Twitter

Lägesrapport


Canon EOS 5D Mark II, Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di.

Tänkte bara meddela att inlägg är påväg! Jag har i skrivande stund en hel drös med bilder som jag inte visat. Anledningen till varför jag publicerat så lite på senaste tiden har att göra med någon eller några av dessa faktorer:

- De har blivit tillfälligt bortglömda.
- Jag har inte blivit klar med redigeringen. Har svårt att hålla mig till en bild i taget och då är det lätt hänt att de bara blir halvklara, hehe.
- Datorn är så full att jag knappt kan ladda över nya bilder. Ett fönster vid namn popup dyker upp stup i kvarten för att påminna mig om att det är dags att rensa. Men hur mycket jag än rensar tycks datorn aldrig riktigt vilja öppna sig för alla nya bekantskaper i bildform.

Något säger mig att det börjar bli väldigt aktuellt med ännu en extern hårddisk.

Madde :)

SV: Jamen absolut! Om du kollar in mina senaste bilder jag lagt in på kategorin "bilder" och kollar på den översta. Den blev jag riktigt nöjd över eftersom skärpan verkligen är otrolig. Kanske inte syns jättebra på bloggen, men den är nog en utav mina bästa bilder då det gäller skärpan! Dessutom använde jag det manuella läget som är, som du säger, väldigt knepigt att få skarpt :)



Vad bra! :)



Visst är det?! Jag ska kolla in den senare ;) Ja det är verkligen underbart att bara kunna vara sig själv och rocka loss! :D



Måste bara fråga. Vilket läge använder du mest då du fotograferar porträtt?

2010-11-07 @ 18:26:38
URL: http://maaadddie.blogg.se/
Madde :)

SV: Tack! :)



Jag diggar videon, awesome! :D



Haha tack, du svarade på alla mina frågor! Jag brukar köra på någonting liknande, men eftersom jag inte fotograferar porträtt så ofta så kände jag att jag behövde få veta lite från någon som är mer proffs ;)

2010-11-07 @ 22:19:59
URL: http://maaadddie.blogg.se/
Fotograf Linda-Pauline

Fiiin!

2010-11-09 @ 12:46:31
URL: http://lindapauline.se
D A H L È N

super fin bild! vilket fantastiskt ljus! :)

2010-11-11 @ 15:40:51
URL: http://carolinedahlen.blogg.se/
jesper - fotoblogg

Fin motljus bild och söt tjej!:)

2010-11-11 @ 22:43:35
URL: http://www.jenordfoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback