Twitter

Skämtet som blev till verklighet.

Oj oj oj! Ni anar inte hur chockad jag blev när jag klickade mig in på bloggen. Min första tanke var "Okej? Antingen drömmer jag eller så har någon spammat min blogg med kommentarer", men kort därefter  inser jag att mina spekulationer var fel. Jag klickar mig sedan vidare till blogg.se's startsida, och vad får jag syn på?


Detta är helt galet!
Varför? Jo, det är nämligen så att jag och en på msn hade planerat att gå upp tidigt idag, och då skulle personen ringa och väcka mig ifall jag inte vaknat tiden vi bestämt. Eftersom jag har så lätt för att somna om efter att ha blivit väckt skrev jag att den kunde säga "SARA! Din blogg är länkad på blogg.se's startsida!" som väckningsfras, men då tyckte personen att det bara skulle göra mig besviken (vissa har ju lättare än andra att gå på saker när de är nyvakna;)).

Väckt blev jag inte - men exakt det jag ironiskt skrev blev till verklighet. Galet eller helgalet?

Jag är så oerhört glad och tacksam för att detta hände - och såklart för all positiv respons jag fått, speciellt på förra inlägget. Tusen tack!


Rebecca

du är jätteduktig.

2009-12-03 @ 12:41:40
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Wushu Cissi

Kom också in till din blogg via blogg.se´s startsida och tycker det var jätte bra att du var med där. Du har grymt snygga bilder, jag kanske borde skaffa mig en bättre kamera så man skulle kunna lyckas få till lite läckrare bilder själv.

2009-12-03 @ 13:54:12
URL: http://ceciliamoberg.blogg.se/
Rebecka L G

Sv: okej! Jag går media i första året nu så är inte så jätte duktig. Men jag vill unna fotografera allt möjligt. Vad fotograferar man mest med det objektivet du nämnde? Och vilken använder du mest och till vad? Är det objektivet dyrt?

Ha de ((((:

2009-12-03 @ 14:09:01
URL: http://paparazzibecka.blogg.se/
Daniel

Måste först säga att du tar jätte bra bilder, sen undrar jag hur du fick ett grått streck genom headern :D



2009-12-03 @ 16:35:58
URL: http://danieldynesius.blogg.se/
Olle Markström

Har jag inte alltid sagt att du är en hejare på bilder!

2009-12-03 @ 19:54:16
L i n n e a s bl o g g ♥

grattis, det förtjänade du! :)

2009-12-03 @ 21:37:52
URL: http://linnealindblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback