Twitter

Sara goes...

För någon vecka sedan när jag hade tråkigt bestämde jag mig för att göra en sminkning. Inte för att jag skulle någonstans utan för att jag tycker det är kul med smink. När jag var klar åkte kameran fram och jag tog lite självporträtt inomhus med bara en golvlampas sken som belysning. Ingen av de bilderna är med i det här inlägget.

En stund senare blev jag sugen på att klä ut mig till något. Kanske inte så konstigt med tanke på att det var halloweentider. Hade dock inga direkta utklädningskläder. Det enda jag hittade i utklädningsväg var ett par kattöron. Valet blev rätt svårt alltså.


Innan förvandlingen. En helt normal och en helt normalt spårad Sara. Inga konstigheter.


Catwoman! Jag kände mig dock lite för... välvårdad?


Mycket bättre! Eller? Bara jag som tycker jag liknar en korsning mellan en katt och en mus som just fått sig en elchock?

Om jag någonsin iakttagit något liknande tidigare?

Mja... öh... typ.

Charlotte

haha en katt och mus som just fått en elchock! haha :D Jag kommer kanske hem sista helgen i november eller första i december! Så du vet :)

2010-11-11 @ 19:58:55
URL: http://ruthannac.blogg.se/
MICHAELA D

Hahah sööööt!

2010-11-11 @ 20:38:44
URL: http://michaelaa.webblogg.se/
Neha

Söt:D

2010-11-11 @ 22:36:24
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Madde :)

Haha snyggt! :D



SV: Haha, tackar! Du ser att mina skills i Gimp verkligen framträder? ;)



Det är faktiskt inte så jättemånga som vet om det, just för att jag är rätt..skygg av mig då det gäller sången. Visserligen vill vissa att jag ska söka till Idol, men jag känner att jag ska satsa på skolan först! :)



Nej, tyvär finns det ju inte det, men om du skulle känna för det kommer nog konserten att vara i Skellefteå någonstans. Så om du inte har något för dig den kvällen, så får du absolut komma och lyssna! :)



Ja visst var det! Jag tycker att det passar rätt bra in på dig, eller ja, du är ju rätt kreativ med fotandet iallafall ^^



Kram!

2010-11-13 @ 01:02:33
URL: http://maaadddie.blogg.se/
anna

shit vad söt du är!

2010-11-13 @ 21:22:15
URL: http://madeinjapan.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback