Twitter

Gårdagens shopping.



Långa tjocksockar från Scorett. Älskar dem!

I samband med att jag köpte dessa fick jag erbjudandet att delta i en tävling där vinsten var en resa till Canada. Tvekade inte en sekund och började direkt fylla i mina uppgifter. Kort därefter gick jag och min kompis dialog ungefär såhär:

Jag: Ja, då var det bara att packa väskan när man kommer hem!
Vän: Oj! När åker vi?
Jag: Hm... det glömde jag kolla.
Vän: *skratt*
Jag: Ska jag vara ärlig läste jag inget om tävlingen. Vad gör man i Canada förresten?



Balsam, Mousse och Shampoo av märket TIGI.

Shampoot har jag använt sedan tidigare, men inte Balsamet eller volym-moussen. Hade egentligen inte tänkt köpa någon av de sistnämnda då produkterna är rätt dyra. Bara balsamet går på 189kr. Men nu fick jag ta del av ett erbjudande (som egentligen hade utgått) där man får balsamet och moussen för 199kr!

Att balsamet är bra tvivlar jag inte på. Däremot vet jag inget om volym-moussen. Någon som har testat den? Namnet är alltså TIGI Catwalk Fashionista Big & Bigger.



Kort knytkofta och grönt baslinne - båda från ginatricot.

Skulle ha tagit ett kort på koftan när jag har den på mig, men jag får kanske visa det vid ett senare tilfälle. På bilden ser den inte speciellt fin ut...



L i n n e a s b l o g g ♥

mysiga strumpoor! :) Hårvårdsprodukter tycker jag att man ska lägga lite extra pengar på, för man får ju vad man betalar för. senast jag var hos min frisör köpte jag en inpackning och en glans-spray som kostade lite mer än vanliga grejer, men dom funkar så mycket bättre! Vet inget om märket du köpt, men hoppas och tror att du kommer känna samma sak:)

2009-11-18 @ 00:21:41
URL: http://linnealindblad.blogg.se/
L i n n e a s b l o g g ♥

Sv: tack vad gullig du är som tar dig tid att skriva! Jag antar att du läser blondinbella? hon skriver ju mycket om sånna problem, och jag tycker hon är riktigt bra. jag vet inte hur det är, jag har faktiskt aldrig haft finnar, men om jag hade haft det så är det ju bara en del av mig, en naturlig del. precis som födelsemärken :) sen kan det ju vara mer eller mindre, men då måste du se på alla dina sidor som du är nöjd med, jag är säker på att dom väger tyngre än din acne :) kram!

2009-11-18 @ 11:35:10
URL: http://linnealindblad.blogg.se/
Tobias

Haha det är inte lätt! Man tänker inte på att tanka, men som sagt är det inte så svårt :D

2009-11-18 @ 11:42:16
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Sessan

Gillade verkligen tjocksockorna

2009-11-18 @ 12:58:37
URL: http://victoria87.blogg.se/
Pauline

Strumporna såg riktigt sköna ut du :)

2009-11-18 @ 15:23:44
URL: http://peijo.blogg.se/
stina

Moussen är grym! Akta så du inte tar för mycket bara. Behövs inte mycket. Men du applicerar den i handukstorkat hår sen så fönar du håret. och VÓLIA - volym. Haha;)

2009-11-18 @ 16:59:39
URL: http://absolutstinaa.blogg.se/
Junitjej

Vilka fina sockar!

2009-11-22 @ 08:12:47
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback