Twitter

Det övergivna huset.

Vilken dag! Jag och Moa hade planerat in en fotografering idag klockan ett, men dagen till ära råkade jag såklart försova mig till halv tolv! Som tur var gjorde det inget då hon också kände sig väldigt stressad.

Tillslut kom hon hit vid halv fyra tiden (ja, det blev aningen förskjutet) och jag vågade hennes hår som blev jättefint! När vi senare var på plats kom jag på att vi hade glömt rosen hemma! Typiskt. Det var tänkt att vi skulle ha ett sött/snällt tema och använda rosen till det. 

Planerna ändrades och vi bestämde oss för att åka till ett övergivet hus jag blivit tipsad om. När vi var framme blev det allt lite spännande (kanske lägger upp en liten videosnutt sen så ni får se hur det såg ut). Där stannde vi och fotade i en timma. Vi blev båda väldigt kalla och blöta om fötterna av allt plumsande i snön, men vi gav inte upp i första taget!

Med andra ord blev plåtningen inte riktigt som vi hade tänkt oss, och temat passade inte in lika bra på det nya stället. Men vi hade i alla fall kul, och det är ju det som är huvudsaken, eller vad säger du Moa? :D

moa

Nu funkar kommentarsfältet igen! :)

Det var verkligen super roligt Sara:)

2009-04-18 @ 11:19:27
URL: http://moahansson.blogg.se/
Micke i Ske-å

Tur att du hade någon som tipsade om stället också ;)

2009-04-18 @ 16:00:05
URL: http://nifida.blogg.se/
vicky

hur lyckas alla få alla bilder så fyllda med färg? är det mättnaden i photoshop lr :)? jag tycker ändå inte det funkar med att ändra den, något tips? eller är det att jag fotar med nikon d80 som är problemet? trevligt om du skulle kunna svara :)

2009-04-18 @ 21:41:19
URL: http://hejviicky.blogg.se/
vicky

nja menade snarare motsatt effekt, alltså, du vet ´när man fotar på sommaren, då blir bilderna fulla med olika färger, eller fotar på hösten(= ökad mättnad alltså :) är det någon effekt på kameran eller redigering ?:)

2009-04-18 @ 22:00:00
URL: http://hejviicky.blogg.se/
H A I D I J A K O B S S O N

Godmorgon/goddag ^^ hoppas du har en rolig söndag , sista dagen på helgen xD

2009-04-19 @ 14:07:44
URL: http://haaiidi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback