men när jag tryckte på en knapp blev skärmen bara helt vit. Jag förstod inte vad som hänt med den för den funkade ju men inte som den skulle. Men senare på kvällen funkde den helt plötsligt, utan att jag hade gjort något. Idag hände nästan samma sak igen, men när jag skulle starta den. Efter att jag hade skrivit in pinkonden och tryckt på ok lös den upp, men skrämen var helt vit. Sedan fortsatta den att lysa jättelänge och det hjälpte inte att trycka in någon knapp, sen började den blinka, och sen funkade den helt plöstligt.

Någon som vet vad som är felet med min mobil?
Har haft den i lite över ett år nu, den har aldrig tappats i marken. Däremot så råkade jag en gång spilla lite vatten på den som jag direkt försökte torka bort och lät den sen ligga uppochned, men det var många månader sedan det hände.


image158

Tobias

svar: oh nice ngn gillar kroketter ? ;)

2008-03-02 @ 01:46:16
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Maria

Yes, jag hade en tävling åt weleda då fick jag mycket produkter som tack för hjälpen :)

2008-03-02 @ 18:48:52
URL: http://mariapettersson.blogg.se
Maria

ofta kontaktar dom, beroende på hur många besökare man har :) men vill du så kan du ju skicka ut ett mail till företag o fråga om dom vill ha reklam på din sida i form av tävling eller liknande :) ha det bra :)

2008-03-02 @ 21:15:31
URL: http://mariapettersson.blogg.se
Karin

snygg:)

2008-03-03 @ 10:16:42
URL: http://karinolofsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback