Twitter

Boendet i WaikikiSitter just nu och skriver från sängen på vårt nya boende i Kailua-Kona. För er som inte hängt med så lämnade vi Waikiki och ön Oahu i torsdags för att flyga vidare till Kailua-Kona som ligger på Hawaii's största ö Big Island. Här kommer vi att stanna till den 21 juni då vi flyger till sista destinationen på vår resa som är Maui!

Med tanke på att det bara blev en uppdatering från Waikiki känner jag mig långt ifrån klar med att blogga om det stället. Den kommande veckan kommer det därför mycket troligt bli mest inlägg med material från tiden där.

Börjar med att visa er hur vi bodde. Det var ett rätt litet och mysigt hotell som låg väldigt nära stranden. Vi hade bokat rum med stadsutsikt men fick ändå i pricip det bästa läget med balkong som gick att få på det hotellet :)

Hotellrummet var riktigt fint och fräscht! Gillar speciellt spegelbelysningen på toan som gav en fyrkantiga ögon ;) Frukostbuffén var god men rätt begränsad med rostat bröd, yoghurt, flingor, frukt, muffins, croissanter och ett fåtal drycker. En annan sak som gillades var att man fick låna grejer till stranden gratis - handdukar, solstolar, mattor och boogieboards :)
Trackback