Twitter

Ett kärt återseende
I lördags var jag med min saknade vän Madde. Tyvärr går det ofta en rätt lång tid mellan våra träffar, men det ska vi försöka ändra på! :)

Vi var ut och tog ett par kompisbilder i det sista dagsljuset och spelade in några spontana videoklipp. Först blev det tre videos till mig från Madde, sedan gjorde vi en gemensam video där vi pratade om allt ifrån Sean Banan (som vi trodde skulle vara med i finalen av mello) till något så typiskt svennigt som vädret. Tror dock inte det är något ni skulle finna intressant att lyssna på ;)

Därefter blev det matinhandling, tacos till middag och lördagsmys framför finalen av Melodifestivalen. Höll på trilla av pinn när jag såg att läskiga "Jag reser mig igen" gubben var bland de tre sista att få poäng och hotade med att fly landet om han fick flest röster av svenska folket. Tack och lov slutade det inte så.

Madde :)

Åh, vad fint inlägg! Vi ska absolut försöka att ses oftare. Tycker vi ska boka in någon dag under påsklovet, om inte tidigare?!:D

KRAM♥

2012-03-14 @ 22:55:27
URL: http://maaadddie.blogg.se/
M I N A B R U N - photography

härliga bilder ! :D

2012-03-14 @ 23:21:18
URL: http://miinabrun.blogg.se/
Mickis

Nä usch för den där gubben med "Reser mig igen", han var verkligen rätt kuslig.

Tur han inte vann för då hade den ju spelats konstant på radio och tv!

2012-03-15 @ 00:14:26
Gaymasen

Min bästa vän bor på Island, där kan vi snacka om att man ses sällan. ^^Och bättre sent än aldrig säger man ju? Marabou Black är awesome, håller med. Men min favorit är nog nonstop. ^^Och taaack för kommentaren om videobloggen. :)) Kram

2012-03-16 @ 11:37:49
URL: http://gaymasen.se
Julia Nilsson

På så vis blir mötena alltid lite extra speciella och fina iallafall :)

2012-03-16 @ 23:02:01
URL: http://endagiapril.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback